Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για το ερώτημα του TS καλό θα είναι να μάθει αν ίσχυε το μέτρο της ελεγχόμενης στάθμευσης το διάστημα που πήρε την κλήση. Όμως δεν ξέρω αν ισχύει το ίδιο για θέσεις μόνιμων κατοίκων (σε επαρχιακή πόλη πάντως ίσχυε κ για τις θέσεις μόνιμων κατοίκων, διότι δεν πληρώνουν κάτι για να επιτρέπεται να παρκάρουν).

Εννοώ ότι λόγω κορονοϊού δεν ίσχυε η χρεώσιμη στάθμευση στον Δ.Αθηναίων και μπορούσες να παρκάρεις δωρεάν σε οποιαδήποτε θέση. Αυτό το έμαθα όταν πριν 3 εβδομάδες κατέβηκα στο Κολωνάκι και έψαχνα πως και που μπορώ να βρω εισητήρια για να παρκάρω. Στην επίσημη εφαρμογή του Δήμου Αθηναίων δεν μπορούσες να αγοράσεις/κρατήσεις θέση, αλλά δεν έλεγε τον λόγο.Το διάβασα σε διάφορα site, όχι όμως στο site του Δήμου Αθηναίων, και όταν πήγα εκεί μου το είπαν περιπτεράς που πουλούσε εισητήρια, βενζινάς μόνιμος και 2-3 μόνιμοι κάτοικοι.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, ikaros2 είπε

Λες ε? Δεν έχω βρει κάποιο σχετικό νόμο..

όλες η κλήσεις από δημοτική η τροχαία πλέον περνάνε στην εφορία στην καλύτερη (συνηθισμένη) απλά θα σου μπλοκάρει την φορολογική και θα πρέπει να πληρώσεις στην χειρότερη (σπάνια από δημοτική) σε πάει δικαστικά το κράτος

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Dvs είπε

Δεν ζει ομως στην Γερμανία. Δεν εχει τηνοργάνωση ούτε τις παροχές της Γερμανίας. Και η συζήτηση δεν τελειώνει ποτε.

Πάντοτε κοιτας τι μπορείς να γλυτώσεις, εκτός αν γουστάρεις να δείς 40ευρα έτσι.

Θέλω και εγω ένα, μου δίνεις; 🤣

Καλά, και ο Γερμανός, δεν πληρώνει λόγω υπευθηνοτητας αλλά γιατι φοβάται μήπως τον βρουν.

• Thanks 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Θα στα βρουν ό,τι και να κάνεις.

Από προσαυξήσεις κλπ. αν το παίξεις έξυπνος θα πάει άνετα 500€ το φέσι και μετά θα στα κυνηγάνε από λογαριασμό σου και θα ξαναέρθεις εδώ και θα ζητάς συμβουλές πώς να ξεχρεώσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...