Aggelos_INSM Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Το ιντερνετ σερνεται. Ομως το ρουτερ συγχρωνιζει κανονικα στα 15.8 mbps. Συνηθως αυτο το προβλημα υπαρχει μονο οταν συνδεομαι ασυρματα, αλλα σημερα το προβλημα υπαρχει και με καλωδιο, αφου η ταχυτητα δεν ξεπερναει τα 10mbps σε τεστ (με καλωδιο εχω παντα 12-13) Ξερει κανενας τι θα μπορουσε να φταιει? Επεξ/σία 13 Ιουνίου 2020 από Aggelos_INSM Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill2015 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 Δοκίμασε ένα on/off του ρουτερ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aggelos_INSM Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, bill2015 είπε Δοκίμασε ένα on/off του ρουτερ Εχω κανει πολλές φορες, και factory reset. Τωρα το θεμα ειναι μονο στο ασυρματο. Με ταχυτητες 11-13mbps με καλωδιο, ενω ασυρματα κατω απο το 10 τις περισσότερες φορες.. Εχω αλλάξει καναλια , ομως δεν αλλαξε τιποτα.. Υποθετω ειναι θεμα με το ρουτερ; Επεξ/σία 14 Ιουνίου 2020 από Aggelos_INSM Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aggelos_INSM Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 12 ώρες πριν, bill2015 είπε Δοκίμασε ένα on/off του ρουτερ Υπερβολικά αργο.. Αν δεν εχει θεμα το ρουτερ δεν ξερω τι θα μπορούσε να φταιει.. Με wifi analyzer βλεπω οτι ενα ρουτερ wind εχει πολυ καλυτερο σημα απο το δικο μου, οπως και 2 cyta.. Ακομα και διπλα στο ρουτερ να ειμαι παλι λεει οτι το ρουτερ wind ειναι πιο κοντα σε εμενα (ξερω οτι δεν ειναι 100% accurate αλλα τοσο πολυ; ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasbm Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 όλη τη μέρα η συγκεκριμένες ώρες πχ βραδάκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill2015 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Δοκίμασες να αλλάξεις κανάλι ;; Να το βάλεις σε κάπιο με τα λιγότερα δίκτυα η με καθόλου ;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aggelos_INSM Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 μερες πριν ήταν μονο το βράδυ (γυρω στις 11-1 ωρα) τωρα ειναι τυχαιες ωρες, μπορει να φτιαξει και μετα να ξαναχαλασει.. Τωρα ειναι ενταξει που το βλεπω για παραδειγμα 1 ώρα πριν, bill2015 είπε Δοκίμασες να αλλάξεις κανάλι ;; Να το βάλεις σε κάπιο με τα λιγότερα δίκτυα η με καθόλου ;; Χθες που δοκιμασα να αλλαξω καναλια δεν είδα αποτελεσμα.. Θα ξανα αλλαξω και θα σας ενημερώσω Επεξ/σία 15 Ιουνίου 2020 από Aggelos_INSM Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα