smoke0man2 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 καλησπερα παιδια εχω το εξης προβλημα εχω το εξης ταπλετ CHUWI Hi10 Plus ηταν dual boot μεχρι που το εσβησα λογο χωρου και κρατησα μονο τα winodws 10 , αλλα απο την πρωτη μερα που το πηρα(ο λογος που το πηρα ειναι για ταινιες,livestream) δεν μπορω να δω πανω απο 480p κολλαει απιστευτα και αλλες φορες ο ηχος δεν ταιριαζει με το στομα του εκφωνητη(και με νευριαζει)μεχρι ως πουυ εχθες του εκανα φορματ.. αλλλα διαφορα δεν βρηκα..τι μπορει να συμβαινει ρε παιδια... ριξτε τα φωτα σας..γιατι ειλικρινα σηκωνω τα χερια ψηλα(η γραμμη του ιντερνετ μου ειναι 100mbps οποτε σιγουρα δεν κολλαει απο εκει)ευχαριστω σε οποιον ασχοληθει ,καλη σας μερα
smoke0man2 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 35 λεπτά πριν, zx1234r είπε Κατέβασε πακέτο codecs και δες. μπορεις λιγο να με βοηθησεις γιατ δεν εχω ιδεα τι ειναι αυτο
zx1234r Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 Κάνε ένα google search για "klite codec pack". Κατέβασε το, τρέξε το και δες αν το θέμα της αναπαραγωγής διορθωθεί.
smoke0man2 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 10 λεπτά πριν, zx1234r είπε Κάνε ένα google search για "klite codec pack". Κατέβασε το, τρέξε το και δες αν το θέμα της αναπαραγωγής διορθωθεί. επισης κατι μου ειπανε οτι ειναι θεμα drivers ,αλλα οταν το πηρα λογικα δεν θα τους ειχαν βαλει ?γιατι απο τοτε ειχε θεμα
zx1234r Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 1 λεπτό πριν, smoke0man2 είπε επισης κατι μου ειπανε οτι ειναι θεμα drivers ,αλλα οταν το πηρα λογικα δεν θα τους ειχαν βαλει ?γιατι απο τοτε ειχε θεμα Ναι σωστά. Κάνε και μία εγκατάσταση τους drivers να είσαι καλλυμμένος και απο αυτό.
smoke0man2 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 πως το κανω απλα παταω drivers tou cpu μου?πως γινεται στα tablet δεν εχω ιδεα 1 ώρα πριν, zx1234r είπε Κατέβασε πακέτο codecs και δες. το εκανα δεν αλλαξε τιποτα
zx1234r Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 45 λεπτά πριν, smoke0man2 είπε πως το κανω απλα παταω drivers tou cpu μου?πως γινεται στα tablet δεν εχω ιδεα το εκανα δεν αλλαξε τιποτα Δοκίμασε να κατεβάσεις drivers απο τον κατασκευαστή. Αλλιώς κάνε windows update μήπως σου φέρει απο microsoft κανένα driver.
doctor2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 Drivers από εδώ https://forum.chuwi.com/t/hi10-plus-official-version-4g-64g-chuwi-hi10-plus-remix-os-windows-bios-download/912. Αν θέλεις κάνε καθαρή εγκατάσταση
Nazar Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Μήπως το πρόβλημα είναι στο wifi του tablet; Το έχω χρησιμοποιήσει για ταινίες από εξωτερικό δίσκο και ήταν μια χαρά. Στο wifi όμως ανέκαθεν είχε θέματα. (έχανε σύνδεση -> no wifi networks => Troubleshoot -> reset wifi adapter ->οκ ) Πήρα εξωτερικό wifi adapter, αλλά τελικά γύρισα στο laptop για ταινίες. (Πέρα από τη μεγαλύτερη οθόνη, στήνεται σε όποια γωνία θες, ενώ το tablet ή το κρατάς, η φοβάσαι μην πέσει από τη βάση του)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα