Επισκέπτης Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 Έχω παραγγείλει ενα δέμα από κινα με epacket το οποίο οπως γράφει παραδόθηκε στις αεροπορικές μεταφερές στις 19-05. ακόμα ομως δεν δειχνει να έχει φτάσει πουθενα. έχει κανένας καμία παρόμοια εμπειρία; γιατί αργει;
bromiaris Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 Αγορά από Κίνα και βιάζεσαι;;;; Μετά τους δύο με τρεις μήνες να αρχίσεις να αναρωτιέσαι... Μέχρι τότε απλά το ξεχνάς...
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 Έχω παραγγείλει πάρα πολλές φορές. Υπό κανονικές συνθήκες με epacket μου έκανε γύρω στις 20 μέρες. Τώρα λόγω κορονοϊού πόσες μέρες κυμαίεται η καθυστέρηση; Ο Κινέζος μου είπε τέλη Ιουνίου θα το έχεις.
geomalliv Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 τωρα με τον covid αργουνε φουλλλ!!! το epacket ειναι φουλ unregistered οποτε μην εχεις απαιτησεις. εγω παιρνω με priority line και εχω το κεφαλι μου ησυχο
zygorito Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 Πήρα δέματα αυτή τη βδομάδα που κάνανε 85 μέρες. Γενικά τώρα με τον covid το ΕΛΑΧΙΣΤΟ που έκανε δέμα μου ήταν 45 μερες. Έχω λάβει κάπου 20-25 και ΟΛΑ αργήσανε ,οπότε υπομονή. Εδώ έλαβα priority σε 2 μήνες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα