Προς το περιεχόμενο

Demon's Souls Remake [PS5]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, rexlex100 είπε

το εχω παιξει στο ps3 πριν χρονια ηταν δυσκολο αλλα το καταφερα.απο dark souls δεν εχω εμπερια απο demons souls ναι /

Ειναι ακριβως το ιδιο game τοτε, με αναβαθμισμενα γραφικα. Απο τα καλυτερα στο ps5 (μιας και ειναι current gen μονο). Για εμενα που εβγαλα 5 playthroughs, αξιζει αν το επαιξες 1 φορα μονο. Πλεον και με τοσα tutorial, ειναι ευκολο και για καποιον που ζοριζεται. 

Επεξ/σία από SabotazNic
  • Απαντ. 546
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, rexlex100 είπε

ειναι τοσο δυσκολο οσο η εκδοση του Ps3?

1 ώρα πριν, SabotazNic είπε

Ειναι ακριβως το ιδιο game με ισως καποια QoL updates

Επεξ/σία από SabotazNic
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Έχω παίξει και τερματίσει Dark Souls (με 10 fps στη Blight town), Bloodborne, Sekiro, Elden Ring, Lies of P και Ashen.

Αυτό το πράγμα στο Demon's που ολόκληρο level έχει μόνο ένα σημείο να κάνεις rest και level up είναι τραγικό. Εντάξει, ήταν το πρώτο παιχνίδι και ευτυχώς το άλλαξαν. Είμαι στο Smithing Grounds και έχω φτάσει μέχρι το πρώτο boss του επιπέδου. Μου φαίνεται πολύ μεγάλη αγγαρεία να κάνω ξανά και ξανά όλη αυτή τη διαδρομή από το Archstone μέχρι το fog του Boss για να ξαναδοκιμάσω την τύχη μου. Το παιχνίδι δεν είναι δύσκολο αυτό καθ'αυτό. Εξάλλου μία καλή εμπειρία από Souls την έχω, αλλά αυτή η τεχνητή δυσκολία είναι πολύ εκνευριστική. Έχω χαλάσει και όλα τα grass σε όλες αυτές τις φορές που έχω επιχειρήσει να φτάσω στο boss.

• Like 1
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, lebron15 είπε

Έχω παίξει και τερματίσει Dark Souls (με 10 fps στη Blight town), Bloodborne, Sekiro, Elden Ring, Lies of P και Ashen.

Αυτό το πράγμα στο Demon's που ολόκληρο level έχει μόνο ένα σημείο να κάνεις rest και level up είναι τραγικό. Εντάξει, ήταν το πρώτο παιχνίδι και ευτυχώς το άλλαξαν. Είμαι στο Smithing Grounds και έχω φτάσει μέχρι το πρώτο boss του επιπέδου. Μου φαίνεται πολύ μεγάλη αγγαρεία να κάνω ξανά και ξανά όλη αυτή τη διαδρομή από το Archstone μέχρι το fog του Boss για να ξαναδοκιμάσω την τύχη μου. Το παιχνίδι δεν είναι δύσκολο αυτό καθ'αυτό. Εξάλλου μία καλή εμπειρία από Souls την έχω, αλλά αυτή η τεχνητή δυσκολία είναι πολύ εκνευριστική. Έχω χαλάσει και όλα τα grass σε όλες αυτές τις φορές που έχω επιχειρήσει να φτάσω στο boss.

Και εγώ πρόσφατα το ξεκίνησα. Κοίτα το θέμα με τα "Bonefire" (Archstone) δεν με ενοχλεί τόσο, στην τελική με λίγο ψάξιμο θεωρώ βρίσκεις αρκετά εύκολα τα shortcut.

Αυτό που δεν μπορώ με τίποτα, είναι το ότι τα grass δεν κάνουν replenish όταν πεθαίνεις. Στα δικά μου μάτια είναι εγκληματικό αυτό σε ένα τέτοιο παιχνίδι και με βγάζει εντελώς εκτός mood το ότι πρέπει να παρατήσω τις προσπάθειες μου για ένα boss για να farmαρω grass.

Πραγματικά ευτυχώς που δεν συνέχισαν τον ίδιο σχεδιασμό και στα υπόλοιπα τους παιχνίδια αργότερα...

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, lebron15 είπε

Όλοι οι κόσμοι, -του 1ου, έχουν shortcuts. Το 2-1 έχει από εκεί που κάνεις spawn, πίσω σου έχει ασανσέρ που αν θυμάμαι καλά εκείνο σε βγάζει στο ασανσέρ του boss 

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Όλοι οι κόσμοι, -του 1ου, έχουν shortcuts. Το 2-1 έχει από εκεί που κάνεις spawn, πίσω σου έχει ασανσέρ που αν θυμάμαι καλά εκείνο σε βγάζει στο ασανσέρ του boss 

Έχει ένα shortcut με το περιστρεφόμενο ξύλινο ασανσέρ, αλλά εκεί που με αφήνει είναι σχετικά μακριά. Λες να μην "κατεβαίνω" στο σωστό σημείο; Θα το ξανατσεκάρω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...