Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα. Με έγραψαν επειδή δεν πρόσεξα και πάρκαρα σε θέση μόνιμου κατοίκου στο κέντρο της Αθήνας. Η κλήση είναι του Δήμου Αθηναίων και το πρόστιμο είναι 40€. Αν δεν το πληρώσω, μπορούν να μου κάνουν κάτι (π.χ. να το στείλουν στην Εφορία και να μη μπορώ να λάβω φορολογική ενημερότητα αν δεν το πληρώσω)?

Ευχαριστώ.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, ikaros2 είπε

Καλημέρα. Με έγραψαν επειδή δεν πρόσεξα και πάρκαρα σε θέση μόνιμου κατοίκου στο κέντρο της Αθήνας. Η κλήση είναι του Δήμου Αθηναίων και το πρόστιμο είναι 40€. Αν δεν το πληρώσω, μπορούν να μου κάνουν κάτι (π.χ. να το στείλουν στην Εφορία και να μη μπορώ να λάβω φορολογική ενημερότητα αν δεν το πληρώσω)?

Ευχαριστώ.

Γιατί να μην το πληρώσεις;

• Like 10
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε

Γιατί να μην το πληρώσεις;

Γιατί έτσι... 

Στην τελευταία Σοβιετία του πλανήτη ο κάθε ένας κάνει ότι θέλει... Και λίγα λόγια γιατί αν νευριάσει θα κοτσάρει μια ταμπέλα που θα γράφει Αγανακτησμένος και θα σου σπάσει και το αυτοκίνητο με κανένα καδρόνι... 

• Like 7
  • Confused 1
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, lightsout είπε

Αργά ή γρήγορα θα περάσει στην εφορία.

Λες ε? Δεν έχω βρει κάποιο σχετικό νόμο..

• Confused 1
Δημοσ.

Μόλις ο δήμος τα στείλει στην εφορία, δεν δικαιούσαι φορολογική ενημερότητα και σου κρατάνε αυτόματα τυχόν επιστροφές φόρου. Αν το ποσό είναι πάνω από 1000 €, τα δεσμεύουν από μη προστατευόμενο τραπεζικό λογαριασμό.

Με τα 40 € δεν κάνουν τίποτε. Θα περιμένουν να γίνουν περίπου 300 € (λόγο προσαυξήσεων μη καταβολής του προστίμου) και θα τα στείλουν εφορία. Μετά ισχύουν τα από πάνω.

• Like 1
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, ikaros2 είπε

Λες ε? Δεν έχω βρει κάποιο σχετικό νόμο..

Μην το πληρώσεις και αν και όταν σε μπλοκάρουν κάπου, το πληρώνεις ΤΟΤΕ.

ΥΓ. Μπορείς να προκύψει καμία ταλαιπωρία αλλά μπορεί και να γλιτώσεις τα 40€.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ikaros2 είπε

Καλημέρα. Με έγραψαν επειδή δεν πρόσεξα  ειμαι εξυπνος και πάρκαρα σε θέση μόνιμου κατοίκου στο κέντρο της Αθήνας αντι να το αφησω σε ιδιωτικο παρκιν αφου δεν εβρισκα με τιποτα θεση.

Η κλήση είναι του Δήμου Αθηναίων και το πρόστιμο είναι 40€. Αν δεν το πληρώσω, μπορούν να μου κάνουν κάτι (π.χ. να το στείλουν στην Εφορία και να μη μπορώ να λάβω φορολογική ενημερότητα αν δεν το πληρώσω) ?

ρωταω γιατι αντι να καταλαβω το λαθος μου & να το πληρωσω με το μικροτερο δυνατο κοστος εγω συνεχιζω να ειμαι εξυπνος κ οι αλλοι μ@λ@κες.

Ευχαριστώ.

• Like 4
Δημοσ.
1 ώρα πριν, ikaros2 είπε

Ευχαριστώ.

Ο δήμος έχει έξοδα.

Πρόσφατα, πλήρωσε 800€ σε ένα τραγουδιστή αποζημίωση γιατί έπαιξε ένα τραγούδι του χωρίς την άδεια του.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ikaros2 είπε

Ευχαριστώ.

Έκανες λάθος. Γιατί να μη το πληρώσεις;

• Like 4
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, george1807 είπε

Έκανες λάθος. Γιατί να μη το πληρώσεις;

Υπάρχει και ΑΛΛΗ λύση.

Πάει στον δημο και εξηγεί την κατάσταση και μπορεί να σβηστεί η κλήση.

ΥΓ. Σίγουρα έγινε κατά λάθος, δεν είχε λόγω να ρισκάρει κλήση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Υπάρχει και ΑΛΛΗ λύση.

αν ειχε γινει κατα λαθος δε θα ηθελε να μαθει τι μπορει να συμβει αν δεν πληρωσει αλλα τι θα μπορουσε να κανει για να αποφυγει τη χρεωση με καποιο νομιμο/συζητησιμο τροπο.

Επεξ/σία από mclein²
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Υπάρχει και ΑΛΛΗ λύση.

Να εξηγήσει τι; Εφόσον υπήρχε σήμανση και διαγράμμιση δεν υπάρχει περίπτωση να σβηστεί. 40€ είναι κιόλας. Δεν είναι 400.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, george1807 είπε

Να εξηγήσει τι; Εφόσον υπήρχε σήμανση και διαγράμμιση δεν υπάρχει περίπτωση να σβηστεί. 40€ είναι κιόλας. Δεν είναι 400.

Την αλήθεια, ότι έγινε κατά λάθος.

• Confused 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...