Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έχω δει τη περιγραφή του plus4u. Λέμε πως κατά συντριπτικό ποσοστό είναι λάθος γιατί δεν έχουμε βρει μοντέλο της panasonIc με το όνομα που δίνει το plus4u και στην περιγραφή να γράφει 30mm οδηγούς. Μόνο στο e-shop που είναι το ίδιο με plus4u.

• Like 1
Δημοσ.

Σε εμένα γράψανε αυτό. Θα πάρω σε λίγο να δω για τι έκπτωση μιλάνε.

Καλησπέρα σας και καλή εβδομάδα,
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, ότι το προϊόν 106014767: PANASONIC RP-HF500ME-K OVERHEAD STEREO HANDSFREE BLACK , δυστυχώς μετά από μεγάλη ζήτηση το απόθεμα εξαντλήθηκε ,όπως και στον προμηθευτή μας . Σας ζητούμε συγνώμη για την έλλειψη που προέκυψε. Μπορείτε να διαλέξετε κάποιο άλλο προϊόν εφόσον το επιθυμείτε κι εμείς σας κάνουμε έκπτωση σε όλα τα άμεσα διαθέσιμα ακουστικά 

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 ώρες πριν, Ίων Δραγούμης είπε

Όσοι φάγατε άκυρο, φαντάζομαι δεν έφτασε στο στάδιο το δικό μου η παραγγελία σας ε; 

Screenshot_20200615_221508.jpg

Ναι ,σε μένα σταμάτησε στο 2ο στάδιο και μετά ήρθε το mail ακύρωσης , οπότε εσύ μάλλον θα παραλάβεις

Επεξ/σία από katcos
  • Thanks 1
  • Moderators
Δημοσ.
3 ώρες πριν, katcos είπε

Ναι ,σε μένα σταμάτησε στο 2ο στάδιο και μετά ήρθε το mail ακύρωσης , οπότε εσύ μάλλον θα παραλάβεις

Εκανε την παραγγελια 3 ωρες βλεπω πριν ανοιξει το τοπικ, οποτε ενα τεμαχιο ειχαν σιγουρα κατ'ελαχιστον! Δεν διαβασα ολο το τοπικ για να καταλαβω ποσες ωρες με μη διαθεσιμοτητα παρεμενε το προιον διαθεσιμο για παραγγελια ομως.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ παρήγγειλα περίπου 4 ώρες μετά τον "Ίωνα Δραγούμη" και έλεγε διαθέσιμο αν δεν κάνω λάθος (ήταν και ξημερώματα από κινητό και νυσταζα κιόλας :) )

Επεξ/σία από katcos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για την ιστορία ,παρέλαβα το πρωί. Είναι on ear με 40mm οδηγούς και γενικά είναι αυτά:

https://www.panasonic.com/gr/consumer/headphones/rp-hf500m.html

τα ίδια του Κωτσόβολου που τα έχει 50 ευρώ δηλαδή.

Λοιπόν είναι αξιοπρεπέστα στον ήχο,αρκετά δυνατά με οκ μπάσο. Τώρα επειδή έχω την κάρτα soundblasterx G5,είναι γνωστό πως ότι κουμπώσεις πάνω της το θεριεύει. 

Έχω και τα hyperx cloud flight και με την κάρτα είμαι σε φάση να πάθω κώφωση μετα το 30%. Ε αυτά τα panasonic με κάποιες  ρυθμίσεις τα φτάνω σε πολύ κοντινό επίπεδο απόδοσης με τα flight με την ένταση στο 35-40%!! συμπέρασμα;; πάρτε κάρτα ήχου και μετά ακουστικά. Αυτή είναι η σειρά. 

Σαν ποιότητα κατασκευής είναι τα μισά σε στιβαρότητα και όγκο από τα hyperx,αλλά περιέργως όπως είπα με την κάρτα ήχου έχω παρόμοιο αποτέλεσμα. Περίεργα πράγματα... Σαν να έκλεψα εκκλησία στα 18 ευρώ! α! μετά το 3ωρο,νιώθω τα αυτιά μου να αρχίσουν να κουράζονται.

Επεξ/σία από Ίων Δραγούμης
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, Doubt είπε

Θα προσθεσω στο offtopic οτι εγω παλιοτερα ακουγα φουλ με in ear ακουστικα στο διαπασων.. πλεον καποιες χαμηλες συχνοτητες δεν τις ακουω, μετρημενο σε ωριλα.. οποτε παιδρε, με μετρο η χρηση στο φουλ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...