Mr.SpyCat Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) καλησπέρα παιδιά μετακόμισα κυπρο και στην Ελλάδα είχα το Asus AC52U Πολυ κάλο ρουτερακι δούλευε άψογα τώρα στην κυπρο έχω Cablenet που είναι με ομοαξονικό καλώδιο και ένα ρουτερ Arris που κάνεις login και είναι λες και φορτώνει windows xp xD υπάρχει τρόπος να μπορώ να έχω το Arris ως modem και το δικό μου το παλιό σαν router? δεν είμαι expert στα δίκτυα απλα εχω μια αρχάρια γνώση Επεξ/σία 13 Ιουνίου 2020 από Mr.SpyCat greeklish to greek
Mr.SpyCat Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 1 λεπτό πριν, zx1234r είπε Ελληνικά dude! συγνωμη θα κανω τωρα edit
jkoukos Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 Πρόσβαση στο μενού του Cable Router έχεις; Ποιο ακριβώς μοντέλο είναι; Η τηλεφωνία είναι VoIP;
Mr.SpyCat Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 12 ώρες πριν, jkoukos είπε Πρόσβαση στο μενού του Cable Router έχεις; Ποιο ακριβώς μοντέλο είναι; Η τηλεφωνία είναι VoIP; εχω ειναι το TG2492 η τηλεφωνια δεν εχω ιδεα τι ειναι γιατι δεν εχω τηλ ποτε αλλα να το κοιταξω
jkoukos Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Απ' ότι βλέπω, έχει επιλογή να δουλέψει είτε ως Modem (που θέλεις) είτε ως κανονικό Router. Οπότε ρυθμίζεις ανάλογα τον δικό σου Router να κάνει την σύνδεση με τον πάροχο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα