SiderisMav Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 Καλησπέρα αλάνια. Αυτό το καιρό ψάχνομαι να επενδύσω σε μία καρέκλα γραφείου και έχω μπερδευτεί πολύ πάνω στο θέμα. Το budget μου είναι στα 400 ευρώ. Το προβλημά μου όμως είναι το εξής... Να αγοράσω μία εργονομική καρέκλα ή να πάω σε gaming? Έχω τα θέματα μου με τη μέση μου. Διαβάζω ότι οι gaming καρέκλες είναι σχετικά πεταμένα λεφτά αλλά απο εργονομικές που έχω ψάξει μόνο η Ergochair 2.0 είναι στα λεφτά που δίνω και έχει κάποια καλά reviews. Πήγα και δοκίμασα του dromea τη reflex D αλλά δε με ικανοποίησε αρκετά. Έχετε κάποια πρόταση είτε σε gaming είτε σε εργονομική καρέκλα? Ευχαριστώ για τον χρόνο σας!
niko13 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 1.85 90 κιλα οσο καγκουρικη κι αν ειναι με εχει καταβολεψει... https://www.skroutz.gr/s/19338952/Anda-Seat-Dark-Knight.html 2
takjar Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Αν δεν σε πειράζει να φύγεις από την λογική gaming chair προτείνω την Markus από τα IKEA (ιδανικά την έκδοση με το ύφασμα, πιο φτηνή και θα ιδρώνεις λιγότερο στην καλοκαιρινή Ελλάδα) https://www.ikea.gr/apotelesmata-anazitisis/?query=MARKUS και την @Work Καρέκλα Γραφείου Top II Black από το πλαίσιο (μία πολύ καλή αντιγραφή από διάφορες εργονομικές καρέκλες σε τιμές 300+ ευρώ) https://www.plaisio.gr/epipla/karekles/work-karekla-grafeiou-top-ii-black_3023974
kosegdit Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 28 λεπτά πριν, takjar είπε Αν δεν σε πειράζει να φύγεις από την λογική gaming chair προτείνω την Markus από τα IKEA (ιδανικά την έκδοση με το ύφασμα, πιο φτηνή και θα ιδρώνεις λιγότερο στην καλοκαιρινή Ελλάδα) https://www.ikea.gr/apotelesmata-anazitisis/?query=MARKUS και την @Work Καρέκλα Γραφείου Top II Black από το πλαίσιο (μία πολύ καλή αντιγραφή από διάφορες εργονομικές καρέκλες σε τιμές 300+ ευρώ) https://www.plaisio.gr/epipla/karekles/work-karekla-grafeiou-top-ii-black_3023974 Να πω την προσωπική μου γνώμη για την Markus, την θεωρώ άθλια καρέκλα. Είμαι 1.88 95 κιλά και μετανιώνω κάθε μέρα που την αγόρασα.
