Προς το περιεχόμενο

KTM DUKE 390 2020

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα ρε αλανια

Εχτες μετα απο πααααρα πολλα χρονια με παπακια(25+) παρελαβα το καινουργιο μου "παπακι"

Η αγορα εγινε απο το motom και ειχα σαν δωρο τον συναγερμο(τον τουμπανο οχι τον μουφα).......

Εδω οταν το πηρα πρωτη μερα(χτες).........του βαλαμε και μπαγκαζιερα 🤣🤣🤣

IMG_20200613_115837.jpg.3df6697a7ab83d66fcf791ac0f9f0c64.jpg

Εδω ειναι σημερα που το ειχα εκει και απλα το κοιταζα..........................

Τα λογια ειναι περιττα.............................

IMG_20200614_184615.jpg.2d20d22b627c2e9eccb40e9c718870cb.jpg

Εχω αρρωστησει πραγματικα ρε μαγκες................

Ετσι ειπα να κανω ενα θεμα και να μπαινουν και αλλοι αρρωστοι σαν εμενα να γραφουμε γνωμες και συμβουλες για το συγκεκριμενο "παπακι" 🤣🤣🤣

965 χιλιομετρα για το στρωσιμο............

Καλες βολτες σε ολους και ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΟΙ......

Επεξ/σία από alexcrx
  • Like 7
Δημοσ.

Καλορίζικο και καλοτάξιδο! Έλεγξε τα λάστιχα, θα πρέπει να φοράει από το εργοστάσιο τα Metzeler sportec M5 και όχι αυτά που έχει τώρα. Αν δεν είναι επώνυμα τουλάχιστον διαπραγματεύσου την τιμή. Τα φοράω στο CBR και είναι πολύ καλά.  

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, d3v4st4tor είπε

Καλορίζικο και καλοτάξιδο! Έλεγξε τα λάστιχα, θα πρέπει να φοράει από το εργοστάσιο τα Metzeler sportec M5 και όχι αυτά που έχει τώρα. Αν δεν είναι επώνυμα τουλάχιστον διαπραγματεύσου την τιμή. Τα φοράω στο CBR και είναι πολύ καλά.  

να'σαι καλα αδερφε μου και ευχαριστω πολυ.........

Ωραιος και για την πληροφορια γιατι νομιζω οτι φοραει continental...............

θα το κοιταξω-ρωτησω.................

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αυτο το μηχανακι δεν ειναι παπακι ..... αυτο το μηχανακι στης στροφες επανω  αν το τσιτωσεις χορευει  το πλαισιο ... και αν δεν σηκωσεις το σωμα σου  να το αφησεις να χορεψει.... και κοντρα   στη στροφη το βαρος του σωματος σου... σε εριξε ...... οποτε δεν τρεχεις πουθενα!! γιατι το γκαζι του και το στησιμο του ακομα και αν δεν οδηγας ''σπορ''  θα σε κανει να ξεχνας οτι στη στροφη μπηκες με 95 χλμ  και θα αντιλαμβανεσαι τελευταια στιγμη οτι ο δρομος ειναι ''στενος'' για την στροφη .... καλοριζικο ....και μια στρωση  ''αφρολεξ ''στη σελα  γιατι πονανε κολοι ...  ;) :) 

alexcrx ..... τα λεω λαθος?? 

Επεξ/σία από crash banticoot
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, crash banticoot είπε

αυτο το μηχανακι δεν ειναι παπακι ..... αυτο το μηχανακι στης στροφες επανω  αν το τσιτωσεις χορευει ... και αν δεν σηκωσεις το σωμα σου  να το αφησεις να χορεψει και κοντρα  το βαρος του σωματος σου σε εριξε ...... οποτε δεν τρεχεις πουθενα!! γιατι το γκαζι του και το στησιμο του ακομα και αν δεν οδηγας ''σπορ''  θα σε κανει να ξεχνας οτι στη στροφη μπηκες με 95 χλμ  και θα αντιλαμβανεσαι τελευταια στιγμη οτι ο δρομος ειναι ''στενος'' για την στροφη .... καλοριζικο ....και μια στρωση  ''αφρολεξ ''στη σελα  γιατι πονανε κολοι ...  ;) :) 

να σαι καλα ρε αδερφε................και σε ευχαριστω πολυ.............

το ξερω οτι δεν ειναι παπακι.........το λεω χαβαλεδιαρικα,να γελασουμε.............

βασικα οπως καταλαβαινεις εχω κλασει απο την χαρα μου..........🤣🤣🤣

και παλι σε ευχαριστω πολυ

6 λεπτά πριν, crash banticoot είπε

και μια στρωση  ''αφρολεξ ''στη σελα  γιατι πονανε κολοι ...

εκλαψα πραγματικα 🤣🤣🤣

9 λεπτά πριν, crash banticoot είπε

alexcrx ..... τα λεω λαθος?? 

σε ολα σωστος..............

κατι ακυρο που απο την χαρα μου το ξεχασα..........

στο στρωσιμο βαζω δευτερο ατομο πανω η τον λοπου????????

• Like 1
Δημοσ.

Καλοριζικο φιλε να το χαρεις οσο δεν παει και παντα ορθιος.🏍️

Εγω ειμαι σε αναποδη ακριβως φαση απο εσενα 😐.

Το ειχα κανει test ride περυσι και εκτος μου ηταν σαν παπι λογο μεγεθους , κατεβηκα με ενα χαμογελο.

Ελαφρυ , με νευρο και ομορφο! Χαιρομαι οταν βλεπω καινουργια μοτο σε ''μη συνηθισμένη'' μαρκα(honda-yamaha-suzuki-sym κλπ).

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, alexcrx είπε

να σαι καλα ρε αδερφε................και σε ευχαριστω πολυ.............

το ξερω οτι δεν ειναι παπακι.........το λεω χαβαλεδιαρικα,να γελασουμε.............

βασικα οπως καταλαβαινεις εχω κλασει απο την χαρα μου..........🤣🤣🤣

και παλι σε ευχαριστω πολυ

εκλαψα πραγματικα 🤣🤣🤣

σε ολα σωστος..............

κατι ακυρο που απο την χαρα μου το ξεχασα..........

στο στρωσιμο βαζω δευτερο ατομο πανω η τον λοπου????????

παραδειγμα για 2 ατομο ..... αν ειναι πανω απο 100 κιλα και του εχεις κανει σερι 90 χιλιομετρα διαδρομη και  ''συναντας ''ο δρομος ειναι ευθυς και ανηφορικος και ''σταθερες στροφες''  για 3 χιλιομετρα το αποφευγεις ...δηλαδη την ''μονιμη'' ταλεπορια στροφων ... σε σταθερες και μακριες αποστασεις ειδικα ανηφορικες ..... τα μηχανακια στο στρωσιμο θελουν χαμιλοστροφες ανασες με ''αλλαγες '' στο σασμαν ...εως της στροφες που σου εχει πει ο ''μαστορας'' πχ 6.000 το μεγιστο....

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, alex84 είπε

Καλοριζικο φιλε να το χαρεις οσο δεν παει και παντα ορθιος.🏍️

Εγω ειμαι σε αναποδη ακριβως φαση απο εσενα 😐.

Το ειχα κανει test ride περυσι και εκτος μου ηταν σαν παπι λογο μεγεθους , κατεβηκα με ενα χαμογελο.

Ελαφρυ , με νευρο και ομορφο! Χαιρομαι οταν βλεπω καινουργια μοτο σε ''μη συνηθισμένη'' μαρκα(honda-yamaha-suzuki-sym κλπ).

Χιλια ευχαριστω αδερφε μου............

Οταν λες αναποδη φαση??????

Εγω δε το εκανα test ride..........το ειδα , μου αρεσε τρελα , μαζεψα το μαρουλι με αιμα δακρυα και πολυ ιδρωτα και πηγα και το πηρα........

Ευτυχως επειδη δεν ειμαι και το πρωτο μποϊ(1,70-1,72) 🤣🤣🤣 μου εκατσε καλα........δεν πατανε και τα 2 ποδια φτερνες,ειμαι με το ενα ποδι φτερνα και το αλλο πατανε τα δαχτυλα αλλα το χαμογελο ειναι σιγουρο.........

Ετσι κι αλλιως τωρα αμα δεις πως παω θα πεις που παει η θεια με το ktm??????

Μονο το τσεμπερι μου λειπει 🤣🤣🤣

1 λεπτό πριν, crash banticoot είπε

παραδειγμα για 2 ατομο ..... αν ειναι πανω απο 100 κιλα και του εχεις κανει σερι 90 χιλιομετρα διαδρομη και  ''συναντας ''ο δρομος ειναι ευθεις και ανηφορικος και ''σταθερες στροφες''  για 3 χιλιομετρα το αποφευγεις ...δηλαδη την ''μονιμη'' ταλεπορια  ... σε σταθερες και μακριες αποστασεις ειδικα ανηφορικες ..... τα μηχανακια στο στρωσιμο θελουν χαμιλοστροφες ανασες με ''αλλαγες '' στο σασμαν ...εως της στροφες που σου εχει πει ο ''μαστορας'' πχ 6.000 το μεγιστο....

οχι ρε συ την γυναικα μου θελω να βαλω επανω και να την παω 10 χιλιομετρα αποσταση..........

50-55 κιλα ειναι................απλα με τα παπακια που ειμουν τοσα χρονια εχω μαθει αλλιως.........🤣🤣🤣

χιλια ευχαριστω για την απαντηση σου αδερφε μου......

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, alexcrx είπε

Χιλια ευχαριστω αδερφε μου............

