Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Καλησπερα,

Λογω της καταστασης μετατρεπω και το σπιτι σε γραφειο σιγα σιγα και ηθελα να μαθω πως μπορω να αλλαξω το ρευμα σε τριφασικο . Χρειαζεται να συνεννοηθω με την πολυκατοικια? Δικο μου ειναι το διαμερισμα. Επισης ο τι πληροφορια θα ηταν χρησιμη. Πχ. τι κοστος εχει το upgrade , κοστος στο λογαριασμο κτλ.

Ευχαριστω

Δημοσ.

θέλει δουλειά στον πίνακα θα ανακατανεμηθούν τα φορτία θέλει χώρο και όλοι οι διακόπτες ρελε διαφυγής άλλαγμα
και το πιο σημαντικό έχεις αναμονές τριφασικού απο το ρολόι στο διαμέρισμα ??

διάβασε τον κανονισμό της πολυκατοικίας αν δεν το απαγορεύει (που και αυτο προσβάλλεται )

Δημοσ.

Η πολυκατοικία δεν εχει καμία εμπλοκή, μόνο ομως στην περίπτωση που ο ηλεκτρολόγος σου καταφέρει να περάσει τα νεα 5 καλώδια μέσα στις υπάρχουσες σωληνώσεις μεχρι να φτάσει στον χώρο των μετρητών

Αν δεν μπορέσει εχει λογω και η πολυκατοικία

Εννοείται, οτι ζημιές προκληθούν στους κοινόχρηστους χωρους ανήκει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στην δικη σου ευθύνη

Και θα πρεπει να αποκατασταθούν απο την τσέπη σου.

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Ευχαριστω. Θα πρεπει να τα δω ολα αυτα που λες δεν ξερω καθολου. Αρα φωναζω εναν ηλεκτρολογο και τα κανονιζει αυτα για μενα?

Και τωρα που το ψαχνω λεει 25 kva οποτε μαλλον εχω ηδη τριφασικο. Αν εχω ηδη, ο πινακας θελει τπτ αλλαγες? πχ θελω να βαλω pc και δικτυα κτλ.

Δημοσ.

θα πρεπει να μπορει και η δεη να σου δωση τριφασικο ρευμα γτ δεν δινει αν πχ η καταναλωσης σου δεν ξεπερνανε την δυνατοτηα του μονοφασικου.

αν σου δινει τοτε θελεις καλωδιο/αλλαγη πινακα αν δεν φτανει για να μπουν οι νεες ασφαλειες/το καλωδιο για να παει στο ρολοι απο τον πινακα/ποιστοποιητικο ηλεκτρολογου/και το ποσο που θελει η δεη για να σου βαλει το τριφασικο ρολοι.

το κοστος δεν θα ειναι μικρο παντος να το ξερεις.το πως θα περαστι το καλωδιο κτλ θα πρεπει να το δεις με τον ηλεκτρολογο και να ενημερωσης την πολικατοικια το τροπο που θα περαστη για να ειναι συμφωνη και εσυ τυπικος και σωστος.στην παλια εγκατασταση δυσκολα θα περασουν τα νεα καλωδιο.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, thanulee είπε

Καλησπερα,

Λογω της καταστασης μετατρεπω και το σπιτι σε γραφειο σιγα σιγα και ηθελα να μαθω πως μπορω να αλλαξω το ρευμα σε τριφασικο . Χρειαζεται να συνεννοηθω με την πολυκατοικια? Δικο μου ειναι το διαμερισμα. Επισης ο τι πληροφορια θα ηταν χρησιμη. Πχ. τι κοστος εχει το upgrade , κοστος στο λογαριασμο κτλ.

Ευχαριστω

Γιατί χρειάζεσαι τριφασικό για γραφείο;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...