Προς το περιεχόμενο

Συμβατοτητα nvme 2 sata pcie

μπουρτζοβλαχος

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γειά σας. εχω το συγκεκριμενο  laptop και κοιταω τον παραπανω οδηγο για upgrade ssd nvme απο sata σε pcie 3x4 gen

και αναρωτιεμαι πως γινεται στο ιδιο module που εχει η παλια μνημη sata με δυο εγκοπες να δεχεται και pcie m2280 με μια  εγκοπη? ειναι εφικτο η θα κανω πατατα?

κοιταω και στο επισημο  pdf και γραφει οτι υποστηριζεται απλα δεν εχω και προηγουμενη εμπειρια με nvme συνδεσιμοτητες και μου φαινεται παραξενο :D 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

5 λεπτά πριν, μπουρτζοβλαχος είπε

Γειά σας. εχω το συγκεκριμενο  laptop και κοιταω τον παραπανω οδηγο για upgrade ssd nvme απο sata σε pcie 3x4 gen

και αναρωτιεμαι πως γινεται στο ιδιο module που εχει η παλια μνημη sata με δυο εγκοπες να δεχεται και pcie m2280 με μια  εγκοπη? ειναι εφικτο η θα κανω πατατα?

κοιταω και στο επισημο  pdf και γραφει οτι υποστηριζεται απλα δεν εχω και προηγουμενη εμπειρια με nvme συνδεσιμοτητες και μου φαινεται παραξενο :D 

Το ένα είναι τύπου sata το άλλο είναι τύπου pcie.Κανονικά μπαίνουν και τα 2 στο ίδιο slot.

• Like 1

3 ώρες πριν, μπουρτζοβλαχος είπε

πως γινεται στο ιδιο module που εχει η παλια μνημη sata με δυο εγκοπες να δεχεται και pcie m2280 με μια  εγκοπη? ειναι εφικτο η θα κανω πατατα?

Δυο εγκοπες εχουν και οι nvme που ειναι x2 lanes και οχι x4

Mια θυρα m.2 μπορει να υποστηριζει μονο nvme, μονο sata ή και τα 2

3 ώρες πριν, EddieObscurant είπε

Δυο εγκοπες εχουν και οι nvme που ειναι x2 lanes και οχι x4

Mια θυρα m.2 μπορει να υποστηριζει μονο nvme, μονο sata ή και τα 2

Στις περισσοτερες των περιπτωσεων ομως στις καινουργιες μητρικες desktop-laptop υποθετω υποστηριζονται και τα 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...