Οταν λες αναποδη φαση??????

Εγω δε το εκανα test ride..........το ειδα , μου αρεσε τρελα , μαζεψα το μαρουλι με αιμα δακρυα και πολυ ιδρωτα και πηγα και το πηρα........

Ευτυχως επειδη δεν ειμαι και το πρωτο μποϊ(1,70-1,72) 🤣🤣🤣 μου εκατσε καλα........δεν πατανε και τα 2 ποδια φτερνες,ειμαι με το ενα ποδι φτερνα και το αλλο πατανε τα δαχτυλα αλλα το χαμογελο ειναι σιγουρο.........

Ετσι κι αλλιως τωρα αμα δεις πως παω θα πεις που παει η θεια με το ktm??????

Μονο το τσεμπερι μου λειπει 🤣🤣🤣

οχι ρε συ την γυναικα μου θελω να βαλω επανω και να την παω 10 χιλιομετρα αποσταση..........

50-55 κιλα ειναι................απλα με τα παπακια που ειμουν τοσα χρονια εχω μαθει αλλιως.........🤣🤣🤣

χιλια ευχαριστω για την απαντηση σου αδερφε μου......

η γυναικα σου με 55 κιλα βαρος ειναι σαν να εχει κατσει πεταλουδα στο πισω καθισμα και να μην το ξερεις ουτε εσυ ..ουτε και το μηχανακι ..... < το δουκακι ειναι πολυστροφο και ειναι σαν να εχεις διχρονο μοτερ ...ειναι πριονι και εχει νευρο ψηλα ......  δεν εχει θεμα με 55 γραμμαρια...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, crash banticoot είπε

η γυναικα σου με 55 κιλα βαρος ειναι σαν να εχει κατσει πεταλουδα στο πισω καθισμα και να μην το ξερεις ουτε εσυ ..ουτε και το μηχανακι ..... < το δουκακι ειναι πολυστροφο και ειναι σαν να εχεις διχρονο μοτερ ...ειναι πριονι και εχει νευρο ψηλα ......  δεν εχει θεμα με 55 γραμμαρια...

ρε αδερφε να'σαι καλα να κερασω κανα monsteraki.........

εχω κλαψει απο τα γελια ετσι οπως τα γραφεις.......🤣🤣🤣

και παλι ευχαριστω για την πληροφορηση.............

Επεξ/σία από alexcrx
  • Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, BufferOverflow είπε

Πανεμορφο. Να το χαιρεσαι και παντα ορθιος! 

Σκεφτομουν πριν μερικους μηνες για το 390 ή το MT-03. 

Χιλια ευχαριστω αδερφε μου....και στα δικα σου............🙂🙂🙂

το κοιταζα και εγω το mt-03 και φυσικα και αλλα μηχανακια αλλα σαν το duke ρε φιλε δε μου αρεσε κανενα.............

με τα καλα του και τα κακα του φυσικα..........

• Like 1
Δημοσ.

Ωραίο το duke . Πάντα όρθιος.εγω είχα πάρει το μτ03 αντί αυτού.Γνωμη μου πάντα πηγαινε να το χαμηλώσεις αφού δεν πατασ . Εγω με 1,68 ειμουν δάχτυλα.Η κτμ έχει γνήσιο kit χαμηλώματος που το πάει 3 cm κάτω.

• Like 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, alexcrx είπε

Χιλια ευχαριστω αδερφε μου....και στα δικα σου............🙂🙂🙂

το κοιταζα και εγω το mt-03 και φυσικα και αλλα μηχανακια αλλα σαν το duke ρε φιλε δε μου αρεσε κανενα.............

με τα καλα του και τα κακα του φυσικα..........

Εχει ωραια μηχανακια η συγκεκριμενη κατηγορια. 

Duke, Mt03, z400 ολα πανεμορφα. 

Υπηρχε κατι αλλο εκτος απο εξωτερικη εμφανιση που σε τραβηξε περισσοτερο στην επιλογη του Duke ?

• Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έλα τωρα μεταξύ μας ολα αυτά ποδήλατα είναι ούτε για αρχή δεν κάνουν. Ξανά ξεκίνησα κάπως μεγάλος πάλι πηρα το μτ03 πιο άχρηστο δεν υπάρχει. Όλοι στο Ίντερνετ έλεγαν πολυ Κάλο για αρχή και βλακείες. Εκανα μ@λ@κια που δεν πηρα  το cb500f για αρχή η’ τι x αν ειμουν πιο ψηλός.Για μένα ξεκινάς από το cb500. Ότι άλλο πάρεις για αρχή το μετανιώνεις. 
Προσωπική γνώμη πάντα.

Υ.γ το κτμ δεν περιλαμβάνετε. Αυτό είναι ειδική κατηγορία. 

Επεξ/σία από mp123
  • Like 1
  • Confused 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...