Προς το περιεχόμενο

[Smartphone] Realme C3 (3GB/64GB) @ amazon.es 115.88€ [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε νέε καταρχην να είσαι καλά για τον αγώνα των προσφορών που κανείς.Αλλα φίλε είσαι τόσο ενεργός που θα χρειαστεί να σου κόψουμε ένσημα :) Χωρις παρεξήγηση καθαρά για πλάκα.Μου κάνει  εντύπωση πόσες βρίσκεις καθημερινώς .

• Like 4
Δημοσ.
1 ώρα πριν, jerry banana είπε

Ρε νέε καταρχην να είσαι καλά για τον αγώνα των προσφορών που κανείς.Αλλα φίλε είσαι τόσο ενεργός που θα χρειαστεί να σου κόψουμε ένσημα :) Χωρις παρεξήγηση καθαρά για πλάκα.Μου κάνει  εντύπωση πόσες βρίσκεις καθημερινώς .

Πάντα το λέω αυτό. Δεν χρειάζεται να αφιερώνεις πολύ ώρα για κάτι. Αρκεί να ξέρεις πού θα το ψάξεις. :)

10 λεπτά πριν, turbat0s είπε

Τί android φοράει αυτό?

Έχει το Android 10. 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, neosstoforum είπε

Πάντα το λέω αυτό. Δεν χρειάζεται να αφιερώνεις πολύ ώρα για κάτι. Αρκεί να ξέρεις πού θα το ψάξεις. :)

Έχει το Android 10. 

Ωραίος και πάλι γιατί δεν σε ξέρω πίσω από τον υπολογιστή με συγχωρείς για πλάκα το είπα δεν εννοώ καμία ειρωνία.Να είσαι καλά φίλε γιατί ανεβάζεις καλές προσφορές.

• Like 1
Δημοσ.

Από λογισμικό πώς τα πάνε τα realme?

Δεν έχω ασχοληθεί ποτέ.

Μπορείς να τα πειράξεις καθόλου στυλ xiaomi ή όπως το πήρες έτσι μένει?

Δημοσ.
2 ώρες πριν, turbat0s είπε

Δεν έχω ασχοληθεί ποτέ.

Οι Realme, Oppo, Vivo, One Plus, iQOO, ανήκουν στην ίδια εταιρεία, με ότι και αν αυτό σημαίνει.😉

https://en.m.wikipedia.org/wiki/BBK_Electronics

• Like 1
Δημοσ.
Στις 14/6/2020 στις 8:13 ΜΜ, turbat0s είπε

Δεν έχω ασχοληθεί ποτέ.

μην περιμενεις custom roms οπως στα xiaomi που το παιρνεις με android 6 κολλαει εκει και μπορεις με custom rom να του βαλεις το 10. Οι developers δεν τα υποστηριζουν τοσο πολυ. Κατα τα άλλα καμιά gcam και κανενα magisk για ρουτ θα βρεις αν καταφερεις να ξεκλειδώσεις τον bootloader( για το ρουτ) .

• 4 εβδομάδες αργότερα...
  • 1 μήνα μετά...
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...