alkinator5 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 Καλησπέρα σε όλους! Εδώ και λίγο καιρό έχω ξεκινήσει να μαζεύω λεφτά για το πρώτο παπάκι...αλλά δεν κατέχω και τόσο πολύ θα έλεγα σε αυτά τα θέματα. 😄 Για αυτό θα ήθελα την βοηθειά σας! Αρχικα.. το δίπλωμα μου είναι μέχρι 125 κυβικά. Οι απαιτήσεις που θα ήθελα να έχει είναι κατα πρώτον να μη βγάζει συχνά προβλήματα επειδή το μηχανάκι θα το χρειαστώ για να κάνω ντελίβερι...και κατα δεύτερον να είναι λίγο σκυλί το μηχανάκι!Να έχει λίγο νεύρο ρε παιδί μου... Και φυσικά,να είναι όμορφο! τα λεφτά που θα μπορέσω να διαθέσω ειναι μέχρι 1,5χιλιαρικο το μαξ.Και θα τα έχω μέχρι τον Δεκέμβριο. Για αυτό έθεσα ερωτήματα απο τώρα για να είμαι λιγάκι ψαγμένος μέχρι τότε. ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΣΑΣ ΘΑ ΤΗΝ ΕΚΤΙΜΗΣΩ! Ακούω προτάσεις :)
malmsteen1984 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 Keeway Target. Το εχει γνωστος μου και ειναι ευχαριστημενος. Το πηρε με ατοκες δοσεις
_chris_ Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 1 ώρα πριν, malmsteen1984 είπε Keeway Target. Το εχει γνωστος μου και ειναι ευχαριστημενος. Το πηρε με ατοκες δοσεις οι άτοκες δόσεις ήταν με πιστωτική;
malmsteen1984 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 Ναι. 24 ατοκες δοσεις χωρις προκαταβολη αν θυμαμαι καλα
TRILOBYTER Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Yamaha Crypton S 115 - 2250 ευρω καινουργιο Kawasaki Athlete - 1750 καινουργιο Honda Wave - δε ξερω τιμη αλλα ειναι οκ για καινουργιο Μη παρεις κινεζικα κορεατικα κλπ για δουλεια. Αν δε σου φτανουν τα λεφτα τοτε δες για το παλιο kaze-r η το yamaha Crypton R115. Μεχρι 800-850 αξιζουν.
fgrammatikos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Συμφωνώ με TRILOBYTER - Αν το θες για δουλειά μην πάρεις Κινεζιές ! Εγώ για δουλειά σε αστικό περιβάλλον αγόρασα το Kawasaki Athlete το οποίο λόγω εμφάνισης δεν είχε την θέση που του άξιζε στην Ελληνική αγορά. Για τον ίδιο λόγο η τιμή του είναι χαμηλά κι έτσι με 1750€ το πήρα καινούργιο. Σε αυτή την τιμή θα το βρεις και με δώρα ! (π.χ. συναγερμό). Κάθε μέρα του πίνω το αίμα αλλά δεν λεει πουθενά όχι. Επίσης είναι καλά εξοπλισμένο (δισκόφρενο πίσω, χώρος κάτω από την σέλα, μονο αμορτισερ πίσω, κλπ) Το μόνο που με ενοχλεί λίγο είναι η κατανάλωση που λόγω καρμπυρατέρ πλησιάζει τα 3 Lit/100 Km (Για επιδόσεις δεν συζητώ καθότι για δουλειά δεν μας ενδιαφέρουν τόσο πολύ και επίσης όλα τα παπιά είναι παρόμοια στον τομέα αυτόν).
Kapetanakos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Wave δεν νομίζω πως υπάρχει σε καινούργιο μόνο μεταχειρισμένο. Astra και Supra Honda θα σου έλεγα το πρώτο 2200 και το 2ο 2800. 110 και 125 κιβυκα αντίστοιχα.
Krepalidis Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Το Athlete εκτός από την τιμή έχει ένα άλλο κορυφαίο προσόν. Δεν πουλησε γιατί ξυνίζει η φουτουριστική όψη και το design του στους καγκουρες, οπότε λόγω χαμηλών πωλήσεων και ζήτησης δεν δίνει στόχο για κλοπές σε σχέση με άλλα παπιά. Τα Daytona και Keeway/Benelli μια χαρά αξιόπιστα είναι. Προφανώς όχι όσο τα τζαπανέζικα για κάποιον που θέλει να το κρατήσει για να κάνει αλλά 10 χρόνια delivery και να μηδενίσει το κοντέρ 2 φορές...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα