Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ό,τι και παιχνίδι να ανοίξω στο PS4, δεν μπορώ να μπω στο μενού του παιχνιδιού οπότε δεν μου ανοίγει κανέναν game.

Ξέρουμε κάτι τι μπορεί να φτάσει ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χωρίς περισσότερες λεπτομέρεις ή κάποια φωτογραφία με το πρόβλημα, δεν μπορούμε να βοηθήσουμε. Η ονυχομνατεία μας φτάνει μέχρι ένα ορισμένο σημείο.

Επεξ/σία από zx1234r
Δημοσ.
Στις 13/6/2020 στις 9:43 ΠΜ, LeoTheAkuma είπε

Όταν λες δεν ανοίγει καθόλου; όταν πατάς να ανοίξει τι κάνει; 

Ανοίγει κανονικά το πσ. Δουλεύεις σαν να μην τρέχει τπτ.απλα όταν βάζω οποιοδήποτε game είτε cd είτε digital μπαίνει στο αρχικό μενού του game που λέει πχ press to start και εκεί κολλάει δεν κάνει τπτ δεν μπορώ να μπω. Αυτό γίνεται σε όλα τα games

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Fugazi7 είπε

Ανοίγει κανονικά το πσ. Δουλεύεις σαν να μην τρέχει τπτ.απλα όταν βάζω οποιοδήποτε game είτε cd είτε digital μπαίνει στο αρχικό μενού του game που λέει πχ press to start και εκεί κολλάει δεν κάνει τπτ δεν μπορώ να μπω. Αυτό γίνεται σε όλα τα games

Εχεις δοκιμασει format τον δισκο?

Δημοσ.
4 ώρες πριν, olimpiakos 7 είπε

Δοκιμασε αλλη εκδοση driver καρτα γραφικων, ή αλλο πληκτρολογιο!

BSD driver?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 ώρες πριν, https είπε

BSD driver?

Ωπα συγγνωμη λαθος μου, μπερδεψα το νημα... Δεν κοιταξα καλα καλα το ποστ οτι μιλας για ps4, νομιζα οτι μιλαγες για pc..

Άλλο χειριστήριο δοκίμασες; Ίντερνετ μπαίνει κανονικά, εννοώντας, οτι εντολη κανεις δουλευει; στην αρχικη του ps4 ολα εκτελουνται; Youtube παιζει σε οποια μεγιστη αναλυση ειναι διαθεσιμη;

Επεξ/σία από olimpiakos 7
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και εμένα το ίδιο μου κάνει με τα games... και σε όλες τις άλλες εφαρμογές Internet και youtube δουλεύει κανονικά. Γιατί;

Έχω κάνει και αρχικοποίηση στο PS4 και πάλι τα ίδια

Επεξ/σία από Praetorian
greeklish

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...