Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με κοσμοτε σημερα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το ιντερνετ σερνεται. Ομως το ρουτερ συγχρωνιζει κανονικα στα 15.8  mbps. Συνηθως αυτο το προβλημα υπαρχει μονο οταν συνδεομαι ασυρματα, αλλα σημερα το προβλημα υπαρχει και με καλωδιο, αφου η ταχυτητα δεν ξεπερναει τα 10mbps σε τεστ (με καλωδιο εχω παντα 12-13)

Ξερει κανενας τι θα μπορουσε να φταιει? 

Επεξ/σία από Aggelos_INSM
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, bill2015 είπε

Δοκίμασε ένα on/off του ρουτερ

Εχω κανει πολλές φορες, και factory reset. Τωρα το θεμα ειναι μονο στο ασυρματο. Με ταχυτητες 11-13mbps με καλωδιο, ενω ασυρματα κατω απο το 10 τις περισσότερες φορες.. Εχω αλλάξει καναλια , ομως δεν αλλαξε τιποτα.. Υποθετω ειναι θεμα με το ρουτερ;

12 ώρες πριν, bill2015 είπε

Δοκίμασε ένα on/off του ρουτερ

Υπερβολικά αργο.. Αν δεν εχει θεμα το ρουτερ δεν ξερω τι θα μπορούσε να φταιει.. Με wifi analyzer βλεπω οτι ενα ρουτερ wind εχει πολυ καλυτερο σημα απο το δικο μου, οπως και 2 cyta.. Ακομα και διπλα στο ρουτερ να ειμαι παλι λεει οτι το ρουτερ wind ειναι πιο κοντα σε εμενα (ξερω οτι δεν ειναι 100% accurate αλλα τοσο πολυ; )

Screenshot_20200615-003659_Chrome.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

3 μερες πριν ήταν μονο το βράδυ (γυρω στις 11-1 ωρα) τωρα ειναι τυχαιες ωρες, μπορει να φτιαξει και μετα να ξαναχαλασει..  Τωρα ειναι ενταξει που το βλεπω για παραδειγμα

1 ώρα πριν, bill2015 είπε

Δοκίμασες να αλλάξεις κανάλι ;;

Να το βάλεις σε κάπιο με τα λιγότερα δίκτυα η με καθόλου ;;

Χθες που δοκιμασα να αλλαξω καναλια δεν είδα αποτελεσμα.. Θα ξανα αλλαξω και θα σας ενημερώσω 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...