Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
58 λεπτά πριν, droplet είπε

Ζήτησα προσφορά για το Corsa Edition 1.2 turbo100hp, αλλα απο Δευτερα μου ειπαν (δεν τους πρόλαβα)

Το Ignis το ειχα οδηγήσει πέρσι το καλοκαίρι για 2 εβδομάδες και δεν θα ήταν στην επιλογές μου. Οταν έπαιρνα στροφες με -σχετική- ταχύτητα ή ειχε αρκετό αέρα το καταλάβαινα!

Το Corsακι ειναι πολυ τιμιο αμαξακι. Εχει καλη εργονομια, καλο στησιμο και ειναι γενικα απροβληματιστο. Επισης κραταει την αξια του δλδ θα το δωσεις αυριο μεθαυριο σε μια νορμαλ τιμη και οχι σκοτωμα. Το εχω οδηγησει με το 1.2/100hP και εχει εξαιρετικο τραβηγμα

Corsa και 208 το ιδιο αμαξι, πρωτοι εδω😀

Επεξ/σία από tutuyo
  • Like 1
  • Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, MauroPaltoudias είπε

@droplet Γουοτ αμπάουτ σουτζούκι σουίφτ; 😁

Δεν ειχα ακουσει κατι ουτε το εχω οδηγησει για να πω αν τελικά μου κάνει ή όχι. Απλα λογο διαστάσεων φαίνεται μικρότερο απο το i20 που ηδη ένοιωθα λιγο περιορισμένα.

(260 λιτρα πορτμπαγκάζ  /  3.840m VS i20   326 λιτρα πορτμπαγκάζ / 4.041m)

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, MauroPaltoudias είπε

Άρα, υπάρχουν κάποια minimum σε σχέση με τους χώρους που θα ήθελες; 

Δεν ειναι απαγορευτικό, απλα δεν το ειχα καν στο μυαλο μου. Δευτέρα θα προσπαθήσω να παω να ζητήσω μια ξενάγηση!

Δημοσ.
1 ώρα πριν, MauroPaltoudias είπε

Καθόλου τσιγκλισμα, συζήτηση κάνουμε, προς Θεού. 

Για πόσα χιλιόμετρα το έχεις οδηγήσει; (αν και εφόσον δεν είσαι κάτοχος) 

Το ήθελα για ενοικιαζόμενο.Έχω φίλο-συνάδελφο στο νησί (Κεφαλονιά) που έχει Ignis στον στόλο του.Βαριά 200km χρήσης. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι να κάνουμε. Είναι στον άνθρωπο, άλλοι βολεύονται άλλοι ζορίζονται.

Εγώ που έχω την φουλ έκδοση από τον Μάρτιο του 2020 (τρεις μήνες δηλαδή), είμαι πολύ ευχαριστημένος πάντως. 

Επεξ/σία από MauroPaltoudias
  • Like 1
Δημοσ.
56 λεπτά πριν, MauroPaltoudias είπε

Τι να κάνουμε. Είναι στον άνθρωπο, άλλοι βολεύονται άλλοι ζορίζονται.

Εγώ που έχω την φουλ έκδοση από τον Μάρτιο του 2020 (τρεις μήνες δηλαδή), είμαι πολύ ευχαριστημένος πάντως. 

Το ignis λες? Ταξίδι έχεις πάει?

Δημοσ.

Αν δεν υπήρχε το χρηματικό περιθώριο στα 15 θα έλεγα jazz πολύ ανώτερο από τα άλλα που αναφέρθηκαν αλλά αφού δεν κοίτα το kia Rio

• Like 3
Δημοσ.

Το Kia Rio ειναι μέσα σε αυτα που ψαχνω, μεσα απο το site τους δεν ειναι ξεκάθαρο το τελικό κόστος. Θα προσπαθήσω να παω αυριο απο κοντα να ρωτήσω.

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, droplet είπε

Το Kia Rio ειναι μέσα σε αυτα που ψαχνω, μεσα απο το site τους δεν ειναι ξεκάθαρο το τελικό κόστος. Θα προσπαθήσω να παω αυριο απο κοντα να ρωτήσω.

Πολύ μπακάλικα, υπολογίζεις i20+1000~1500 ευρώ

Δημοσ.

Ρώτησα για το Corsa/Clio και μου ειπαν εχει αναμονή 3 μήνες, το ίδιο και για το RIO που αυτο που ειχαν ήταν στα 17.000

Όποτε i20 vs ibiza :D

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, droplet είπε

Ρώτησα για το Corsa/Clio και μου ειπαν εχει αναμονή 3 μήνες, το ίδιο και για το RIO που αυτο που ειχαν ήταν στα 17.000

Παίζει στο car ένα Rio Gt line με λίγα χιλιόμετρα , για ρίξε μια ματιά αν σε ενδιαφέρει (14κ το δίνει)

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, droplet είπε

Scala-Ibiza-i20 :) 

εαν δε σε ενδιαφερει φυσικο αεριο τα 2 πρώτα , δες βενζίνη με μια προτίμηση στο ibiza (fr εαν θυμαμαι σωστα)115hp

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...