μπουρτζοβλαχος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 Γειά σας. εχω το συγκεκριμενο laptop και κοιταω τον παραπανω οδηγο για upgrade ssd nvme απο sata σε pcie 3x4 gen και αναρωτιεμαι πως γινεται στο ιδιο module που εχει η παλια μνημη sata με δυο εγκοπες να δεχεται και pcie m2280 με μια εγκοπη? ειναι εφικτο η θα κανω πατατα? κοιταω και στο επισημο pdf και γραφει οτι υποστηριζεται απλα δεν εχω και προηγουμενη εμπειρια με nvme συνδεσιμοτητες και μου φαινεται παραξενο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dark_Nightfall Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 5 λεπτά πριν, μπουρτζοβλαχος είπε Γειά σας. εχω το συγκεκριμενο laptop και κοιταω τον παραπανω οδηγο για upgrade ssd nvme απο sata σε pcie 3x4 gen και αναρωτιεμαι πως γινεται στο ιδιο module που εχει η παλια μνημη sata με δυο εγκοπες να δεχεται και pcie m2280 με μια εγκοπη? ειναι εφικτο η θα κανω πατατα? κοιταω και στο επισημο pdf και γραφει οτι υποστηριζεται απλα δεν εχω και προηγουμενη εμπειρια με nvme συνδεσιμοτητες και μου φαινεται παραξενο Το ένα είναι τύπου sata το άλλο είναι τύπου pcie.Κανονικά μπαίνουν και τα 2 στο ίδιο slot. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
μπουρτζοβλαχος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 αυτο βλεπω και εγω αλλα ηθελα να σιγουρευτω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EddieObscurant Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 3 ώρες πριν, μπουρτζοβλαχος είπε πως γινεται στο ιδιο module που εχει η παλια μνημη sata με δυο εγκοπες να δεχεται και pcie m2280 με μια εγκοπη? ειναι εφικτο η θα κανω πατατα? Δυο εγκοπες εχουν και οι nvme που ειναι x2 lanes και οχι x4 Mια θυρα m.2 μπορει να υποστηριζει μονο nvme, μονο sata ή και τα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
μπουρτζοβλαχος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 3 ώρες πριν, EddieObscurant είπε Δυο εγκοπες εχουν και οι nvme που ειναι x2 lanes και οχι x4 Mια θυρα m.2 μπορει να υποστηριζει μονο nvme, μονο sata ή και τα 2 Στις περισσοτερες των περιπτωσεων ομως στις καινουργιες μητρικες desktop-laptop υποθετω υποστηριζονται και τα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EddieObscurant Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Aν ειναι μια συνηθως ναι , αλλα οχι απαραιτητα, πολλες μητρικες πχ εχουν τη μια να υποστηριζει nvme/sata και την άλλη μονο sata Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα