santora Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 να ρωτήσω κάποιον από σας που γνωρίζετε....γιατί μόλις βάλω αυτό το πρόγραμμα..Advanced SystemCare .ο malwarebytes...λυσάει??!! όλο το μπλοκάρει...και λέει ότι είναι ...τίγκα στους ιούς!!!απ όπου κι αν το κατεβάσω!
snbblp Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 8 ώρες πριν, santora είπε να ρωτήσω κάποιον από σας που γνωρίζετε....γιατί μόλις βάλω αυτό το πρόγραμμα..Advanced SystemCare .ο malwarebytes...λυσάει??!! όλο το μπλοκάρει...και λέει ότι είναι ...τίγκα στους ιούς!!!απ όπου κι αν το κατεβάσω! Μόνο αυτό: ΜΑΚΡΥΑ. 1
micos000 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Ίσως γιατί όλα τα προγράμματα της.iobit είναι για τα μπάζα και αν το καταβάζεις και με crack γίνεται το έλα να δεις. Επεξ/σία 15 Ιουνίου 2020 από micos000 1
Unholydiver Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 14/6/2020 στις 1:36 ΜΜ, santora είπε να ρωτήσω κάποιον από σας που γνωρίζετε....γιατί μόλις βάλω αυτό το πρόγραμμα..Advanced SystemCare .ο malwarebytes...λυσάει??!! όλο το μπλοκάρει...και λέει ότι είναι ...τίγκα στους ιούς!!!απ όπου κι αν το κατεβάσω! Ασχέτως ιών, τα προγράμματα αυτού του είδους είναι πια άχρηστα και πολλές φορές επιζήμια. Επεξ/σία 18 Ιουνίου 2020 από Unholydiver 1
AthinakisPan Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 Εγώ πάλι 7-8 χρήστης του Advance System Care το θεωρώ αξιόλογο προγραματάκι. Όπως και το Driver Booster μου έχει λύσει προβλήματα με αρχαίους driver που προκαλούσαν πρόβλημα σε υπολογιστές. To Iobit Unistaller κανει την δουλειά που θες και διαγράφει και σωστά τα registry και τα αρχεία που μένουν. Εγώ πιστεύω είναι απλά θέμα ανταγωνισμού και συμφωνιών και βγάζουν false positive. Δεν είναι θέμα crack και το free το βγάζει virus. Όπως και το adwcleaner το ίδιο.
snbblp Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 10 ώρες πριν, AthinakisPan είπε Εγώ πάλι 7-8 χρήστης του Advance System Care το θεωρώ αξιόλογο προγραματάκι. Όπως και το Driver Booster μου έχει λύσει προβλήματα με αρχαίους driver που προκαλούσαν πρόβλημα σε υπολογιστές. To Iobit Unistaller κανει την δουλειά που θες και διαγράφει και σωστά τα registry και τα αρχεία που μένουν. Εγώ πιστεύω είναι απλά θέμα ανταγωνισμού και συμφωνιών και βγάζουν false positive. Δεν είναι θέμα crack και το free το βγάζει virus. Όπως και το adwcleaner το ίδιο. Αν δεν έχεις τεχνικές γνώσεις, χωρίς να θέλω να σε προσβάλω, σε παρακαλώ να προσέχεις να μην πάρεις άλλους στον λαιμό σου. Οσα συμβούλευσες, συνοδεύονται από ένα σκασμό adware και κακόβουλα "βοηθητικά" προγράμματα.
micos000 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, AthinakisPan είπε Εγώ πιστεύω είναι απλά θέμα ανταγωνισμού και συμφωνιών και βγάζουν false positive. Δεν αναφερόμαστε στα false positive των antivirus αλλά στο ότι αυτά τα προγράμματα, και ιδίως της io, στο τέλος πιο πολλά προβλήματα δημιουργούν παρά λύνουν. Ιδίως το system care και το driver booster. Το πρώτο γιατί ότι καθαρίζει μετά από λίγο θα ξαναμπεί και μπορεί να "καθαρίσει" και πράγματα που δεν πρέπει (και το κάνει) και το δεύτερο γιατί αν ασχοληθείς λίγο με drivers και δεις τι γίνεται θα καταλάβεις ότι κάποιες συσκευές απλά δεν είναι σχεδιασμένες να δουλεύουν με τα νεώτερα λειτουργικά. Αυτό που κάνουν όλα αυτά τα προγράμματα είναι να ψάχνουν στο google με το device id και να κατεβάζουν κάποιον από εκεί. Αυτό το κάνεις και μόνος σου χωρίς να χρειάζεται πρόγραμμα. Επεξ/σία 23 Ιουνίου 2020 από micos000 1
AthinakisPan Δημοσ. 24 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2020 Το advance system care επειδη το εχω αγορασμενο 7 χρονια αφηστε να ξερω καλυτερα αν κανει κακο στον υπολογιστη ή οχι. Ολα ειναι θεμα ρυθμισης. Και το booster μετα απο καμια 50αρια διαφορετικες χρησεις δεν με εχει προδωσει. Μεχρι δεκαετιας hardware. Ο καθενας με τις εμπειριες του. Αν εχετε εσεις πιο πολλες γνωσεις στειλτε αναφορα στην iobit να σας προσλαβει. Σαινια
logvphys Δημοσ. 24 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2020 Προγραμματα της iobit δε τα βαζεις ουτε με οπλο στο κεφαλι να ξερετε. Αυτο το advanced system care εχει χαλασει δεκαδες πισια. Οποιος το βαλει λοιπον.......... περαστικα του.
czarjuly Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 Εγω σε οτι pc εχω βαλει το advanced system care εχει τρεξει απροβληματιστα ,προβλημα ειχα με την τελευταια εκδοση του driver booster σε windows 10 που μου σακατεψε ενα μηχανημα και πηγα σε φορματ
Alex-V Δημοσ. 27 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2020 Στις 24/6/2020 στις 2:04 ΠΜ, AthinakisPan είπε Το advance system care επειδη το εχω αγορασμενο 7 χρονια αφηστε να ξερω καλυτερα αν κανει κακο στον υπολογιστη ή οχι. Ολα ειναι θεμα ρυθμισης. Και το booster μετα απο καμια 50αρια διαφορετικες χρησεις δεν με εχει προδωσει. Μεχρι δεκαετιας hardware. Ο καθενας με τις εμπειριες του. Αν εχετε εσεις πιο πολλες γνωσεις στειλτε αναφορα στην iobit να σας προσλαβει. Σαινια Α το αγόρασες κιόλας... https://support.microsoft.com/en-us/help/2563254/microsoft-support-policy-for-the-use-of-registry-cleaning-utilities Αν εσύ ξέρεις καλύτερα από την ίδια την Microsoft, μπράβο σου. Πάντα ο Ελληνάρας ξέρει καλύτερα από την κατασκευάστρια εταιρία τι είναι σωστό. Σαΐνι
_BASSstarlet_ Δημοσ. 27 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2020 Τέτοιες βλακίες χρησιμοποιούσαμε τα πρώτα χρόνια, που είχαμε σύνδρομο υποχονδρείασης....μετά καταλαβαίναμε πόσο μάταιο ήταν.
AthinakisPan Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 Και δηλαδή τι; Τι θα έπρεπε να πει η Microsoft ; Όλα είναι θέμα ανταγωνισμού και προμήθειας. Σε όλα τα λογισμικά το ίδιο γίνεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα