Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, SamaelMorningstar είπε

Δεν νομίζω ότι έχεις κάνει test drive Yaris

4 λεπτά πριν, SamaelMorningstar είπε

Δεν νομίζω ότι έχεις κάνει test drive Yaris

Λάθος νομιζεις.

• Like 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, xgol είπε

Λάθος νομιζεις.

To να γράφονται ανακρίβειες σε δημόσιο forum δεν νομίζω ότι βοηθά κανέναν και αφού στην ουσία δεν προσφέρεις κάποια βοήθεια με τον σχολιασμό σου θα ήταν καλύτερα να μην συνεχίσεις να γράφεις σε αυτό το θέμα. Σε ευχαριστώ όμως για τον χρόνο και την παράθεση της άποψής σου.

• Confused 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, SamaelMorningstar είπε

To να γράφονται ανακρίβειες σε δημόσιο forum δεν νομίζω ότι βοηθά κανέναν και αφού στην ουσία δεν προσφέρεις κάποια βοήθεια με τον σχολιασμό σου θα ήταν καλύτερα να μην συνεχίσεις να γράφεις σε αυτό το θέμα. Σε ευχαριστώ όμως για τον χρόνο και την παράθεση της άποψής σου.

Δε σου πεφτει λογος που θα γραφω.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν συμφέρει να πας σε υβριδικό. Τα μικρά υβριδικά έχουν και μικρές μπαταρίες και δεν έχουν τόσο μεγάλη διαφορά στην κατανάλωση από ένα με συμβατικό κινητήρα, οπότε δεν κάνεις απόσβεση στην διαφορά της τιμής. Αν θες υβριδικό πρέπει να κοιτάξεις σε μεγαλύτερο ώστε να είναι και μεγαλύτερο και ιό πιοκονομικό. Και πιο ακριβό φυσικά.

Δημοσ.
9 ώρες πριν, G.bar είπε

Δεν συμφέρει να πας σε υβριδικό. Τα μικρά υβριδικά έχουν και μικρές μπαταρίες και δεν έχουν τόσο μεγάλη διαφορά στην κατανάλωση από ένα με συμβατικό κινητήρα, οπότε δεν κάνεις απόσβεση στην διαφορά της τιμής. Αν θες υβριδικό πρέπει να κοιτάξεις σε μεγαλύτερο ώστε να είναι και μεγαλύτερο και ιό πιοκονομικό. Και πιο ακριβό φυσικά.

Και εγώ αυτό σκέφτομαι.

10 ώρες πριν, xgol είπε

Δε σου πεφτει λογος που θα γραφω.

Υπάρχει κάποιο πρόβλημα....κάλεσε 10306, θα σε βοηθήσει.

• Sad 1
Δημοσ.

Δες i10 ή και kia picanto (με +2 χρόνια εγγύησης 7 σύνολο, ίδιο μοτέρ ). Βέβαια η εγγύηση σημαίνει εκτός του οτι είσαι καλυμμένος , πιο ακριβά service αντιπροσωπίας .

Βέβαια αν είσαι σε πόλη με πρατήριο CNG έφυγες για fiat panda . Διάβασα το οτι δε σε ενδιαφέρουν άλλες μάρκες αλλά έγραψες οικονομία (~3.5Ε/100χλμ)

• Thanks 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, korakios είπε

Δες i10 ή και kia picanto (με +2 χρόνια εγγύησης 7 σύνολο, ίδιο μοτέρ ). Βέβαια η εγγύηση σημαίνει εκτός του οτι είσαι καλυμμένος , πιο ακριβά service αντιπροσωπίας .

Βέβαια αν είσαι σε πόλη με πρατήριο CNG έφυγες για fiat panda . Διάβασα το οτι δε σε ενδιαφέρουν άλλες μάρκες αλλά έγραψες οικονομία (~3.5Ε/100χλμ)

θα το σκεφτώ σοβαρά αλλά κλείνω πιο πολύ προς Hyundai καθώς η Toyota μπορεί να είναι οι καλύτεροι αλλά έχουν ανεβάσει κατά πολύ και τις τιμές τους

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, SamaelMorningstar είπε

θα το σκεφτώ σοβαρά αλλά κλείνω πιο πολύ προς Hyundai καθώς η Toyota μπορεί να είναι οι καλύτεροι αλλά έχουν ανεβάσει κατά πολύ και τις τιμές τους

Τεράστιο ρόλο παίζει και η αντιπροσωπία της περιοχής σου.

Πάντως αν πας στο i10 δες μήπως σε παίρνει για το 1200άρι μοτέρ ,μιας και to 1000άρι δεν το λες και ήπιας κατανάλωσης (και δεν είχε μεγάλη διαφορά στην τιμή&τέλη). Το καλό είναι ότι παίρνουν υγραέριο αν το θελήσεις αργότερα, μάλιστα στο εξωτερικό το 1200άρι μοτέρ το δίνει προαιρετικά η εταιρία με επίσημο κιτ μετατροπής σε φυσικό αέριο.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, xgol είπε

Βρηκες τελικα ποιο εχει τα καλυτερα gadgets?! 😅

Παρε το yaris, είναι το μονο με καμερα οπισθοπορειας σε ποιοτητα minecraft! Θα εντυπωσιαζεις...!

Και σαμουράι και yaris με gadgets... μπορει να κοιμηθει ο Θεος και να βρεις μεχρι και γκομενα!!

Όταν πάρεις δίπλωμα ξαναμιλάμε μικρέ. Μάθε ότι έχω ήδη ένα αμάξι και μηχανή μεγάλου κυβισμού απλά θα τα πουλήσω όλα καθώς δεν τα χρειάζομαι πια λόγω δουλειάς.

Πάρε μια αναφορά και γρήγορα για διάβασμα...όταν ξεμπερδέψεις με τις Πανελλήνιες...σε παρακαλώ μην δηλώσεις μηχανικός αυτοκινήτων...απλά δεν το έχεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...