verylife78 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Κλασικα wordpress, woocommerce ελληνικη γλωσσα απο την μερια του χρηστη. (ολα τελευταια εκδοση) Ολα καλα ολα ελληνικα μονο που ... η λεξη "in stock" και "backorder" παραμαμενουν στα ελληνικα. Κατεβασα το Loco μηπως για καποιο λογο κατι δεν ηταν μετεφρασμενο...ολα μια χαρα. Τι θα μπορουσε να φταιει;;;; Βαζω και μια εικονα για να καταλαβετε τι εννοω ευχαριστω για τις απαντησεις Επεξ/σία 14 Ιουνίου 2020 από verylife78
droplet Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Μπορεί το θέμα να μην την έχει στις διαθέσιμες λέξεις για μετάφραση, αν εχεις custom theme ειναι αρκετα απλό. _e('Example', 'domain');
verylife78 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 αρα λες ειναι θεμα του theme... Παντως προσπαθησα να αλλαξω το function.php προθετωντας μια function που βρηκα για μεταφραση αυτων το δυο. γιατι τελικα το εχουν και αλλοι αυτο το θεματακι (κλασικα) αλλα δεν εγινε τιποτα. τωρα αυτο που μου γραφεις εσυ δεν το καταλαβα...
droplet Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Κανε μια αναζήτηση στα αρχεία τις λέξεις να δεις που εμφανίζονται. Μετα θα μπορέσουμε να σου πουμε τι χρειάζεται να κανεις
verylife78 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 ωραια θα το κοιταξω το απογευμα και θα επανελθω. ευχαριστω
verylife78 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Λοιπον στο θεμα που χρησιμοποιω ηταν στο φακελο inc και επειτα στο αρχειο woocommerce.php Για καποιο λογο δεν υπηρχε ελληνικη μεταφραση. Τροποποιησα το λεκτικο απο αυτην την function function opstore_stock_info() { $stock_status = get_theme_mod('opstore_stock_status','show'); global $product; if($stock_status == 'show'){ if( $product->is_on_backorder()): ?> <div class="stock-info mb-10"> <span> <i class="fa fa-check-square"></i> <?php esc_html_e('Backorder', 'opstore' ); ?> ΕΔΩ!!!! </span> </div> <?php elseif($product->is_in_stock()): ?> <div class="stock-info mb-10"> <span> <i class="fa fa-check-square"></i> <?php esc_html_e('Instock', 'opstore' ); ?> ΕΔΩ !!!! </span> </div> <?php else: ?> <div class="stock-info out-of-stock mb-10"> <span> <i class="fa fa-minus-square"></i> <?php esc_html_e('Out of stock', 'opstore' ); ?> ΚΑΙ ΕΔΩ !!!!! </span> </div> <?php endif; } } και φυσικα ολα μελι γαλα. Ευχαριστω πολυ τον φιλο που μου εδωσε τα καταλλησα στοιχεια για να μπορεσω να το ψαξω. αυτο ειναι συνεργασια ....
droplet Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Μόνο που καλύερα πιστευω ειναι αν δεν εχεις να το φτιαξεις μεσα απο child theme.
verylife78 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, droplet είπε Μόνο που καλύερα πιστευω ειναι αν δεν εχεις να το φτιαξεις μεσα απο child theme. Καποιος λογος που θα πρεπει να κανω child theme; δεν θα χρησιμοποιησω καποιο αλλο theme, ουτε θα το κανω διγλωσο. Παντως αφου με βολευει θα το αγορασω κιολας να εχω και τα αλλα καλουδια που μου δινει ok ... σε πιθανον update θα χασω τις αλλαγες που πιθανο εχω κανει. αν το εχω σε child theme πως θα κανω το update απο το "mother" theme? Επεξ/σία 15 Ιουνίου 2020 από verylife78
droplet Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Γιαυτο φτιαχνεις το child theme ωστε να μπορει να γινει το parent theme update, 1
lionheart82 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 13 ώρες πριν, droplet είπε Γιαυτο φτιαχνεις το child theme ωστε να μπορει να γινει το parent theme update, Ακριβως, ορισμενα themes εχουν child στο zip τους οταν κανεις download, άλλα όχι... υπαρχει και Plugin που σου φτιαχνει child theme δες το....παντως τελευταια φορα που παιδευομουν με σχετικο θεμα μεταφρασης ήταν απλα η λέξη στο option του theme :S
dyrer Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 Καλησπέρα και από εμένα, καλό θα είναι να αποφεύγουμε να τροποποιουμε πρόσθετα, θέματα κλπ (οχι τα child themes) γιατί στην επόμενη αναβάθμιση θα χαθούν όλες οι αλλαγές. Επίσης όσον αφορά την μετάφραση του WooCommerce, μπορείτε να βοηθήσετε να γίνει πλήρως Ελληνική στη διεύθυνση https://translate.wordpress.org/locale/el/default/wp-plugins/woocommerce/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα