zacharis1955 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) https://www.e-shop.gr/creative-outlier-active-wireless-sweat-proof-in-ear-headphones-p-TEL.067383 Επεξ/σία 14 Ιουνίου 2020 από zacharis1955 1 1
christos4 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 Τα έχει δοκιμάσει κανείς σε ομιλία; σε σύγκριση με τα Huawei am61 αξίζουν; 1
johsfi Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 Τα συγκεκριμένα τα είχα πάρει σε προηγούμενη προσφορά του eshop. Πολύ καλή ποιότητα και ήχος για τα λεφτά αυτά. Το μπάσο του είναι ενισχυμένο. Στο τρέξιμο ενοχλέι λίγο το βάρος του μικροφώνου με τα πληκτρα αλλά δεν φεύγει εύκολα από το αυτί. Τα πήρα για το τρέξιμο σαν δευτερα. Τα έχω συγκρίνει μόνο με τα airpods και η διαφορά είναι στο μπάσο κυρίως κα ιστην εμβέλεια του bluetooth που είναι υποδεέστερα τα outlier. είναι πολύ καλή επιλογή αλλα θα προτιμούσα ελαφρυτερο το μικροφωνο.
hpdra Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, christos4 είπε Τα έχει δοκιμάσει κανείς σε ομιλία; σε σύγκριση με τα Huawei am61 αξίζουν; Σε ομιλία ήταν απλά οκ, μου φάνηκαν παρόμοια με τα Huawei. Αλλά σαν ήχος, ποιότητα κατασκευής και σαν αξιοπιστία (τα Huawei μου άντεξαν 3 μήνες), σίγουρα ανώτερα τα Creative. Επεξ/σία 14 Ιουνίου 2020 από hpdra
Federacion Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 Τα πήρα στην προηγούμενη προσφορά. Σε S8plus ήταν ένα μαύρο χάλι. Αποσυνδέσεις, μέτριος ήχος κτλ. Μου είπαν να τα πάω πίσω, 2 μήνες μετά περιμένω αντικατάσταση από το eshop
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα