Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, YoungHOV είπε

Δεκτό και συμφωνώ με ότι λες. Μια διαφορά όμως. 

Το A10 θα κάνει την ίδια δουλειά με το S10. Το S10 θα τα κάνει όλα όμως καλύτερα, γρηγορότερα, αποδοτικότερα, κλπ. Γι'αυτό και η διαφορά στην τιμή. 

Το ίδιο και με την αναλογία Fiat=/=Ferrari. Την ίδια δουλειά κάνουν και τα 2 - σε πάνε από σημείο Α σε σημείο Β. Η Ferrari όμως είναι γρηγορότερη, ποιοτικότερη, πιο τεχνολογικά ανεπτυγμένη, κλπ. 

Αυτό που θέλω να πω είναι, ο καθένας αγοράζει με βάση: 

Α. Τις ανάγκες του, και

Β. Το budget του. 

Και στις 2 περιπτωσεις, τις απαιτήσεις του κάποιος πρέπει να τις ρυθμίζει ανάλογα. 

Άλλο παράδειγμα - εάν πάρω τα ακουστικά Sony ZX110, των 12 ευρώ, είναι γελοίο να περιμένω ποιότητα ήχου ισάξια των XB950 των 100 ευρώ.

Μα δεν διαφωνώ σε κάτι... απλά όπως λέω και στο προηγούμενο μήνυμα μου, θα έπρεπε σε βασικές εφαρμογές να μην έβλεπες διαφορά πχ να μπεις στο μενού του android ή να πάρεις ένα τηλέφωνο...

• Like 1
Δημοσ.
40 λεπτά πριν, AtiX είπε

Μα δεν διαφωνώ σε κάτι... απλά όπως λέω και στο προηγούμενο μήνυμα μου, θα έπρεπε σε βασικές εφαρμογές να μην έβλεπες διαφορά πχ να μπεις στο μενού του android ή να πάρεις ένα τηλέφωνο...

Ααα, sorry!

Δημοσ.
2 ώρες πριν, koutsis είπε

Γιατί οι άλλοι κατασκευαστες δεν θα έχουν; 

1 ώρα πριν, panathatube είπε

Το stock Android με features. Το ανέκδοτο της ημέρας.

Κάποια features που υπάρχουν στα Pixels, δεν υπάρχουν σε άλλους OEM's. Είτε αυτά είναι στην κάμερα σε software και hardware κομμάτι, είτε σε εφαρμογές και δυνατότητες αυτών.

Μέχρι πριν λίγο καιρό ηταν το Live captions πχ. Active edge, Motion sense, Rules αλλά και κάποια άλλα που θα δείτε στο βίντεο σχετικά με το Α11. Για παράδειγμα στο power menu με τα Home automations.

Επισκέπτης
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Canedra είπε

Μπορει να μου πει καποιος γιατι δεν υπαρχει ενα ερμο volume slider στη μπαρα ειδοποιησεων?

απ οσο ξερω ολες οι συσκευες εχουν volume up-down κουμπια οποτε τζαμπα χωρο θα επιανε.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Vaiosss είπε

Κάποια features που υπάρχουν στα Pixels, δεν υπάρχουν σε άλλους OEM's. Είτε αυτά είναι στην κάμερα σε software και hardware κομμάτι, είτε σε εφαρμογές και δυνατότητες αυτών.

Μέχρι πριν λίγο καιρό ηταν το Live captions πχ. Active edge, Motion sense, Rules αλλά και κάποια άλλα που θα δείτε στο βίντεο σχετικά με το Α11. Για παράδειγμα στο power menu με τα Home automations.

Να σού πω εγώ χαρακτηριστικά στο One UI που η Google βάζει στο Android 11 και έχει βάλει σε όλες τις προηγούμενες εκδόσεις; Και μη μιλήσουμε για παραμετροποίηση. Η μέρα με τη νύχτα. Και χωρίς GoodLock/NiceLock.

• Like 1
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, panathatube είπε

Να σού πω εγώ χαρακτηριστικά στο One UI που η Google βάζει στο Android 11 και έχει βάλει σε όλες τις προηγούμενες εκδόσεις; Και μη μιλήσουμε για παραμετροποίηση. Η μέρα με τη νύχτα. Και χωρίς GoodLock/NiceLock.

Δεν αντιλέγω. Είναι χρόνια γνωστό ότι τα άλλα skins/UI, έχουν περισσοτερα features και παραμετροποίηση από το stock Android. Δεν είναι γνωστό όμως το ανάποδο. Ότι πολλά δε θα τα βρεις εκτός Google Pixel. Όπως μάλλον δεν είναι γνωστό οτί την καλύτερη Android εμπειρία θα την βρεις μόνο σε Pixels. Να μην βάλω στην κουβέντα καν την υποστήριξη απέναντι στους άλλους OEM's του Android.

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, Vaiosss είπε

Δεν αντιλέγω. Είναι χρόνια γνωστό ότι τα άλλα skins/UI, έχουν περισσοτερα features και παραμετροποίηση από το stock Android. Δεν είναι γνωστό όμως το ανάποδο. Ότι πολλά δε θα τα βρεις εκτός Google Pixel. Όπως μάλλον δεν είναι γνωστό οτί την καλύτερη Android εμπειρία θα την βρεις μόνο σε Pixels. Να μην βάλω στην κουβέντα καν την υποστήριξη απέναντι στους άλλους OEM's του Android.

Θέμα γούστου. Κατά την υποκειμενική γνώμη μου την καλύτερη Android εμπειρία τη βρίσκεις πλέον στο One UI και βέβαια αν θες κάτι που "stockish" στο Oxygen OS. Οπωσδήποτε το Pixel έχει και κάποια δικά του χαρακτηριστικά αλλά προτιμώ αυτά τα skins. Ας χαρούμε τουλάχιστον που έχουμε σαφώς μεγαλύτερη ευχέρεια επιλογών συγκριτικά με το iOS.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, panathatube είπε

Θέμα γούστου. Κατά την υποκειμενική γνώμη μου την καλύτερη Android εμπειρία τη βρίσκεις πλέον στο One UI και βέβαια αν θες κάτι που "stockish" στο Oxygen OS. Οπωσδήποτε το Pixel έχει και κάποια δικά του χαρακτηριστικά αλλά προτιμώ αυτά τα skins. Ας χαρούμε τουλάχιστον που έχουμε σαφώς μεγαλύτερη ευχέρεια επιλογών συγκριτικά με το iOS.

Θέμα γούστου, συμφωνώ. Oxygen OS αγαπημένο μετά μετά το stock Android της Google. Ένας λόγος επίσης που αγαπάω Pixels και Oneplus, τα ξεκλειδώνεις και τα κάνεις ότι θες, χωρίς ακύρωση εγγύησης. Από εκεί και πέρα, τα άλλα UI δεν είναι για μένα. Προτιμώ την απλότητα και την out of the box εμπειρία, χωρίς πολλά πολλά και ρυθμίσεις επί ρυθμίσεων για να στήσω μία συσκευή στα μέτρα μου.

Διαφωνούμε στην καλύτερη εμπειρία Android ωστόσο. Καλύτερη "επικοινωνία", συνεργασία, συμβατότητα και υποστήριξη με την Google, τις εφαρμογές της και το οικοσύστημα της γενικότερα, δε θα βρείς σε άλλο smartphone εκτός Pixel.

Ότι έχουμε επιλογές μπόλικες, το σωστό να λέγεται. Ομως σε κάτι MIUI, EMUI, Color OS κλπ καρτουνίστικα UI's και skins, δε θα πήγαινα ποτέ, όσο bloat η customization και αν προσφέρουν.

Δημοσ.
20 ώρες πριν, dvs49 είπε

Δεν γνωρίζω τι πρόβλημα μπορεί να έχεις αντιμετωπίσει αλλά τόσα χρόνια που χρησιμοποιώ το λογισμικό έστω μια φορά να κρασαρει δεν έχω δει (Android 6 <) 

Ελα πες την αληθεια... ούτε εσυ το πίστεψες αυτο που είπες! 

• Confused 1
Δημοσ.
20 ώρες πριν, Looter είπε

Όσο δεν αντιμετωπίζεται το μεγαλύτερο θέμα του λειτουργικού το οποίο είναι το fragmentation , καμία ουσιαστική διαφορά δε θα δει ο μέσος χρήστης ο οποιος παραμένει έρμαιο των κατασκευαστών ακόμα και αν σκάσει ένα καρό λεφτά.

Τι κινητό έχεις είπαμε?

20 ώρες πριν, emperor4her είπε

αγοραζεις φτηνο κινητο,  κολλαει, φταιει το android 

αγοραζεις φτηνο λαπτοπ, κολλαει, φταινε τα windows

αγοραζεις φτηνη καρτα γραφικων φταινε οι drivers της εταιριας 

--->    100% ικανοποιημενος χρηστης, windows, amd καρτας, και android Κινητου speaking

Σοφή γραφή μου τα χάλασες στο κομμάτι AMD. Αν θέλεις το κεφάλι σου εντελώς ήσυχο δυστυχώς πας σε Nvidia. 

19 ώρες πριν, stafaf είπε

Τί λες;

Κάθε κατασκευαστής βάζει το δικό του skin και πλέον αυτού μπορείς να του βάλεις laucher, icon packs, ό,τι θες. 

Αν σου φαίνεται κάτι άσχημο... άλλαξέ το. 

Χρήστης Apple είναι φίλε. Ότι και να του πεις χαμένο θα πάει. 

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εγω θα ηθελα ενα παραδειγμα ενος κινητου που κρασαρει.

διοτι μπορει να το ειχα και να μην το ξερω.

τι συμβαινει δηλαδη εκεινη την στιγμη.

ευχαριστω εκ των προτερων

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Οι μισοί λενε ότι κάθε νέα έκδοση δεν προσφέρει τίποτα ουσιαστικό και τους άλλους μισούς τους ενοχλεί το fragmentation. Άντε βγάλε άκρη...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...