spiritclay Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 καλησπέρα. η σπιτονοικοκυρά μου μου κάνει έκπτωση στο ενοικιο του σπιτιού που μένω για τους μηνες μαρτιοςαπριλιος και μαιος, λόγω κορονοιου. όλα καλα μέχρι εδώ. μου ζητησε όμως να μιλησω με λογιστή μου και να τις δωσω μια εκτυπωση σαν αποδεικτικό για την μειωση που μου εκανε για αυτους τους μήνες. δεν ξερω τι το θέλει ,δεν ρωτησα,λογικα θελει να παρει το 20% της μειωσης πισω απο το κρατος,αλλα το θεμα μου ειναι το εξης. ο λογιστης μου ειναι λιγο τα ζωα μου αργα και δεν τα παμε πολυ καλα,μετα το καλοκαιρι θα τον αλλαξω.πριν παω σαυτον και τον ρωτησω τι και πως,ξερει κανεις σας πως γινεται και αν γινεται αυτό? επειδη με την γυναικα τα παω πολυ καλα και με βοηθαει σολη την καραντινα.θελω να ειμαι τυπικος σαυτο.
GREGORYMO Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 1 ώρα πριν, spiritclay είπε καλησπέρα. η σπιτονοικοκυρά μου μου κάνει έκπτωση στο ενοικιο του σπιτιού που μένω για τους μηνες μαρτιοςαπριλιος και μαιος, λόγω κορονοιου. όλα καλα μέχρι εδώ. μου ζητησε όμως να μιλησω με λογιστή μου και να τις δωσω μια εκτυπωση σαν αποδεικτικό για την μειωση που μου εκανε για αυτους τους μήνες. δεν ξερω τι το θέλει ,δεν ρωτησα,λογικα θελει να παρει το 20% της μειωσης πισω απο το κρατος,αλλα το θεμα μου ειναι το εξης. ο λογιστης μου ειναι λιγο τα ζωα μου αργα και δεν τα παμε πολυ καλα,μετα το καλοκαιρι θα τον αλλαξω.πριν παω σαυτον και τον ρωτησω τι και πως,ξερει κανεις σας πως γινεται και αν γινεται αυτό? επειδη με την γυναικα τα παω πολυ καλα και με βοηθαει σολη την καραντινα.θελω να ειμαι τυπικος σαυτο. Από ΜΟΝΗ της η επειδή είσαι σε αυτούς που οριζει ο νόμος ?
spiritclay Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 Ειμαι σε αυτους που οριζει ο νόμος.δουλευω στην εστίαση κ μέχρι 25 μαιου ημουν σε αναστολή
takoulou Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 2 ώρες πριν, spiritclay είπε καλησπέρα. η σπιτονοικοκυρά μου μου κάνει έκπτωση στο ενοικιο του σπιτιού που μένω για τους μηνες μαρτιοςαπριλιος και μαιος, λόγω κορονοιου. όλα καλα μέχρι εδώ. μου ζητησε όμως να μιλησω με λογιστή μου και να τις δωσω μια εκτυπωση σαν αποδεικτικό για την μειωση που μου εκανε για αυτους τους μήνες. δεν ξερω τι το θέλει ,δεν ρωτησα,λογικα θελει να παρει το 20% της μειωσης πισω απο το κρατος,αλλα το θεμα μου ειναι το εξης. ο λογιστης μου ειναι λιγο τα ζωα μου αργα και δεν τα παμε πολυ καλα,μετα το καλοκαιρι θα τον αλλαξω.πριν παω σαυτον και τον ρωτησω τι και πως,ξερει κανεις σας πως γινεται και αν γινεται αυτό? επειδη με την γυναικα τα παω πολυ καλα και με βοηθαει σολη την καραντινα.θελω να ειμαι τυπικος σαυτο. Καλησπερα... Να της δωσεις το χαρτι που εκανες για να παρεις τα 800 ευρω αφου ησουν σε αναστολη..
GREGORYMO Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 5 λεπτά πριν, spiritclay είπε Ειμαι σε αυτους που οριζει ο νόμος.δουλευω στην εστίαση κ μέχρι 25 μαιου ημουν σε αναστολή Το χαρτί της αναστολής, χρειάζεται.
spiritclay Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 Και που το βρισκω αυτό; το τυπώνω απο εργάνη;
takoulou Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 22 λεπτά πριν, spiritclay είπε Και που το βρισκω αυτό; το τυπώνω απο εργάνη; Να φυσικα απο εκει... Που δηλωσες την αναστολη..
takoulou Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 4 ώρες πριν, Boubis1411 είπε Τελικά για τον Μάιο είναι επίσημο; Ναι φυσικα και για τον Μαιο αν εισαι σε αναστολη..
Boubis1411 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 3 ώρες πριν, takoulou είπε Ναι φυσικα και για τον Μαιο αν εισαι σε αναστολη.. Ήμουν σε αναστολή μέχρι 18 Μαΐου... Από 31/3%2020 έως 18/5/2020. Οπότε πόσα ενοίκια δικαιούμαι μείωση;
takoulou Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 2 ώρες πριν, Boubis1411 είπε Ήμουν σε αναστολή μέχρι 18 Μαΐου... Από 31/3%2020 έως 18/5/2020. Οπότε πόσα ενοίκια δικαιούμαι μείωση; Καλημέρα...Τρία ενοίκια.. 1
Boubis1411 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 9 λεπτά πριν, takoulou είπε Καλημέρα...Τρία ενοίκια.. 9 λεπτά πριν, takoulou είπε Καλημέρα...Τρία ενοίκια.. Καλημέρα φιλαράκι. Υπάρχει ένα θέμα εδώ... Είχα δώσει ήδη τον Μάρτιο... Μπορώ να πάρω την μείωση τον Ιούνιο η θα μου την πει;
Mr_Terror Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 Εμενα με ενημερωσε ο λογιστης μου προχθες οτι και για τον Ιουνιο ισχυει η μειωση ενοικιου. https://www.e-forologia.gr/cms/viewContents.aspx?id=218083&utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook
Boubis1411 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 24 λεπτά πριν, Mr_Terror είπε Εμενα με ενημερωσε ο λογιστης μου προχθες οτι και για τον Ιουνιο ισχυει η μειωση ενοικιου. https://www.e-forologia.gr/cms/viewContents.aspx?id=218083&utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook Για αυτούς που έκλεισαν όμως είναι μόνο κατόπιν εντολής κράτους. Οι υπόλοιποι άρα μόνο δύο μήνες;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα