alexcrx Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 20 ώρες πριν, d3v4st4tor είπε Έλεγξε τα λάστιχα, θα πρέπει να φοράει από το εργοστάσιο τα Metzeler sportec M5 και όχι αυτά που έχει τώρα τα λαστιχα ειναι continental γιατι λεει οτι αυτα βαζει τωρα πανω η ktm.......... 6 ώρες πριν, BufferOverflow είπε Υπηρχε κατι αλλο εκτος απο εξωτερικη εμφανιση που σε τραβηξε περισσοτερο στην επιλογη του Duke ? το πρωτο πραγμα ηταν η εμφανιση.....δεν ειχα δει τιποτα.....μετα αρχισα να διαβαζω καλα λογια για το συγκεκριμενο και ετσι πηγα και το πηρα................. 7 ώρες πριν, mp123 είπε Ωραίο το duke . Πάντα όρθιος.εγω είχα πάρει το μτ03 αντί αυτού.Γνωμη μου πάντα πηγαινε να το χαμηλώσεις αφού δεν πατασ . Εγω με 1,68 ειμουν δάχτυλα.Η κτμ έχει γνήσιο kit χαμηλώματος που το πάει 3 cm κάτω. χιλια ευχαριστω αδερφε μου και εσυ παντα ορθιος................τωρα για το χαμηλωμα που λες μεχρι στιγμης δεν βλεπω να το χρειαζομαι...........αν ομως δω οτι πρεπει τοτε θα γινει και αυτο.......... 2 ώρες πριν, mp123 είπε Όλοι στο Ίντερνετ έλεγαν πολυ Κάλο για αρχή και βλακείες ετσι ελεγαν και για το δουκακι......οτι ειναι το καλυτερο μηχανακι για να κανεις την μεταβαση................ ενα ειναι το σιγουρο................ καμια σχεση με τα παπια...........καταλαβαινεις οτι τα πραγματα ειναι σοβαρα.................... 1
GeorgeHellas Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Καλα και ασφαλη χιλιόμετρα φιλε! Πάντα όρθιος! 1
alexcrx Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 21 λεπτά πριν, GeorgeHellas είπε Καλα και ασφαλη χιλιόμετρα φιλε! Πάντα όρθιος! χιλια ευχαριστω αδερφε μου......να'σαι παντα καλα........ να βαλω μια και το μουτσουνι του.......... 3
NickTG Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 8 hours ago, mp123 said: Έλα τωρα μεταξύ μας ολα αυτά ποδήλατα είναι ούτε για αρχή δεν κάνουν. Ξανά ξεκίνησα κάπως μεγάλος πάλι πηρα το μτ03 πιο άχρηστο δεν υπάρχει. Όλοι στο Ίντερνετ έλεγαν πολυ Κάλο για αρχή και βλακείες. Εκανα μ@λ@κια που δεν πηρα το cb500f για αρχή η’ τι x αν ειμουν πιο ψηλός.Για μένα ξεκινάς από το cb500. Ότι άλλο πάρεις για αρχή το μετανιώνεις. Προσωπική γνώμη πάντα. Υ.γ το κτμ δεν περιλαμβάνετε. Αυτό είναι ειδική κατηγορία. Μια χαρά κάνουν για αρχή. Και τα 500αρια της Honda προφανώς αλλά όχι ότι τα άλλα δεν κάνουν.
tony81 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Νομίζω στην αγορά μοτο το κυριότερο είναι να σου αρέσει, τι να είναι 1 άλογο τι να είναι 150, τι να τα σκάσεις για καινούριο τι να είσαι με το άγχος του μεταχειρισμένο άπαξ και είσαι με την τρέλα να το βολτάρει είναι η καλύτερη αμοιβή. Ο φίλος από ότι κατάλαβα αυτό ζει οπότε έκανε την καλύτερη αγορά!! Εγώ ήμουν για πρώτο Duke 690 το παλιό κιόλας αλλά ευτυχώς αναθεώρησα γιατί δεν βρίσκεις σόι μεταχειρισμένο (όχι ότι είναι κακά προς Θεού), στράφηκα σε ιάπωνα και ξέρω ότι όποτε καβαλήσω θα ανάψει (ήταν και από χέρι βεβαιώς). 2
alexcrx Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 21 ώρες πριν, tony81 είπε Νομίζω στην αγορά μοτο το κυριότερο είναι να σου αρέσει, τι να είναι 1 άλογο τι να είναι 150, τι να τα σκάσεις για καινούριο τι να είσαι με το άγχος του μεταχειρισμένο άπαξ και είσαι με την τρέλα να το βολτάρει είναι η καλύτερη αμοιβή. Ο φίλος από ότι κατάλαβα αυτό ζει οπότε έκανε την καλύτερη αγορά!! Εγώ ήμουν για πρώτο Duke 690 το παλιό κιόλας αλλά ευτυχώς αναθεώρησα γιατί δεν βρίσκεις σόι μεταχειρισμένο (όχι ότι είναι κακά προς Θεού), στράφηκα σε ιάπωνα και ξέρω ότι όποτε καβαλήσω θα ανάψει (ήταν και από χέρι βεβαιώς). μερακλης σεπολια??????? ρε αδερφε............καθε μερα στην Ροδου στον Καραφωτη ερχομαι......................🤣🤣🤣 Αν το ζω λεει??????Ηταν ΕΡΩΤΑΣ με την πρωτη ματιά...........μολις το ειδα ειπα "εγω αυτο το "παπακι" θα το παρω".......... Ευχομαι σε ολους να εκπληρωνουν τα ονειρα τους.............. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα