Frenkli1326 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 Καλησπέρα σε όλους θα ήθελα την βοήθεια από κάποιον γνωστή....τον Ιουλίου θα ξεκινήσω να παίζω μουσική σε ένα μαγαζί...εχω laptop Και τώρα σκέφτομαι να πάρω την κονσόλα pioneer djj 400 Η οποία έχω διαβάσει είναι αρκετά καλή για κάποιον αρχάριο...Θα ήθελα να μάθω πως μπορώ να συνδέσω την κονσόλα με τον ενισχυτή που έχει συνδεδεμένα τα ηχεία....οι υποδοχές της κονσόλας είναι RCA.
lnwolfgr Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 rca καλώδια, στο output της κονσόλας, στο input του ενισχυτή. Επεξ/σία 13 Ιουνίου 2020 από lnwolfgr
nickos vl. Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 Καλησπέρα και καλώς ήρθες στο forum.Για να μπορούμε να σε βοηθήσουμε θα πρέπει να γίνεις πιο συγκεκριμένος σε αρκετά θέματα. -Έχεις συμφωνήσει με τον ιδιοκτήτη του μαγαζιού σε χρήματα, ένσημα, μέρες και ώρες, γνωρίζοντας οτι δεν έχεις ξαναπαίξει μουσική και δεν έχεις εκτός του λάπτοπ άλλον εξοπλισμό ; -Την μουσική σου την έχεις στο λάπτοπ ,σε σκληρό δίσκο ; -Το μαγαζί τι ηχητικό εξοπλισμό διαθέτει (κονσόλες, ηχεία κλπ.) ,θα παίζεις την μουσική που γνωρίζεις καλά η λίγο απο όλα ; -Δεν θεωρείς οτι δυο εβδομάδες πριν τον Ιούλιο είναι αργά να πάρεις κονσόλα,να την μάθεις και να μπορείς να κάνεις τον κόσμο στο μαγαζί να "ανέβει" με την μουσική που θα επιλέγεις ; Εκτός αν το μαγαζί είναι κολλητού και δεν παίζουν ρόλο και πολύ ολα αυτά...
Frenkli1326 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 Ναι έχω συμφωνήσει για όλα αυτά...το μαγαζί έχει JBL ηχεία τα οποία είναι συνδεδεμένα πάνω στον ενισχυτή Δεν έχει κονσόλα για αυτό θα αγοράσω δικιά μου...Επίσης έχω ξανά δουλέψει πάνω σε κονσόλα και έχω ξανά παίξει μουσικη...το μαγαζί είναι ενος πολύ γνωστού μου οπότε δεν έχει κανένα θέμα 16 λεπτά πριν, lnwolfgr είπε 2 rca καλώδια, στο output της κονσόλας, στο input του ενισχυτή. Και έτσι μπορώ να παίξω κανονικά δεν χρειάζετε τίποτα παραπάνω...Επίσης τα καλώδια να φανταστώ πρέπει να είναι αρσενικά σωστά?
lnwolfgr Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Ναι αρσενικά, χρειάζεται 2 rca στο output της κονσολας. Επεξ/σία 13 Ιουνίου 2020 από lnwolfgr
nickos vl. Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 Αφού λοιπόν έχεις ξαναπαίξει μουσική, μήπως να άλλαζες τον τίτλο σε - αγορά πρώτης κονσόλας- και να έλεγες και το ποσό που διαθέτεις για να σου απαντήσουν περισσότεροι;
Frenkli1326 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 Νομίζω το ότι έχω παίξει μουσική δν σταματάει να με κάνει αρχάριο οπότε ταιριάζει ο τίτλος...Έχει κάποιος κάποια κονσόλα να μου προτείνει...Και για να έχω μια εικόνα τα απαραίτητα που πρέπει να έχω είναι ένα laptop μια κονσόλα τα οποία τα συνδέω με τον ενισχυτή και παίζω κανονικά μουσική...Αν κάνω κάποιο λάθος ας με διορθώσει καποιος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα