Bermudakias33 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Υπάρχει κάποιος τρόπος να απαλλαγούμε από τα μαύρα πλαίσια, πάνω και κάτω, στις σειρές του Netflix; Ρωτώ αν υπάρχει κάποια ρύθμιση μέσω του Netflix και όχι της TV. Επεξ/σία 14 Ιουνίου 2020 από Bermudakias33
zx1234r Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 Πιάσε με τα δάχτυλα την εικόνα και μεγέθυνε την όπως κάνεις όταν θέλεις να κάνεις zoom στις φωτογραφίες.
Bermudakias33 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 1 ώρα πριν, infin1tyGR είπε Δεν υπάρχει. Τόσα δις τζίρο και δεν έχουν κάνει ακόμη το πιο απλό…; Έλεος! 36 λεπτά πριν, zx1234r είπε Πιάσε με τα δάχτυλα την εικόνα και μεγέθυνε την όπως κάνεις όταν θέλεις να κάνεις zoom στις φωτογραφίες. Για TV μιλάμε.
infin1tyGR Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 Δεν είναι σωστό να το κάνουν αυτό, γι' αυτό δεν θα το κάνουν ποτέ. Θα παραμορφωθεί η εικόνα ή θα χάσεις τα πλαϊνά. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Και φυσικά δεν είναι αυτό που θα ήθελε ο σκηνοθέτης να δεις. Ουσιαστικα με black bars πάνω κάτω έχεις ένα μέρος της οθόνης που «αχρηστεύεται» αλλά το πλάνο είναι πιο ευρύ και βλέπεις περισσότερα.
Bermudakias33 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Δεν υπάρχει σωστό και λάθος στις προτιμήσεις του τηλεθεατή - πελάτη. Εμένα με ενοχλεί το μαύρο και όχι η «στρετσαρισμένη» προς τα πάνω-κάτω εικόνα, χωρίς να χάνω τα πλαϊνά. Αν παίζεις αρχείο, στο κάνει αν θέλεις η smart TV. Είναι το γούστο μου (και αρκετών άλλων), και ακόμη κι αν είναι για κάποιους λάθος , πρέπει να έχω ως χρήστης, την δυνατότητα της επιλογής. Το Netflix δεν δίνει αυτήν την επιλογή και αυτό είναι πρόβλημα. Επεξ/σία 14 Ιουνίου 2020 από Bermudakias33 2
infin1tyGR Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Αφού είναι προσωπική προτίμηση, μπορείς να το φτιάξεις από τις ρυθμίσεις της τηλεόρασής σου. Δεν είναι δουλειά του Netflix να το καλύπτει αυτό. Πολλές έχουν τη δυνατότητα για stretch. Επεξ/σία 14 Ιουνίου 2020 από infin1tyGR
Bermudakias33 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, infin1tyGR είπε Αφού είναι προσωπική προτίμηση, μπορείς να το φτιάξεις από τις ρυθμίσεις της τηλεόρασής σου. Δεν είναι δουλειά του Netflix να το καλύπτει αυτό. Πολλές έχουν τη δυνατότητα για stretch. Μα τι λέμε τόση ώρα; Tο Νetflix δεν σε αφήνει να το φτιάξεις από τις ρυθμίσεις της ΤV. Σε αρχεία από στικάκι, μπορώ κανονικά. Εχω μια 70αρα 4k LG του 2019. Είναι αποκλειστικά δουλειά του Netflix να το καλύπτει αυτό. Πρέπει να το προσφέρει ως επιλογή. Αυτή όχι μόνο δεν το κάνει, αλλά "σαμποτάρει" και την επιλογή απο την TV !!!!! Επεξ/σία 14 Ιουνίου 2020 από Bermudakias33
zx1234r Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 24 λεπτά πριν, Bermudakias33 είπε Μα τι λέμε τόση ώρα; Tο Νetflix δεν σε αφήνει να το φτιάξεις από τις ρυθμίσεις της ΤV. Σε αρχεία από στικάκι, μπορώ κανονικά. Εχω μια 70αρα 4k LG του 2019. Είναι αποκλειστικά δουλειά του Netflix να το καλύπτει αυτό. Πρέπει να το προσφέρει ως επιλογή. Αυτή όχι μόνο δεν το κάνει, αλλά "σαμποτάρει" και την επιλογή απο την TV !!!!! Πήγαινε σε άλλη συνδρομητική υπηρεσία. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα