Samothrax Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα. Η ερώτηση είναι για εξυπηρέτηση κολλητού. Θέλει να κάνει ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα στο νησί (Σαμοθράκη), για καλοκαίρι, από την επόμενη σεζόν. Έχει σκεφτεί αυτές τις εταιρείες που διαθέτουν εντομοαπωθητικά, απολυμαντικά και αρωματικά χώρου. Αλλά δεν γνωρίζει τι εταιρείες παίζουν στην αγορά. Μπορείτε να βοηθήσετε; Έρχεται ένας εδώ και χρόνια από Αλεξανδρούπολη, μία φορά τον μήνα το καλοκαίρι. Οπότε σκέφτηκε να κάνει από φθινόπωρο μία έρευνα αγοράς. Αυτά τα προϊόντα σε τι έκθεση μπορεί να τα δει, τύπου HORECA; Επεξ/σία 13 Ιουνίου 2020 από Samothrax
TechnoState Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) ...επίσης σε επαγγελματικό επίπεδο, ας κάνει μία έρευνα για το θέμα των πιστοποιήσεων που χρειάζονται (επόπτη δημόσιας υγείας κλπ) ώστε να μπορεί να ασχοληθεί με την συγκεκριμένη αγορά χωρίς προβλήματα με την νομοθεσία. Σχεδόν όλες οι εταιρείες του χώρου (ακόμα κ οι ατομικές επιχειρήσεις) έχουν καλά ενημερωμένες ιστοσελίδες πλέον, εκτός απο τις εκθέσεις (τύπου ho.re.ca.) που συμμετέχουν. Επεξ/σία 13 Ιουνίου 2020 από TechnoState
Samothrax Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 6 ώρες πριν, TechnoState είπε ...επίσης σε επαγγελματικό επίπεδο, ας κάνει μία έρευνα για το θέμα των πιστοποιήσεων που χρειάζονται (επόπτη δημόσιας υγείας κλπ) ώστε να μπορεί να ασχοληθεί με την συγκεκριμένη αγορά χωρίς προβλήματα με την νομοθεσία. Δηλαδή χρειάζονται πιστοποιητικά...!!!;;; 6 ώρες πριν, TechnoState είπε Σχεδόν όλες οι εταιρείες του χώρου (ακόμα κ οι ατομικές επιχειρήσεις) έχουν καλά ενημερωμένες ιστοσελίδες Πείτε κάποιες, εκτός από αυτήν που φέρνει ο Αλεξανδρουπολίτης, δεν γνωρίζει κάποια. Νομίζω αυτήν την λένε Mega Systems.
TechnoState Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) ...δεν είμαι σίγουρος, αλλά κάποια εξειδικευμένη άδεια, σίγουρα. Κοίτα για αρχή σε Healthyhands.gr Hygieneservice.gr Hygienefresh.gr ...κλπ Επεξ/σία 14 Ιουνίου 2020 από TechnoState
Βασίλης_29 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 Δεν κατάλαβα τι θέλει να ανοίξει ο κολλητός σου. Μαγαζί που να πουλάει εντομοκτόνα μυοκτονα η εταιρεία που διεξάγει απολυμανσεις;
Samothrax Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, TechnoState είπε Κοίτα για αρχή σε Healthyhands.gr Hygieneservice.gr Hygienefresh.gr ...κλπ Ευχαριστούμε. Με μία πρώτη δική μου ματιά, νομίζω η δεύτερη είναι πιο just to the point... 11 ώρες πριν, Βασίλης_29 είπε Δεν κατάλαβα τι θέλει να ανοίξει ο κολλητός σου. Μαγαζί που να πουλάει εντομοκτόνα μυοκτονα η εταιρεία που διεξάγει απολυμανσεις; Εντομοκτόνα και αρωματικά χώρου για επαγγελματικούς χώρους. Επεξ/σία 14 Ιουνίου 2020 από Samothrax
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα