Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα ,έρχομαι Αθήνα τον άλλο μήνα ξέρετε καμία εταιρεία που μπορώ να νοικιάζω αυτοκίνητο χωρίς πιστωτική δηλαδή μόνο με χρεωστική η μετρητά ?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Colagiati είπε

Καλησπέρα ,έρχομαι Αθήνα τον άλλο μήνα ξέρετε καμία εταιρεία που μπορώ να νοικιάζω αυτοκίνητο χωρίς πιστωτική δηλαδή μόνο με χρεωστική η μετρητά ?

Στο αεροδρόμιο από όσο ξέρω δεν ισχύει αυτό με τις πιστωτικές.

Τουλάχιστον με την Budget με την οποία έχω και προσωπική εμπειρία.

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, Colagiati είπε

αν αλλαξε κατι λογω καταστασης δεν ξερω αλλα μετρητα δεχονταν μεχρι το 2019 ηταν αρκετα βεβαια. καλυτερα να επικοινωνισεις.

Δημοσ.

Δηλαδή αν νοικιάζω εκτός αεροδρομίου θα βρω με χρεωστική η μετρητά ? Παντός μεγάλη βλακεία να μην μπορείς 

Δημοσ.

Μπορείς να βρεις με μετρητά οι οποίοι παραδίδουν στο αεροδρόμιο με επιπρόσθετη χρέωση, νομίζω 30 Ε. Εγώ παίρνω από την Imperial Cars Rental. Είναι ακριβώς έξω από το Σταθμό Κεραμεικός στην Αθήνα, που σημαίνει ότι θεωρητικά παίρνεις το μετρό από Αεροδρόμιο, κατεβαίνεις Κεραμεικό (μπλε γραμμή) και παίρνεις το αυτοκινητάκι σου. Εγώ τους βρίσκω φτηνούς και τρομερά εξυπηρετικούς, τα αυτοκίνητα ειναι πάντα ολοκαίνουρια και αστράφτουν.

Δημοσ.

Μπράβο ρε φίλε mourouzis φαίνεται πολύ καλό και με καλύτερες τιμές από τις άλλες ,ήθελα να σε ρωτήσω αν πρέπει να δώσω εγγύηση για καύσιμα ?

Δημοσ.

Εγώ έδωσα 200Ε εγγύηση τη μια φορά και 450Ε μια άλλη, ήταν ανάλογα με τον τύπο του οχήματος. Αν βάλεις την φουλ ασφάλεια (νομίζω είναι 5-9Ε την ημέρα έξτρα, το συστήνω ανεπιφύλακτα), πέφτει η εγγύηση στα 200Ε. Μόλις κάνεις την κράτηση θα σε πάρει τηλ η εταιρεία για επιβεβαίωση. Μπορείς να ρωτήσεις ό,τι θες εκεί. 

Δημοσ.

εγω οσες φορες εχω παει, νοικιασα απο τον Aramis. Σου το φενρει στο αεροδρομιο. καλες τιμες και με πληρη ασφαλεια αν θες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...