Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Το πας μακριά ....

Καθόλου μακριά, τι δικαιολογία είναι αυτή; Στο δημοτικό είχε μια βάση. Όταν ξεπερνάς τα 18 έχεις κάποιες ευθύνες. Αν κάνεις λάθος πρέπει να το πληρώσεις. Αμφιβάλλω ότι "κατά λάθος" πάρκαρε εκεί. Απλά θα σκέφτηκε έλα μωρέ σιγά μη με γράψουν. 

Δηλαδή εσύ θα πήγαινες στο δήμο... καλημέρα σας κατά λάθος πάρκαρα στη θέση για κατοίκους. Ε άμα είναι έτσι κύριε να σας τη σβήσουμε...

• Like 7
  • Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σταματηστε να απαντατε στον GREGORYMO, ειναι troll.

Oσον αφορα το προστιμο να πας να το πληρωσεις γιατι εκανες λαθος. Εκτος αυτου πλεον τα προστιμα αργα η γρηγορα περνανε στην εφορια. Δεν θες μετα απο χρονια να σου βγει κανενα χρεος 300 ευρω. Γιατι αν δεν το πληρωσεις αυτο θα γινει σιγουρα. Απλα δεν ξερεις το ποτε.

https://www.star.gr/eidiseis/oikonomia/428521/aplhrwtes-klhseis-kindynos-akomh-kai-gia-katasxeseis

Επεξ/σία από ardi21
  • Like 4
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, george1807 είπε

Καθόλου μακριά, τι δικαιολογία είναι αυτή; Στο δημοτικό είχε μια βάση. Όταν ξεπερνάς τα 18 έχεις κάποιες ευθύνες. Αν κάνεις λάθος πρέπει να το πληρώσεις. Αμφιβάλλω ότι "κατά λάθος" πάρκαρε εκεί. Απλά θα σκέφτηκε έλα μωρέ σιγά μη με γράψουν. 

Δηλαδή εσύ θα πήγαινες στο δήμο... καλημέρα σας κατά λάθος πάρκαρα στη θέση για κατοίκους. Ε άμα είναι έτσι κύριε να σας τη σβήσουμε...

Δεν λέω ότι δεν έχει ΕΥΘΥΝΗ.

19 λεπτά πριν, ardi21 είπε

Σταματηστε να απαντατε στον GREGORYMO, ειναι troll.

Oσον αφορα το προστιμο να πας να το πληρωσεις γιατι εκανες λαθος. Εκτος αυτου πλεον τα προστιμα αργα η γρηγορα περνανε στην εφορια. Δεν θες μετα απο χρονια να σου βγει κανενα χρεος 300 ευρω. Γιατι αν δεν το πληρωσεις αυτο θα γινει σιγουρα. Απλα δεν ξερεις το ποτε.

https://www.star.gr/eidiseis/oikonomia/428521/aplhrwtes-klhseis-kindynos-akomh-kai-gia-katasxeseis

Το ερώτημα του συνφουριτη δεν το έχεις καταλάβει !

Αυτό που ρωτά και σε αυτό πρέπει να απαντήσουμε ειναι αν αξίζει η όχι να ΡΙΣΚΑΡΕΙ !

Δημοσ.

Εχω μια πρόταση

.

Μην πληρώνετε τίποτα, ουτε τα δάνεια σας, ουτε την εφορία σας, ούτε την δεη, ουτε κλήσεις ...τίποτα.

Ήμαστε εμείς εδω οι Μ, θα σας τα πληρώσουμε όλα είτε άμεσα, είτε μακροπρόθεσμα, ως συνήθως άλλωστε

• Like 5
Δημοσ.

Κανουμε το λαθος και μετα κλαιγομαστε η γκρινιαζουμε.

Δε ξερω αν πλεον ισχυει το εντος 10 ημερων πληρωνεις το μισο, αλλα ειτε 20 ειτε 40 να πας να το πληρωσεις. 
Δηλαδη ΕΜΑΣ περιμενει να του πουμε αν αξιζει να το ρισκαρει ; Για 40Ε???( Για οποιοδηποτε ποσο βασικα)
Δηλαδη αν του πουμε οχι δεν αξιζει, θα παει να την πληρωσει επειδη του το παμε εμεις;

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, GoMaR είπε

Κανουμε το λαθος και μετα κλαιγομαστε η γκρινιαζουμε.

Δε ξερω αν πλεον ισχυει το εντος 10 ημερων πληρωνεις το μισο, αλλα ειτε 20 ειτε 40 να πας να το πληρωσεις. 
Δηλαδη ΕΜΑΣ περιμενει να του πουμε αν αξιζει να το ρισκαρει ; Για 40Ε???( Για οποιοδηποτε ποσο βασικα)
Δηλαδη αν του πουμε οχι δεν αξιζει, θα παει να την πληρωσει επειδη του το παμε εμεις;

Γνώμες παίρνει και θα αποφασίσει μόνος του.

26 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Εχω μια πρόταση

.

Μην πληρώνετε τίποτα, ουτε τα δάνεια σας, ουτε την εφορία σας, ούτε την δεη, ουτε κλήσεις ...τίποτα.

Ήμαστε εμείς εδω οι Μ, θα σας τα πληρώσουμε όλα είτε άμεσα, είτε μακροπρόθεσμα, ως συνήθως άλλωστε

Καλα, τα λες αλλά δεν είναι αυτό το ερώτημα του συνφουριτη.

2 ώρες πριν, lightsout είπε

Αργά ή γρήγορα θα περάσει στην εφορία.

Το πληρώνει, ΤΟΤΕ.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, ikaros2 είπε

Αν δεν το πληρώσω

9 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Καλα, τα λες αλλά δεν είναι αυτό το ερώτημα του συνφουριτη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το ερώτημα του ts είναι βάσιμο:
στη Μπανανία ισχύει ακόμα αυτό που ξέραμε ότι παραγράφονται οι παλιές οφειλές
και ποια τυχόν παραθυράκια έχουν μείνει αν ξέρει κανείς;
Είναι η χώρα που επιστρέφει πινακίδες/διπλώματα/άδειες-νομιμοποιεί αυθαίρετα/καταπατήσεις-χαρίζει δάνεια/εισφορές, παραγράφει οφειλές/υποχρεώσεις κοκ.

Αντιμετωπίζω με συμπάθεια τον προβληματισμό δεδομένης της μπανανοκατάστασης.
Διόλου απίθανο να μπορούσες να πήγαινες στο βουλευτή/δήμο/δήμαρχο/δημοτικό σύμβουλο-υπάλληλο/κομματάρχη
και να έσβηνε το πρόστιμο επειδή γουστάρησες βρε αδερφέ να παρκάρεις εκεί που θες.
Κι ας μη γίνονται σφάλματα.

Επεξ/σία από KoreanW
  • Thanks 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, ikaros2 είπε

Καλημέρα. Με έγραψαν επειδή δεν πρόσεξα και πάρκαρα σε θέση μόνιμου κατοίκου στο κέντρο της Αθήνας. Η κλήση είναι του Δήμου Αθηναίων και το πρόστιμο είναι 40€. Αν δεν το πληρώσω, μπορούν να μου κάνουν κάτι (π.χ. να το στείλουν στην Εφορία και να μη μπορώ να λάβω φορολογική ενημερότητα αν δεν το πληρώσω)?

Ευχαριστώ.

Τι ερώτηση είναι αυτή φίλε μου?

Αν ζούσες Γερμανία θα την πλήρωνες η όχι?

Εδώ στην Ελλάδα πια η διαφορά και ρωτάς?

Την πληρώνεις κανονικοτατα και την επόμενη φορά έχεις ανοιχτά τα μάτια σου που παρκάρεις.

• Like 7
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, davarisx είπε

Τι ερώτηση είναι αυτή φίλε μου?

Αν ζούσες Γερμανία θα την πλήρωνες η όχι?

Εδώ στην Ελλάδα πια η διαφορά και ρωτάς?

Την πληρώνεις κανονικοτατα και την επόμενη φορά έχεις ανοιχτά τα μάτια σου που παρκάρεις.

Δεν ζει ομως στην Γερμανία. Δεν εχει τηνοργάνωση ούτε τις παροχές της Γερμανίας. Και η συζήτηση δεν τελειώνει ποτε.

Πάντοτε κοιτας τι μπορείς να γλυτώσεις, εκτός αν γουστάρεις να δείς 40ευρα έτσι.

Θέλω και εγω ένα, μου δίνεις; 🤣

Επεξ/σία από Dvs
Δημοσ.
42 λεπτά πριν, Dvs είπε

Δεν ζει ομως στην Γερμανία. Δεν εχει τηνοργάνωση ούτε τις παροχές της Γερμανίας. Και η συζήτηση δεν τελειώνει ποτε.

Πάντοτε κοιτας τι μπορείς να γλυτώσεις, εκτός αν γουστάρεις να δείς 40ευρα έτσι.

Θέλω και εγω ένα, μου δίνεις; 🤣

Δεν τα δίνει έτσι, παρανόμησε. Αν δεν θέλει να δίνει 40ευρα έτσι άλλη να κοιτάει καλύτερα τις σημάνσεις και τις διαγραμμίσεις.  

• Like 2
Δημοσ.
5 ώρες πριν, ikaros2 είπε

Καλημέρα. Με έγραψαν επειδή δεν πρόσεξα και πάρκαρα σε θέση μόνιμου κατοίκου στο κέντρο της Αθήνας. Η κλήση είναι του Δήμου Αθηναίων και το πρόστιμο είναι 40€. Αν δεν το πληρώσω, μπορούν να μου κάνουν κάτι (π.χ. να το στείλουν στην Εφορία και να μη μπορώ να λάβω φορολογική ενημερότητα αν δεν το πληρώσω)?

Ευχαριστώ.

Φίλε τα λάθη τα πληρώνεις και αν είναι για τέτοια ψευτοποσά, δεν τα συζητάς καν.

Όλα τα άλλα περί επεξηγήσεων στο Δήμο, και εφοριών, τα λύνεις μόνο με κομματικά ρουσφέτια.

5 ώρες πριν, bromiaris είπε

Γιατί έτσι... 

Στην τελευταία Σοβιετία του πλανήτη ο κάθε ένας κάνει ότι θέλει... Και λίγα λόγια γιατί αν νευριάσει θα κοτσάρει μια ταμπέλα που θα γράφει Αγανακτησμένος και θα σου σπάσει και το αυτοκίνητο με κανένα καδρόνι...

Πραγματικά θα ήθελα κάποιος να μπορούσε να μου επεξηγήσει το συνειρμό σου...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...