Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, SamaelMorningstar είπε

Και αν βρεθεί έστω και ένας καθρέφτης δεν παίρνεις μια. Εγώ το βλέπω ως ρίσκο.

Το καλύτερο είναι ένα κινητό παλιό ως GPS-tracker (ή κανένα φθηνό κινέζικο με 5000 μπαταρία), αλλά πρέπει να βάζεις πακέτο για δεδομένα κάθε μήνα.

Αν μπεις στην λογική της παρακολούθησης ένα μόνο GPS-tracker δεν φτάνει...

Θα χρειαστείς τουλάχιστον δύο και ΑΝ θα κάνεις δουλειά γιατί όπως έχω ακούσει/διαβάσει αυτές οι συσκευές εντοπίζονται εύκολα!

Δημοσ.

Για καινούργια δεν έχω ιδέα αλλά το kill switch για παλιότερα αυτοκίνητα είναι η μόνη σωτηρία σε περίπτωση προσπάθειας κλοπής. Δεν πρόκειται να πάρει μπροστά ποτέ ότι και να κάνει ο επίδοξος κλέφτης. 

Στα δικά μας στην οικογένεια μάλιστα θέλει συνδυασμό κινήσεων για απενεργοποιηση του kill switch. 

• Like 1
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.
Στις 15/6/2020 στις 5:06 ΜΜ, ikaruga24 είπε

Για καινούργια δεν έχω ιδέα αλλά το kill switch για παλιότερα αυτοκίνητα είναι η μόνη σωτηρία σε περίπτωση προσπάθειας κλοπής. Δεν πρόκειται να πάρει μπροστά ποτέ ότι και να κάνει ο επίδοξος κλέφτης. 

Στα δικά μας στην οικογένεια μάλιστα θέλει συνδυασμό κινήσεων για απενεργοποιηση του kill switch. 

Αυτο, Ειναι και το πιο απλο και ευκολο να μπει.

Σε πιο καινουργιο αυτοκινητο μια ασφαλεια κλοπης και εχεις το κεφαλι σου υσηχο

Δημοσ.
Στις 14/6/2020 στις 12:20 ΜΜ, athlonmarian είπε

Η καλυτερη λυση μακραν απο ολα ειναι ασφαλεια κλοπης.στο κλεψανε ,δεν πειραζει θα αποζημειωθης απο την ασφαλεια  μετα απο 3 μηνες εαν δεν εχει βρεθει και μεχρι τοτε χρησιμοποιεις αυτοκινητο αντικαταστασης απο την ασφαλιστικη εταιρια. μικρο το κοστος στην ασφαλεια που κανεις για το αμαξι σου..ολα τα αλλα που προτεινετε οι κλεφτες ειναι ενα βημα πιο μπροστα.

Ισχυει οτι οι ασφαλιστικές κάνουν τετοιο εξτρά σε αυτοκίνητα από 10 ετων και κατω?

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 4/9/2020 στις 11:23 ΠΜ, KOSTASGP είπε

Καλημερα. 
απο τα παρακατω ποιο θεωρειτε πιο αξιοπιστο;;

F5A6E237-8FCC-4EA5-8F4A-9F067A4C25A9.jpeg

0DCD2695-9EC2-4429-8782-C038941C439D.jpeg

DC5D56A7-8477-49EB-AFE8-41261D3C0137.jpeg

Με σιγουριά το 2ο, διότι παίρνει ξεχωριστό λουκέτο. Οπότε άμα αγοράσεις ένα καλό ακριβό λουκέτο που δεν παραβιάζεται εύκολα λογικά θα είσαι ασφαλής καθώς το να κόψουν το σίδερο είναι μάλλον απίθανο να ασχοληθούν σε αυτό το σημείο που θα βρίσκεται.

Οι κλειδαριές των υπόλοιπων που έβαλες πιθανώς να είναι τελείως της πλάκας και να πικάρονται σε 2 δευτερα 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...