Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κλεψαν αυτοκινητα στην γειτονια, και φοβαμαι για το αυτοκινητο των γονεων. Κατι σε σιδερο που να κλειδωνει το τιμονι; Κατι αλλο; Να ειναι ευκολο.

συναγερμο εχουμε, αλλα τον απενεργοποιησαν στα αμαξια που κλεψαν.

Επεξ/σία από Zerg13
  • Like 1
Δημοσ.

Το σίδερο στο τιμόνι είναι μπελάς. Δεν υπάρχει περίπτωση να κάτσω να βάζω και να βγάζω την σιδεριά 2 φορές την μέρα για να χρησιμοποιήσω το αμάξι και να μου είναι και μέσα στην μέση. Πιστεύω οι περισσότεροι θα το βάλουν 3 - 4 φορές και μετά θα το βαρεθούν.

Χώρια που κατά πάσα πιθανότητα η κλειδαριά του θα παραβιάζεται σε μισό λεπτό, και πολύ λέω

Νομίζω η μόνη ρεαλιστική λύση είναι πιο καλός συναγερμός ή gps για να το βρείτε μετά

Δημοσ.

Εγω επέλεξα και εγκατέστησα το Bearlock .
Ειναι ενα μηχανικο συστημα κλειδωματος των ταχυτητων στην οπισθεν

Επισης αμα ψαξετε βιντεακι στο Youtube  θα δειτε οτι το σιδερο στο τιμονι δεν κανει τιποτα γιατι απλα κοβουν το τιμονι σε 10-15 δευτερολεπτα και εφυγαν

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, BufferOverflow είπε

Κρυμμενο Kill switch.

Μονο σε παλαιας τεχνολογιας γιατι στα νεας δημιουργει προβληματα στον εγκεφαλο δυστηχως

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Zerg13 είπε

ενα kill switch? Link υπαρχουν;

Δεν ειναι κατι ετοιμο , πρεπει να ξρεις τι θα κοψεις και πως , αλλιως σε ηλεκτρολογο εμπιστο

• Like 1
Δημοσ.

Βγάζεις το τιμόνι (και όμως ακούγεται σαν φάρσα βγαλμένη από τον mr-Bean αλλά το έχω δει στην πράξη)!

Φυσικά χρειάζεται να έχεις τιμόνι που κουμπώνει και ξεκουμπώνει και όχι το εργοστασιακό...

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Zerg13 είπε

Ενα citroen C3 εχει. Παλιο νομιζω θεωρειται 12-13 χρονια; 
ενα gps να βαλω ή ενα kill switch? Link υπαρχουν;

Φοβάσαι ότι θα κλέψουν citroen C3 ηλικίας 13 ετών ;;;

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, dpolal είπε

Οδηγαω ενα Avensis του 2000 με 400,000 χιλιομετρα. Επειδη το παραταω οπου να'ναι. Το εχουν ανοιξει 2 φορες. 

@Zerg13 Το ειχε βαλει ενας φιλος του πατερα μου (ηλεκτρολογος) πριν αρκετα χρονια. Πλεον βρισκεται στην Γερμανια. 

• Like 1
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, dpolal είπε

εδω κλεβουν toyota carina 30ετιας μας δουλευεις και εσυ;;

• Like 4
Δημοσ.
3 ώρες πριν, dpolal είπε

Να μην κλειδωνω καθολου τοτε :)

δεν θα βαλω το kill switch. Κανα gps να βαλω; Να το βρω αν κλαπει.

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, Zerg13 είπε

Να μην κλειδωνω καθολου τοτε :)

δεν θα βαλω το kill switch. Κανα gps να βαλω; Να το βρω αν κλαπει.

Είχα βάλει kill switch σε δυο αμάξια ,έκοβα το ρευμα απο την τρομπα βενζίνης.

• Like 1
Δημοσ.

Η καλυτερη λυση μακραν απο ολα ειναι ασφαλεια κλοπης.στο κλεψανε ,δεν πειραζει θα αποζημειωθης απο την ασφαλεια  μετα απο 3 μηνες εαν δεν εχει βρεθει και μεχρι τοτε χρησιμοποιεις αυτοκινητο αντικαταστασης απο την ασφαλιστικη εταιρια. μικρο το κοστος στην ασφαλεια που κανεις για το αμαξι σου..ολα τα αλλα που προτεινετε οι κλεφτες ειναι ενα βημα πιο μπροστα.

• Like 2
Δημοσ.
23 ώρες πριν, athlonmarian είπε

Η καλυτερη λυση μακραν απο ολα ειναι ασφαλεια κλοπης.στο κλεψανε ,δεν πειραζει θα αποζημειωθης απο την ασφαλεια  μετα απο 3 μηνες εαν δεν εχει βρεθει και μεχρι τοτε χρησιμοποιεις αυτοκινητο αντικαταστασης απο την ασφαλιστικη εταιρια. μικρο το κοστος στην ασφαλεια που κανεις για το αμαξι σου..ολα τα αλλα που προτεινετε οι κλεφτες ειναι ενα βημα πιο μπροστα.

Και αν βρεθεί έστω και ένας καθρέφτης δεν παίρνεις μια. Εγώ το βλέπω ως ρίσκο.

Το καλύτερο είναι ένα κινητό παλιό ως GPS-tracker (ή κανένα φθηνό κινέζικο με 5000 μπαταρία), αλλά πρέπει να βάζεις πακέτο για δεδομένα κάθε μήνα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...