takjar Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 16 λεπτά πριν, kosegdit είπε Να πω την προσωπική μου γνώμη για την Markus, την θεωρώ άθλια καρέκλα. Είμαι 1.88 95 κιλά και μετανιώνω κάθε μέρα που την αγόρασα. Μπορείς να μας βοηθήσεις να καταλάβουμε; Σε ενοχλεί κάτι συγκεκριμένο, π.χ: Στήριξη στην μέση, στην πλάτη, στο κεφάλι Τα μπράτσα είναι πολύ μακριά ή κοντά μεταξύ τους Το ύφασμα ή δέρμα σε ενοχλεί
kosegdit Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Έχεις δίκιο, παρέλειψα να αναφέρω τι είναι αυτό που με ενοχλεί. Θεωρώ πως έχει πολύ μικρό κάθισμά όσον αφορά το μήκος. Τα πόδια μου περισσεύουν αρκετά και σε μεγάλο βαθμό "κρέμονται". Δεν κατεβαίνει όσο χαμηλά θα ήθελα. Τα μπράτσα δεν έχουν ρυθμιζόμενο ύψος. Χωρίς να είναι κάτι που με ενοχλεί, απλά μιας και ανέφερες την δερματίνη, έχει αρχίσει και ξευτίζει πίσω από το κεφάλι. Στον 1 χρόνο αυτό. Γενικά λόγω χρόνιας ενασχόλησης με τους υπολογιστές, αλλά και λόγω δουλειάς έχω καθίσει σε αρκετές καρέκλες. Με έχουν βολέψει πολύ περισσότερο καρέκλες no name του 50ρικου. Δεν κρατώ σωστή στάση σώματος, κάθομαι χυμένος, οπότε μπορεί να ευθύνομαι κι εγώ σε ένα σημείο. Η συγκεκριμένη αγοράστηκε στα 200 ευρώ, δεν ξέρω πόσο έχει τώρα. Μπορεί τελευταία σε ένα βαθμό να την έχω συνηθίσει(δεν μπορώ να κάνω κι αλλιώς), αλλά ειδικά στις αρχές έριχνα πολλές κατάρες για την αγορά που έκανα. Στην δουλειά έχουμε καρέκλες όπως αυτές που έδειξες στο 2ο σου link. Δεν γνωρίζω ακριβώς την μάρκα και πόσο μπορεί να κοστίζουν, αλλά από την πρώτη στιγμή που μας τις έδωσαν έχω βρει την υγειά μου. Κάθομαι 8+ ώρες και δεν καταλαβαίνω τίποτα, είτε καθίσω κανονικά είτε σαν λουκουμάς.
mrvaggos Δημοσ. 9 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2020 Καλημέρα. Γνώμη για αυτή την καρέκλα Sharkoon Skiller SGS4 Black Την έχει ο κωτσοβολος και με παζάρι πηγαίνει στα 269.
Vigilante1319 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 Εγω θα πω να επενδυσετε σε καρεκλες anda seat δν θα απαγοητευτειτε
SakafliaC Δημοσ. 19 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2020 Σε παρακαλώ εφ όσον μιλάμε για τέτοιο ποσό μην ασχοληθείς καν με Anda, Genesis κλπ σκουπίδια που χουν πάρει πολλοί από κάτι Crazy Sunday του eshop και έχουν γίνει μέτοχοι και σπαμαρουν σε κάθε θέμα για καρέκλα. Αν θέλεις "gaming" ταμπέλα δες Secretlab, Noble και Vertagear με αυτή τη σειρά. Ο Dromeas έχει επίσης κάποιες αξιόλογες, τι δε σου άρεσε στην Reflex D?
petranc2 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Απο προσωπικη εμπειρια και ακετες ωρες gaming θα σου ελεγα και εγω να πας σε anda seat dark knigth carbon.(Aν σου αρεσει το μαυρο χρωμα μονο) Mετα απο σχεδον ενα χρονο αγορας ειναι σαν τη πρωτη μερα..... BASIC PC : MONITOR: lg ultrawide 29in 2560x1080p 75hz , CPU: amd ryzen 5 3600 4.2ghz , GPU: xfx amd radeon rx 580 gts xxx edition 8gb oc+ , RAM: corsair vegeance lpx 16gb ddr4-3000mhz c15 , CASE: cougar mx330-g middle atx black tempered glass , SSD: kingston a400 120gb , HDD: seagate barracuda 1tb , toshiba 320gb , wd 320gb , MOBO: msi b450 tomahawk max , PSU: fsp forton hyper 600w 80 plus bronze , COOLER: arctic freezer 34 esports duo white , OS: windows 10 pro , KEYBOARD MOUSE: coolermaster devastator 3 rgb . OLD PC : dell optiplex 990 mt : i7 2600 3.8ghz ,16gb ddr3-1333mhz , gt 710 2gb , kingston a400 120gb , acer 22in 60hz Επεξ/σία πριν από 8 λεπτά από petranc2 Επεξ/σία 19 Ιουλίου 2020 από petranc2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα