phph Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, έχω ένα HTPC σε ένα κουτί Silverstone το οποίο δεν θέλω να αλλάξω. Το αρχικό στήσιμο έγινε το 2007, αλλά κάθε φορά που αναβαθμίζω το κύριο σύστημα, αναβαθμίζω με ότι περισσεύει αυτό. Για τη χρήση που το θέλω με καλύπτει απόλυτα. Το μόνο που έχει αρχίσει να με χαλάει είναι οι μπροστινές θύρες που έχει πίσω από ένα πορτάκι. Έχει 4XUSB 2.0, 2 ήχου και 1 firewire. Την τελευταία δεν την χρησιμοποίησα ποτέ. Θέλω να αλλάξω τις USB 2.0 με 3.0 και ίσως και μία type-C. Η firewire δεν χρειάζεται, οι ήχου καλό θα ήταν υπάρχουν, αλλά δεν καίγομαι κι όλας. Τι μπορώ να κάνω; Το ένα πρόβλημά μου είναι οι διαστάσεις. Το εσωτερικό πανελάκι όπως το βλέπετε στη φωτογραφία έχει ύψος 2,5 εκ και πλάτος 10 εκ. Ενώ το μήκος (βάθος) μαζί με τη βάση πάει στα 12,7 εκ με περιθώριο άλλα 2 - 2,5 εκ. Τα 3 εκ είναι πολύ οριακά γιατί βρίσκει στη θύρα τροφοδοσίας στη μητρική. Οι περισσότερες λύσεις που βρίσκω είτε δεν γράφουν διαστάσεις είτε είναι πιο μεγάλα όπως αυτό. Βρήκα μόνο αυτό τελικά, αλλά εδώ έχω άλλο πρόβλημα. Έχει λέει δικό του chipset και ζητάει τροφοδοσία sata. Αυτό που έχω εγώ είναι πολύ απλό, όπως τα λαμάκια που μπαίνουν στο πίσω μέρος (3η φώτο). Απλά καλώδια που μπαίνουν στους headers της motherboard. Δεν χρειάζεται τροφοδοσία. Η motherboard έχει 2 headers οι οποίοι υποστηρίζουν μέχρι 4ΧUSB3.0 Υπάρχει περίπτωση να βρω κάτι τέτοιο; Επεξ/σία 13 Ιουνίου 2020 από phph
Crybal Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 Και τα δυο που γραφεις λενε οτι θελουν τροφοδοσια σατα.Επίσης δεν καταλαβαίνω γιατι από την μια λενε οτι μπαινουν σε θεση 3,5" αλλά από την άλλη οι διαστάσεις τους είναι διαφορετικές! Κατι τετοιο σου κάνει? https://www.easytechnology.gr/plerophorike-kai-tablet/upologistes/periphereiaka/card-readers-3.5-5.25-front-panels/unitek-3.5-front-panel-me-2-thures-usb-3.0-interface-y-3901?ref=bestprice.gr
phph Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Θα μου έκανε αλλά είναι εξαντλημένο και δε δίνει διαστάσεις. Δείχνει κοντό βέβαια, οπότε πιθανόν να ταιριάζει. Κάτι τέτοιο είχα περισσότερο στο μυαλό μου. Επεξ/σία 14 Ιουνίου 2020 από phph
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα