neosstoforum Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Δωρεάν αποστολή από την Τσεχία με τον κωδικό BGCZVC2. https://www.banggood.com/BlitzWolf-BW-VC2-Smart-Robot-Vacuum-Cleaner-with-380mL-Dust-and-100mL-Water-Tank,2200Pa-Strong-Suction,Works-with-Alexa,360Laser-Radar,9-Sensors-and-APP-Control-p-1652139.html 263€ στο AliExpress (θα πέσει στα 259€ σε 2 μέρες) https://www.aliexpress.com/item/4000776482927.html Για τα χαρακτηριστικά της συγκρίνεται άμεσα με την Roborock S50. Επεξ/σία 13 Ιουνίου 2020 από neosstoforum
makhs5 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 Αλλο Roborock S50 και αλλο BlitzWolf , μην κοιτας αυτα που γραφουν, αλλη κλαση η Roborock S50 Δες και αυτο και βαλε το βιντεο στο 13.50 και δες τι εχει αφησει ασκουπιστα. Η Roborock S50 δεν θα τα αφηνε καν 4
Vassilis_24 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 31 λεπτά πριν, makhs5 είπε Αλλο Roborock S50 και αλλο BlitzWolf , μην κοιτας αυτα που γραφουν, αλλη κλαση η Roborock S50 Δες και αυτο και βαλε το βιντεο στο 13.50 και δες τι εχει αφησει ασκουπιστα. Η Roborock S50 δεν θα τα αφηνε καν Άλλη κατηγορία τιμής βέβαια, διπλάσια χρήματα. Σε εκείνη την κατηγορία, η Deebot Ozmo 950 είναι η καλύτερη.
grigsgr Δημοσ. 9 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2020 Καλημέρα, Θα μου επιτρέψετε εδώ να σας απαντήσω όσον αφορά το εν λόγω προϊόν. Επειδή την έχω αγοράσει αυτήν την σκούπα, το βίντεο ναι είναι πολύ καλό αλλά, δεν δείχνει την σκούπα όπως λειτουργεί κανονικά. Στο 13:50 που προτάθηκε να δούμε και ειπώθηκε ότι η Roborock δεν θα άφηνε ποτέ αυτή την βρωμιά να σχολιάσω μόνο ότι η Blitzwolf αναλόγως του τρόπου που έχεις επιλέξει να σκουπίσει αφήνει κάποια σημεία απο τα οποία (για κάποιον λόγο) περνάει σε δεύτερο χρόνο. Ο συγκεκριμένος κύριος δεν άφησε την σκούπα να ολοκληρώσει τον κύκλο που καθαρίζει αλλά, την σταμάτησε μετά απο λίγο μόνος του πατώντας το κουμπί. Εγώ πο έχω χρησιμοποιήσει αυτή την σκούπα, θα πω ότι καθαρίζει και μάλιστα πολύ καλά. Επίσης, είναι πολύ καλή και στο σφουγγάρισμα. 1
imvrios Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 212,31€ από Τσεχία με τον κωδικό: BGGRVC2 https://www.banggood.com/BlitzWolf-BW-VC2-Smart-Robot-Vacuum-Cleaner-with-380mL-Dust-and-100mL-Water-Tank,2200Pa-Strong-Suction,Works-with-Alexa,360Laser-Radar,9-Sensors-and-APP-Control-p-1652139.html Αυτό που κάνει τη συγκεκριμένη να ξεχωρίζει από τις Xiaomi που ανέβηκαν πρόσφατα στα ίδια πάνω-κάτω χρήματα είναι ότι έχει δοχείο που σκουπίζει και σφουγγαρίζει ταυτόχρονα.. Στα ονομαστικά specs για δύο κατοστάρικα είναι δυνατή. Δε ξεχνάμε ποτέ να αγοράσουμε και αναλώσιμα / ανταλλακτικά τα οποία 12,73€ έχουνε μόνο. Επίσης πλεονέκτημα. Επεξ/σία 17 Αυγούστου 2020 από imvrios
makhs5 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 6 ώρες πριν, imvrios είπε 212,31€ από Τσεχία με τον κωδικό: BGGRVC2 https://www.banggood.com/BlitzWolf-BW-VC2-Smart-Robot-Vacuum-Cleaner-with-380mL-Dust-and-100mL-Water-Tank,2200Pa-Strong-Suction,Works-with-Alexa,360Laser-Radar,9-Sensors-and-APP-Control-p-1652139.html Αυτό που κάνει τη συγκεκριμένη να ξεχωρίζει από τις Xiaomi που ανέβηκαν πρόσφατα στα ίδια πάνω-κάτω χρήματα είναι ότι έχει δοχείο που σκουπίζει και σφουγγαρίζει ταυτόχρονα.. Στα ονομαστικά specs για δύο κατοστάρικα είναι δυνατή. Δε ξεχνάμε ποτέ να αγοράσουμε και αναλώσιμα / ανταλλακτικά τα οποία 12,73€ έχουνε μόνο. Επίσης πλεονέκτημα. Συγνωμη αλλα μπροστα στην Xiaomi που παιζει συχνα με κουπονι στα ιδια χρηματα, δεν νομιζω να προτιμησει κανεις την BlitzWolf
imvrios Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 5 λεπτά πριν, makhs5 είπε Συγνωμη αλλα μπροστα στην Xiaomi που παιζει συχνα με κουπονι στα ιδια χρηματα, δεν νομιζω να προτιμησει κανεις την BlitzWolf Υπάρχουν διάφοροι λόγοι να προτιμήσεις Blitzwolf. Είναι vfm. Αν έχεις χτίσεις το έξυπνο σπίτι σου με Blitzwolf προϊόντα. Έχει φτηνότερα αναλώσιμα. Έχει features. Και αυτά στα λέει κάποιος που έχει μεταξύ πολλών άλλων τα ακόλουθα Xiaomi προϊόντα: από 1. Notebook 2. Διάδρομο 3. Ιονιστή 4.. Υγραντήρα 5. Βραστήρα μέχρι 5. Πορτοφόλι και 6. Ομπρέλα. Δε νομίζω ότι έχεις περισσότερα. Αλλά δεν είμαι κολλημένος. Ούτε εσύ να είσαι.
makhs5 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 Μόλις τώρα, imvrios είπε Υπάρχουν διάφοροι λόγοι να προτιμήσεις Blitzwolf. Είναι vfm. Αν έχεις χτίσεις το έξυπνο σπίτι σου με Blitzwolf προϊόντα. Έχει φτηνότερα αναλώσιμα. Έχει features. Και αυτά στα λέει κάποιος που έχει μεταξύ πολλών άλλων τα ακόλουθα Xiaomi προϊόντα: από 1. Notebook 2. Διάδρομο 3. Ιονιστή 4.. Υγραντήρα 5. Βραστήρα μέχρι 5. Πορτοφόλι και 6. Ομπρέλα. Δε νομίζω ότι έχεις περισσότερα. Αλλά δεν είμαι κολλημένος. Ούτε εσύ να είσαι. Μα δεν ειναι θεμα κολυμματος φιλε μου, αν θες να ξερεις, γενικα δεν παω τις καθε αυτου κινεζικες εταιριες, αλλα, συγκριτικα παντα σε σχεση xiaomi με BlitzWolf, οσο ναναι, η Xiaomi εχει ενα παραπανω ονομα και επισεις σημαντικο, βρισκεις και ανταλλακτικα και στην ελλαδα αν τα βιαζεσαι, για εμενα ειναι ενα σημαντικο + αυτα Σε σχεση με αυτην: https://www.banggood.com/Xiaomi-Mijia-STYJ02YM-2-in-1-Robot-Vacuum-Mop-Vacuum-Cleaner-Sweeping-Mopping-2100pa-Wifi-Smart-Planned-Clean-Mi-Home-APP-p-1562992.html? που παιζει με κουπονι συχνα πυκνα στην ιδια τιμη, δεν νομιζω οτι καποιος θα προτιμησει την BlitzWolf Και επειδη εχω δει αρκετα συγκριτικα βιντεακια και απο τις δυο, γιατι παντα εχω μαθει να τσεκαρω μονος μου, η Xiaomi φαινεται πιο "Επιμονη" στο σκουπισμα και στο σφουγγαρισμα, αρκετα πιο επιμονη θα ελεγα
imvrios Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 4 λεπτά πριν, makhs5 είπε Μα δεν ειναι θεμα κολυμματος φιλε μου, αν θες να ξερεις, γενικα δεν παω τις καθε αυτου κινεζικες εταιριες, αλλα, συγκριτικα παντα σε σχεση xiaomi με BlitzWolf, οσο ναναι, η Xiaomi εχει ενα παραπανω ονομα και επισεις σημαντικο, βρισκεις και ανταλλακτικα και στην ελλαδα αν τα βιαζεσαι, για εμενα ειναι ενα σημαντικο + αυτα Δηλαδή άμα κάνεις τη δουλειά σου με λιγότερα χρήματα ή με περισσότερα features στα ίδια χρήματα γιατί να μην αγοράσεις Blitzwolf; Άμα καλύπτει τις ανάγκες σου το προϊόν πρέπει παρ΄ όλα αυτά σώνει και καλά να αγοράσεις Xiaomi; Έχω π.χ. φώτα οροφής Xiaomi (Yellight). Ξέρεις πόσο έχει αρχίσει να βαράει τις τιμές η Xiaomi; Μακάρι να βγάλει και η Blitzwolf για να αγοράσω κάτι φτηνότερο από εκεί. Το επιχείρημα για τα αναλώσιμα είναι σωστά αλλά λύνεται όπως λύνω και εγώ το θέμα με τα φίλτρα του ιονιστή: αγοράζω εκ των προτέρων. Έχω δύο επιπλέον σε stock. Μόλις "τελειώνει" ένα, το αντικαθιστώ και παραγγέλνω. Για να μη τα πληρώνω χρυσά στην infoquest. Το ίδιο και για τα αναλώσιμα για τη σκούπα. Η Blitzwolf έχει γνήσια με 13€. Της Xiaomi τα γνήσια πόσο κάνουν Κίνα και πόσο Ελλάδα;
makhs5 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 1 λεπτό πριν, imvrios είπε Δηλαδή άμα κάνεις τη δουλειά σου με λιγότερα χρήματα ή με περισσότερα features στα ίδια χρήματα γιατί να μην αγοράσεις Blitzwolf; Άμα καλύπτει τις ανάγκες σου το προϊόν πρέπει παρ΄ όλα αυτά σώνει και καλά να αγοράσεις Xiaomi; Έχω π.χ. φώτα οροφής Xiaomi (Yellight). Ξέρεις πόσο έχει αρχίσει να βαράει τις τιμές η Xiaomi; Μακάρι να βγάλει και η Blitzwolf για να αγοράσω κάτι φτηνότερο από εκεί. Το επιχείρημα για τα αναλώσιμα είναι σωστά αλλά λύνεται όπως λύνω και εγώ το θέμα με τα φίλτρα του ιονιστή: αγοράζω εκ των προτέρων. Έχω δύο επιπλέον σε stock. Μόλις "τελειώνει" ένα, το αντικαθιστώ και παραγγέλνω. Για να μη τα πληρώνω χρυσά στην infoquest. Το ίδιο και για τα αναλώσιμα για τη σκούπα. Η Blitzwolf έχει γνήσια με 13€. Της Xiaomi τα γνήσια πόσο κάνουν Κίνα και πόσο Ελλάδα; Διαβασε τι προσθεσα στο μυνημα μου παραπανω την ωρα που εγραφες. Στην ιδια τιμη βρισκεις και την Xiaomi με κουπονι συχνα πυκνα. Οσο για τις τιμες στα ανταλλακτικα, δεν αλλαζουμε καθε λιγο και λιγακι Το ξαναλεω και ειναι το πιο σημαντικο, ειναι αρκετα πιο επιμονη στο σκουπισμα - σφουγγαρισμα η Xiaomi.
imvrios Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Όχι, να είσαι αντικειμενικός. Αλλάζεις αναλώσιμα κάθε ένα-δύο μήνες. Αν αυτό στα δύο χρόνια μεταφραστεί στα 150€ παραπάνω κόστος χρήσης, αυτά είναι λίγα; Επεξ/σία 17 Αυγούστου 2020 από imvrios
makhs5 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 Οχι δεν ειναι λιγα. Αλλα, το ποια σκουπιζει καλυτερα, δηλ ειναι πιο εξυπνη, και εχει και ενα καλυτερο ονομα στην αγορα, και εχει και μια αντιπροσωπεια στην ελλαδα που μπορω να βρω αν χρειαστω κατι αμεσα, ειναι για μενα σημαντικοι παραγοντες. Για σενα οκ μπορει να μην ειναι, για αλλους ειναι ομως
imvrios Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 Κάθε προϊόν λοιπόν και η πλατφόρμα που το συνοδεύει έχουν τα δικά τους χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα / μειονεκτήματα. Και ο καθένας επιλέγει βάσει αναγκών και προτιμήσεων.
makhs5 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 Σωστο. Μονο που οι περισσοτεροι στις προτιμησεις, κοιτανε παντα πανω απ ολα, ποιο προιον κανει καλυτερη γρηγοροτερη και σωστοτερη δουλεια Αν ειχε σημαντικη διαφορα στην τιμη η σκουπα θα συμφωνουσα μαζι σου στο να προτιμησω την BlitzWolf, αλλα στην ιδια τιμη με κουπονι μεταξυ των δυο, δεν τιθεται λογος.
Salvation81 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Μεχρι σημερα εχουν περασει 6 τετοιες ρομποτικες σκουπες απο τα χερια μου (250-600ε ευρως χρηματων), σαν την S60 (Robotock-Xiaomi) δεν ηταν καμια (οπως φανταζομαι και η S60 δεν κοντραρει καποιες Roomba). Επεξ/σία 17 Αυγούστου 2020 από Salvation81
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα