Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 85
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε

82αρι φόραγε το golf 4 νομίζω.Μπαλόνι.

82αρι υπάρχει τέτοιο προφίλ?

Δημοσ.
17 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Μηπως ήταν 80?Μπορεί ..

Το 80αρι είναι για φορτηγάκια και δεν το γράφουν καν νομίζω 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, ziaba είπε

Το 80αρι είναι για φορτηγάκια και δεν το γράφουν καν νομίζω 

Σωστά ,δεν το γράφουν το 80 πάνω.

https://cars.elastikaleader.gr/elastiko/volkswagen/golf-iv-bora/golf-iv-1299/12819?mm[]=&si=301-301&c=0&v=0&s=&t=&sort=pop κοιτα την πρωτη προτεινόμενη διάσταση 

175/80 R14

Δημοσ.

https://cars.elastikaleader.gr/elastiko/volkswagen/golf-iv-bora/golf-iv-1299/12819?mm[]=&si=301-301&c=0&v=0&s=&t=&sort=pop κοιτα την πρωτη προτεινόμενη διάσταση 

175/80 R14

Ε ότι πρέπει για τους δρόμους μας εδώ το 80αρι προφίλ μακάρι να έμπαινε και στο δικό μου απλά η κατανάλωση θα ανεβαίνει αρκετά

Δημοσ.

175/80 R14

Tα golf/bora των αρχών του 2000 φόραγαν όντως μία εντελώς άκυρη διάσταση με αυτό το προφίλ που προερχόταν από πολύ παλιότερες εποχές και ήταν ήδη ψιλοξεχασμένη την εποχή εκεινη που είχαν λανσαριστεί τα μοντέλα.

Δημοσ.

Γιατί να ανεβαίνει η κατανάλωση με μεγαλύτερο προφίλ;

Ίσα ίσα, πιστεύω, πως επειδή θα είναι μικρότερη η ζάντα, θα είναι και ελαφρύτερος ο τροχός.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, _BASSstarlet_ είπε

Γιατί να ανεβαίνει η κατανάλωση με μεγαλύτερο προφίλ;

Ίσα ίσα, πιστεύω, πως επειδή θα είναι μικρότερη η ζάντα, θα είναι και ελαφρύτερος ο τροχός.

Το ελαστικό δεν έχει βάρος;

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

Να ρωτήσω και γω ρε παιδιά...Σε εργοστασιακή διάσταση 185/65/15 με χαλύβδινη ζάντα τι αλλαγή προτείνετε? Εργοστασιακά στο ίδιο αυτοκίνητο οι εκδόσεις πάνε έως 185/60/16.

Στο μυαλό μου είχα στανταρ το να παω σε 195 τουλάχιστον, αλλά προβληματίζομαι που η εταιρεία δεν δίνει μεγαλύτερο πάτημα...Τι μπορώ να βάλω ώστε να μην χάσω σε άνεση? (Πειραιάς, πόλη της λακούβας)

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Antman είπε

Να ρωτήσω και γω ρε παιδιά...Σε εργοστασιακή διάσταση 185/65/15 με χαλύβδινη ζάντα τι αλλαγή προτείνετε? Εργοστασιακά στο ίδιο αυτοκίνητο οι εκδόσεις πάνε έως 185/60/16.

Στο μυαλό μου είχα στανταρ το να παω σε 195 τουλάχιστον, αλλά προβληματίζομαι που η εταιρεία δεν δίνει μεγαλύτερο πάτημα...Τι μπορώ να βάλω ώστε να μην χάσω σε άνεση? (Πειραιάς, πόλη της λακούβας)

Αν δεν θέλεις να χάσεις σε άνεση, τότε να φροντίσεις ώστε να μην μικρύνει το προφίλ που ήδη έχεις.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Antman είπε

Εννοείς να παραμείνω σε 15 αρα ζάντα με τις ίδιες διαστάσεις? Σε 16αρα δεν μπορώ να πάω? Πχ 195/55/16

Αν δεν την εγκρίνει τη διάσταση η μαμά εταιρία,τότε θεωρητικά όχι.Καποιο λόγο θα έχει.Σιγουρα θα χάσεις σε άνεση με 55προφιλ.

Βέβαια Ελλάδα είσαι,και αφού δεν ασχολούνται στο Κτεο με τέτοια,τότε μπορείς να βάλεις και 20αρα ζάντα,κινεζικής κατασκευής που δεν εχει περάσει κανένα τεστ έγκρισης για δημόσιο δρόμο.

Για τι αμάξι μιλαμε;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...