anrim27 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Γεια σας. Θέλω να κάνω αυτό που αναφέρω στον τίτλο. Το βιβλίο είναι στα ελληνικά καιc scanner εχω. Τί άλλο θα χρειαστώ; Επεξ/σία 14 Ιουνίου 2020 από anrim27
micos000 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 14/6/2020 στις 1:49 ΜΜ, anrim27 είπε Τί άλλο θα χρειαστώ; Η εύκολη απάντηση είναι ..."κάποιον να στο διαβάζει".! Η περίπλοκη είναι. Α) να σκανάρεις το βιβλίο σε εικόνες ή pdf. Β) να το περάσεις από καποιο ocr πρόγραμμα (π.χ. Finereader) για να στο μετατρέψει σε επεξεργάσιμο κείμενο. Γ) να κάτσεις και να το περάσεις όλο από ορθογράφο, εννοείτε ότι δεν παίζει το "εφαρμογή σε όλα". Δ) να διαβάσεις όλο το κείμενο που έχεις και να διορθώσεις ότι λάθη θα έχει κάνει η μετατροπή. Ε) Να ψαχτείς στα παρακάτω αποτελέσματα για το ποιο θα σε βολέψει καλύτερα. https://www.google.com/search?channel=trow2&client=firefox-b-d&q=ελληνική+εκφώνηση+κειμένου ΣΤ) Η ηχογράφηση μπορεί να γίνει με το δωρεάν audacity, εκτός αν κάποιο από τα αποτελέσματα προσφέρει δυνατότητα εγγραφής, δεν το ξέρω, θα πρέπει να το ψάξεις μόνος σου. Επεξ/σία 15 Ιουνίου 2020 από micos000 1
anrim27 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Σε ευχαριστώ πολύ micos000, άλλη μια φορά, για την λεπτομερή σου απάντηση. Φαίνεται λίγο περίπλοκη η διαδικασια, αλλά πρέπει να τη δοκιμάσω. Ευχαριστώ και πάλι.
TheDevilMayCare Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 4 ώρες πριν, micos000 είπε Η εύκολη απάντηση είναι ..."κάποιον να στο διαβάζει".! micos000 θα μου επιτρεψεις να πω το αντιθετο: οτι η ευκολη απαντηση ειναι ισως τα υπολοιπα! 🥳 Τα οποια μαλιστα αν κανει, μπορει να βγει ακομη και καλυτερο(!)...απο το να παρει καποιον απ' το "σωρο" που λεμε (δεν μπορω να το γραψω διαφορετικα αυτο) να του κανει εκφωνηση οπωςναναι! 🎤
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα