Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Doubt είπε

1 ώρα πριν, kallair είπε

Θα προσθεσω στο offtopic οτι εγω παλιοτερα ακουγα φουλ με in ear ακουστικα στο διαπασων.. πλεον καποιες χαμηλες συχνοτητες δεν τις ακουω, μετρημενο σε ωριλα.. οποτε παιδρε, με μετρο η χρηση στο φουλ.

Ευχαριστώ πολύ και τους δύο, ακόμη κι αν τυγχάνει να γνωρίζω λόγω σπουδών τα άνωθεν. Θα είναι σωτήριο το ποστ σας αν έστω και ένας το διαβάσει. 

Πήρα κάρτα ήχου και μόνο τη πρώτη μέρα έκανα δοκιμές σε πολύ δυνατη ένταση  για 15-20 λεπτά (και αυτό με διακοπές). Έκτοτε μη σου πω πως κάθεται κιόλας. Ζήτημα να βάλω ένα ξεσηκωτικο κομμάτι όταν χρειαστώ διαλλειμα από το διάβασμα για 5 λεπτά αντί καφεΐνης. Θενκς πάντως! 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ξανά στα 18€. Ίσως να έχουν 1-2 κομμάτια διαθέσιμα.

ΥΓ. Μόλις έγραψα το μήνυμα ήταν άμεσα διαθέσιμο αλλά τώρα, μετά από μισή ώρα, λέει κατόπιν παραγγελίας. 

Επεξ/σία από neosstoforum
Δημοσ.
2 ώρες πριν, stefanidisg είπε

Τελικά αξίζουν σαν ήχο σε σύνδεση με κινητό;

Όχι φίλε δεν αξίζουν για 50 ευρώ,για 18 ναι! κάτι huawei am61 που έχω είναι ανώτερα. Τα σύνδεσα σε P30 Pro με αντάπτορα type-c/jack 3.1.

Τα panasonic όμως (όπως εξήγησα παραπάνω) αν τα βάλεις σε κάρτα ήχου φυσάνε. Από την κόλαση στον παράδεισο. Είναι καλή αγορά για 2α ακουστικά και δεν κουράζουν για ώρες.

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, Ίων Δραγούμης είπε

Όχι φίλε δεν αξίζουν για 50 ευρώ,για 18 ναι! κάτι huawei am61 που έχω είναι ανώτερα. Τα σύνδεσα σε P30 Pro με αντάπτορα type-c/jack 3.1.

Τα panasonic όμως (όπως εξήγησα παραπάνω) αν τα βάλεις σε κάρτα ήχου φυσάνε. Από την κόλαση στον παράδεισο. Είναι καλή αγορά για 2α ακουστικά και δεν κουράζουν για ώρες.

Δεν είναι για τα 50 η τα 18 , το θέμα είναι να ακούω πολύ καλά. Να υπάρχει διαύγεια με ωραίο μπάσο και ωραία πρίμα και μεσαίες. Τώρα έχω κάτι  akg  που είχε βγάλει το ehop το οποίο παρεπιπτόντως είχα πέσει σε καλό κομμάτι μπάσο, πριμα μεσαίες τέλεια , νομίζω ότι βρίσκομαι σε στούντιο . Γι'αυτό έλεγα να πάω τώρα σε τέτοιο στιλ , όλο το αυτί μέσα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε αυτή τη κατηγορία τιμής δεν θα ακούς καλά με καμιά εταιρία. Αν προσδιορίζουμε το καλά με τον ίδιο τρόπο,πάρε μια κάρτα ήχου και βάλε την στο pc σου ώστε να απολαμβάνεις εκεί καλή μουσική και σε δεύτερο χρόνο πάρε ακουστικά που να συνδέονται και με καλώδιο και με bluetooth ώστε να αξιοποιείς και την κάρτα ήχου (ενσύρματα) και το το κινητό σου. 

Θες το θέμα με τις b-stock της creative.

Επεξ/σία από Ίων Δραγούμης

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...