Προς το περιεχόμενο

Greek tv sucks...αγορά δορυφορικού εξοπλισμού...

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα σε όλους,

επειδή όπως αναφέρω και στο τίτλο του topic η ελληνική τηλεόραση και αυτά που προβάλουν προσωπικά με αφήνουν αδιάφορο... :X

Θα ήθελα την βοήθεια σας...ενδιαφέρομαι για την αγορά full δοριφορικού εξοπλισμού...τα λεφτά που μπορώ να διαθέσω είναι γύρω στα 350€...

Μένω στο κέντρο της Αθήνας, σε 3όροφη πολυκατοικία, εγώ μένω στον τελευταίο όροφο... 8)

Τί θα χρειαστώ και απο ποιό κατάστημα προτείνετε να αγοράσω?

Θα μπορέσω να μοιράσω το σήμα σε 4 tv που έχω στο σπίτι? Μήπως θα χρειαστεί να αγοράσω και κάτι extra

P.S. Επειδή θέλω οπωσδήποτε να παρακολουθώ τα Motogp (Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Μοτο) θα είναι αυτό δυνατόν με την αγορά του δορυφορικού

Περιμένω την βοήθεια σας και σας ευχαριστώ προκαταβολικά... :wink:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επειδή θέλω οπωσδήποτε να παρακολουθώ τα Motogp (Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Μοτο) θα είναι αυτό δυνατόν με την αγορά του δορυφορικού
To pagkosmio protathlima moto to metadidei an den kano lathos to Eurosport,ara tha to vlepeis aneta dioti to eurosport yparxei se pollous doryforous :wink:

Episis nomizo yparxei kai ena kanali exoloklirou me mixanokinita alla den thimame tora leptomeries... :?

ab moteurs,motors tv,tvn turbo,eurosport,sta polsat kati ligo opws kai sto raisport.

oso porwmenos kai an eisai me ta mhxanokinhta 8a se kalypsoun ayta.

distyxws agglika exoun mono to motors tv kai to eurosport(kai ellhnika)

twra to na moiraseis to shma..den ginete opws sthn aplh thleorash,mporeis na moiraseis thn keraia,8eleis omws isari8mous dektes h ena video sender na stelnei 1 kanali ka8e fora se olles tis tv apo 1 dekth.me mia skystar omws kai xwris alla exoda mporei na blepei ollo to lan to idio kanali kai na kanoun zaping apo to lan me to broadkast server-klient,alla den einai toso eyxrhsto to na blepeis sto pc oso sthn tv..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...