Salvation81 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 23 λεπτά πριν, Lfc είπε Δεν ξέρω γιατί πάντα σε όλα σχεδόν τα threads έρχεται κάποιος να πει ότι ξέρει τα πάντα ότι όλοι οι άλλοι δεν ξέρουν τίποτα ότι είναι ο δάσκαλος που δίδαξε τον Jim Keller, την Lisa Su 😜 κλπ. Πουθενά δεν είδα κάτι ανάλογο σε όλα τα ξένα φόρα. Εκεί γίνεται κουβέντα...κανονικά! Μαθαίνεις διασκεδάζοντας. Πόσο πίσω είμαστε τελικά... Τι φταίει; Το DNA του Νεοέλληνα ή είναι κάτι βαθύτερο πολιτισμικά που εξωτερικεύει την βαθύτερη ψυχική μας κουλτούρα. 😞 Η δεν εισαι καιρο σε Ελληνικα φορα η εισαι και απλα εχεις παθει ανοσια. Μονο στην Ελλαδα θα δεις τετοια πραγματα, μονο στην Ελλαδα ΟΛΟΙ ειναι γνωστες ΟΛΩΝ των αντικειμενων. Αν δε εισαι απο τους λιγους που οντως ειναι γνωστες πρεπει να αντιμετωπισεις ορδες απο εκεινους που νομιζουν οτι ειναι γνωστες και αν η γνωμη τους ειναι αντιθετη με την δικια σου (και ας εχεις την σωστη) αυτο δεν μετραει, θα σε καταψηφισουν και ισως και να φας και μπανακι αφου ισχυει ο νομος του οχλου. Βεβαια ολα αυτα δειχνουν και σε τι επιπεδο βρισκεται η κοινωνια μας, αυτο ειναι το χειροτερο κομματι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Phoenix4 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 1 ώρα πριν, Lfc είπε Δεν ξέρω γιατί πάντα σε όλα σχεδόν τα threads έρχεται κάποιος να πει ότι ξέρει τα πάντα ότι όλοι οι άλλοι δεν ξέρουν τίποτα ότι είναι ο δάσκαλος που δίδαξε τον Jim Keller, την Lisa Su 😜 κλπ. Πουθενά δεν είδα κάτι ανάλογο σε όλα τα ξένα φόρα. Εκεί γίνεται κουβέντα...κανονικά! Μαθαίνεις διασκεδάζοντας. Πόσο πίσω είμαστε τελικά... Τι φταίει; Το DNA του Νεοέλληνα ή είναι κάτι βαθύτερο πολιτισμικά που εξωτερικεύει την βαθύτερη ψυχική μας κουλτούρα. 😞 Παντού γίνεται αυτό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CheOnWeb Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 7 hours ago, Lfc said: Πουθενά δεν είδα κάτι ανάλογο σε όλα τα ξένα φόρα. Εκεί γίνεται κουβέντα...κανονικά! 6 hours ago, Salvation81 said: Η δεν εισαι καιρο σε Ελληνικα φορα η εισαι και απλα εχεις παθει ανοσια. Αν θέλετε να κλίνετε το Forum στα Λατινικά, τουλάχιστον γράφετέ το με λατινικούς χαρακτήρες. Α, επίσης να κλίνετε και τις άλλες πτώσεις (του Fori, των Fororum κλπ). Καλύτερα όμως να του φέρεστε ως ελληνική ξένη, άκλιτη στα Ελληνικά, λέξη. Το φόρουμ, του φόρουμ, τα φόρουμ κλπ. Επεξ/σία 14 Ιουνίου 2020 από CheOnWeb Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lfc Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 6 λεπτά πριν, CheOnWeb είπε Αν θέλετε να κλίνετε το Forum στα Λατινικά, τουλάχιστον γράφετέ το με λατινικούς χαρακτήρες. Α, επίσης να κλίνετε και τις άλλες πτώσεις (του Fori, των Fororum κλπ). Καλύτερα όμως να του φέρεστε ως ελληνική άκλιτη λέξη. Το φόρουμ, του φόρουμ, τα φόρουμ κλπ. Πριν το γράψω γιατί ξέρω ότι υποδηλώνει πολιτισμική κουλτούρα για μένα καλή (έχω ακούσει το Νανόπουλο και τον Κριμιζή να την χρησιμοποιούν) ήξερα ότι κάποιος θα αντιδράσει. Ήμουν σίγουρος. 🤓 Μου αρέσει να σε αναδύω CheOnWeb 🤩 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CheOnWeb Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 2 minutes ago, Lfc said: έχω ακούσει το Νανόπουλο και τον Κριμιζή να την χρησιμοποιούν Γιατί με στριμώχνεις έτσι τώρα; 😂 (μεγάλη λατρεία ο Κριμιζής). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eyw Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Lfc, κάνεις quote και το δικό μου ποστ και παίρνουν τα σκάγια και μένα. Περιμέναμε να πει αριθμούς ή που κάνω λάθος, ή που λέμε ψέμματα εγώ ή o hwunboxed και ο συνάδελφος απαντά με παραλήρημα*. Γράφει 4 σειρές και το μόνο που κάνει είναι να με θίγει. Ok και np, σε δημόσιο ανώνυμο φόρουμ είμαστε, συμβαίνουν αυτά. . 3 hours ago, Lfc said: Δεν ξέρω γιατί πάντα σε όλα σχεδόν τα threads έρχεται κάποιος να πει ότι ξέρει τα πάντα ότι όλοι οι άλλοι δεν ξέρουν τίποτα ότι είναι ο δάσκαλος που δίδαξε τον Jim Keller, την Lisa Su 😜 κλπ. ... Μιλώντας μόνον για μένα, έχω γνώση και γνώμη μόνον για λίγα πράματα που έχουν περάσει από τα χέρια μου και έχω δει με τα μάτια μου και σε μερικές περιπτώσεις από ενημέρωση-εντυπώσεις από άτομα εμπιστοσύνης. Σε αυτά τα λίγα που ξέρω καταλαβαίνω πότε με δουλεύουν κατά λάθος ή επίτηδες. . 3 hours ago, Lfc said: ... ... Τι φταίει; Το DNA του Νεοέλληνα ή είναι κάτι βαθύτερο πολιτισμικά που εξωτερικεύει την βαθύτερη ψυχική μας κουλτούρα. 😞 Τίποτα δεν φταίει, ούτε εδώ ούτε έξω. Απλώς μερικοί είτε σιγοντάρουν την εταιρεία τους ή κάποια εταιρεία για έξτρα χαρτζηλίκι είτε είναι χρήσιμοι ηλίθιοι κάνοντας τζαμπα διαφήμιση. Καμιά φορά το παρακάνουν. Που το κακό? . * τόσο άσχετο και γενικό που κολλάει σε οποιονδήποτε και για οτιδήποτε και οπουδήποτε, πραγματικά περιστατικό για ψυχολόγο. Πρόλαβα και το έσωσα. https://www.insomnia.gr/forums/topic/742802-o-jim-keller-παραιτήθηκε-από-την-intel/?do=findComment&comment=57979638 6 hours ago, tsakis11 said: εισαι εντελως ασχετος με το αντικειμενο δυστυχως, προσπαθεις να το παιξεις εξυπνος ενω δεν εχεις χαμπαρι και φαινεται απο αυτα που γραφεις και τον τροπο που μιλας προσπαθεις να μειωσεις τα δικα μου λογια γιατι πολυ απλα δε μπορεις να στοιχειοθετησεις τα δικα σου. λυπαμαι πραγματικα που ασχοληθηκα εισαι αστειος και χαμπαριαστος. βγηκες απ το καβουκι σου ξαφνικα λεγοντας πραγματα τα οποια δε στεκουν. εισαι απειρος και προσπαθεις να το παιξεις γνωστης. οταν θα αποκτησεις προσωπικες εμπειριες ελα να ξαναγραψεις μεχρι τοτε κατσε και βλεπε βιντεακια και ασε τους αλλους να τα βλεπουν μπροστα τους . Επεξ/σία 14 Ιουνίου 2020 από eyw 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lfc Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 56 λεπτά πριν, eyw είπε Lfc, κάνεις quote και το δικό μου ποστ και παίρνουν τα σκάγια και μένα. Δεν μιλούσα για σένα. Έχεις δίκιο 😛 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eyw Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) ok. αν θες το διορθώνεις. Επεξ/σία 14 Ιουνίου 2020 από eyw 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NT1G Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
miltos_id Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 Στις 12/6/2020 στις 10:48 ΜΜ, Talepwros είπε Οταν πας σε μια εταιρεια σαν την Intel και την καθε Intel, θελει τοσο πολυ υπομονη να αλλαξεις μυαλα στους παλιους που τα ξερουν ολα και σε κοιτανε με μισο ματι που ευκολα μπορεις να παραιτηθεις να ησυχασεις. Ρε παιδιά δεν δούλευε στα ΕΛΤΑ ο άνθρωπος στην μεγαλύτερη εταιρεία στον τομέα chipSet manufacturing δούλευε για ποια κουλτούρα παλιών.υπαλληλων μιλάμε έλεος . Η intel όσο και να μη μας αρέσει εχει τρομακτικό μέγεθος και ιστορία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mkirikis Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 Στις 13/6/2020 στις 2:20 ΠΜ, tsakis11 είπε το οτι ανεβηκε η amd ειναι επιτυχια της amd οχι αποτυχια της ιντελ κανενα καμπανακι απο 1η και 2η γενια ryzen ουτε τους ενιωσε..για την τριτη γενια μπορω να πω πως τα πηγε καλα..επισης τι σε κανει να πιστευεις πως η ιντελ κανει θερμαστρες και η amd air condition ? το οτι δεν εριξε τις τιμες δειχνει ακριβως αυτο οτι ακομα πιστευει σε αυτο που κανει..αυτη την εικονα της καταστροφης την παρουσιαζουν συνηθως ανθρωποι που απλως αναπαραγουν οτι διαβαζουν..ας πουμε ενα συντομο παραδειγμα. ενας ιντελ ειναι στην ιδια κατηγορια ακριβοτερος απο εναν αμδ..για καθημερινη χρηση ομως ο ιντελ ειναι και πιο γρηγορος..δεν αναφερομαι σε παιχνιδια αλλα ουτε στο ρεντερινγκ .αναφερομαι στο ανοιγμα του φιρεφοξ και γενικα σε μικρα πραγματακια που κανουμε καθημερινα στα πισι μας..και μαντεψε τον λογο..ΟΛΑ αυτα δουλευουν γρηγοροτερα με βαση τα MHz και οχι με βαση τον αριθμο των πυρινων...το παρε αμδ δουλευει και συμφερει ναι συμφωνω...γρηγοροτερος ομως για απλη καθημερινη χρηση δεν ειναι..εκτος αν εχεις καποιο στοιχειο πχ ταχυτητα στο ανοιγμα του φιρεφοξ και γενικα απλων πραγματων που κανουμε στα πισι μας...και αν κατι κανει παραπανω ο καθημερινος ανθρωπος ειναι περισσοτερο προς το gaming και λιγοτερο προς το rendering.. 3900x εχω στο κεντρικο μου πισι..για να σας προλαβω. παραθετω μερικα σκορ απο το προσωπικο μου geekbench για να εξηγησω τι εννοω παραπανω AMD 3600 html5 parse 3820 17.3 MB/sec html5 dom 4686 4.25 MElements/sec Face Detection 4935 PDF Rendering 4296 intel 9600k html5 parse 6192 28.1 MB/sec html5 dom 6712 6.08 MElements/sec Face Detection 5992 PDF Rendering 6593 θα πληρωσω εναν επεξεργαστη ακριβοοτερα και θα καιει περισσοτερο ρευμα ωστε να ανοιγει ο firefox μερικα δευτερα γρηγοροτερα; ενω σε ολα τα αλλα που λες και εσυ ο φτηνοτερος ειναι και καλυτερος κατι δεν καταλαβαινω σωστα μαλλον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CometRyzen Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Στις 13/6/2020 στις 2:02 ΠΜ, eyw είπε Δεν θα κλείσει η intel, they're too big to fail. Ακόμα και αν η intel πράγματι fail το κογκρέσσο δεν θα την αφήσει. (Ρωσσία, Κίνα κλπ) Εννοούν ότι συνέχεια θα χάνει μερίδιο αγοράς στις CPU για desktop και θα περιοριστεί σε cpu για gaming/παιχνιδοκονσόλες, πχ 10900Κ και αυτό όχι για πολύ. . να ακούσει τα καμπανάκια το 2017 (Zen), τις καμπάνες το 2019 (Zen 2) και τις κανονιές το 2020 (Zen 3). . Να ανταγωνιστεί την AMD. Να ρίξει τις τιμές. Να φτιάξει desktop cpu γενικής χρήσης και με χαμηλή κατανάλωση και όχι cpu ειδικού σκοπού - παιχνιδομηχανή/αερόθερμο τύπου 10900K. edit: σκεφτείτε τι γράφαμε εδώ αν η AMD έβγαζε τον 10900K και η intel τον 3900X... Απο όσο ξέρω τα cpu για gaming / παιχνίδοκονσόλες τα φτιάχνει η amd πάντως 😋 Στις 13/6/2020 στις 3:28 ΠΜ, eyw είπε ok, οπως το πάρεις. Πάντως all good things (μερίδιο αγοράς, κυριαρχία) come to an end (παίζει και άλλος μπάλα, και καλή μάλιστα). . Δε μπορεί, τόσο λίγα πούλησε η AMD από Zen και Zen+? υπ'όψιν ότι κάθε πώληση AMD είναι απώλεια για την intel. Εκτός και αν λες ότι χάρις στην AMD μεγάλωσε η πίτα και η ότι AMD πήρε μόνον καινούργιους και όχι πελάτες της intel. Δεν παρακολουθώ οικονομικές εφημερίδες, μπορεί περίπου αυτό να έγινε, όμως αμφιβάλλω. . Η υψηλή καταναλωση των intel, και της ναυαρχίδας. Πριν κάμποσα χρόνια αυτό ήταν χαρακτηριστικό των AMD. FX, κλπ. Τώρα των intel. Η κατανάλωση των AMD είναι μικρότερη των intel, δες βιντεάκια και φόρουμ. . Δεν νομίζω ότι το πιστεύουν αυτό εκεί στην ιντελ, ένας συμφορουμίτης σε άλλο νήμα είχε καλύτερη εξήγηση. . και όχι μόνον ακριβότερος αλλά και σπάταλος (Watts) και πιο αργός και με ένα σωρό τρύπες. Γρηγοροτερος μόνον στο gaming. Δες βίντεο. . Δεν είναι εικόνα καταστροφής, για ιντελ μιλάμε, βγάζει λεφτά από 500 μεριές και όχι μόνον από αποτυχημένες cpu, σιγά μην μπει και σε μνημόνιο. Ακόμα και sk4?ά να τα κάνει θα τη σώσουν λόγω τεχνολογίας και στρατηγικής. Απλώς στις cpu θα χάνει μερίδιο αγοράς και θα περιορίζεται σε gaming και adobe pdf reader αλλά και αυτό όχι για πολύ ακόμα. gaming+λίγα thread: intel. για όλα τα υπόλοιπα AMD. Και με λιγότερα λεφτά και με λιγότερα watts και με λιγότερες τρύπες. Γενικά μιλώντας η intel πρέπει να ξυπνήσει, για την ώρα καθεύδει, still. Καλύτερα να βγάλουν την 11η (ή 12η) γενιά φέτος. Του χρόνου έχει ο Θεός. Είδα reviews. To phoronix έχει 381 tests. Θες να μαντέψεις ποιος είναι ποιος γρήγορος μεταξύ του 3900x και του 10900k? 😊 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lfc Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Salvation81 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 45 λεπτά πριν, CometRyzen είπε Απο όσο ξέρω τα cpu για gaming / παιχνίδοκονσόλες τα φτιάχνει η amd πάντως 😋 Είδα reviews. To phoronix έχει 381 tests. Θες να μαντέψεις ποιος είναι ποιος γρήγορος μεταξύ του 3900x και του 10900k? 😊 Θελω να μπει καποιος στην μητρικη του 3900Χ και να αφησει ΜΟΝΟ τους 10 πυρηνες να δουλευουν και ΜΕΤΑ να τον συγκρινει με 10900k. Πρακτικα ΜΟΝΟ ετσι βλεπουμε ποια αρχιτεκτονικη ειναι πιο ισχυρη. Τωρα να εχει 12-14-16-18 πυρηνες ενας επεξεργαστης και να τον συγκρινεις με εναν που εχει 10 σε multi-thread τεστ ειναι ατοπο. Γιαυτο και τα single core τεστ μετρανε αρκετα. Επεξ/σία 15 Ιουνίου 2020 από Salvation81 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CometRyzen Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 9 ώρες πριν, Salvation81 είπε Θελω να μπει καποιος στην μητρικη του 3900Χ και να αφησει ΜΟΝΟ τους 10 πυρηνες να δουλευουν και ΜΕΤΑ να τον συγκρινει με 10900k. Πρακτικα ΜΟΝΟ ετσι βλεπουμε ποια αρχιτεκτονικη ειναι πιο ισχυρη. Τωρα να εχει 12-14-16-18 πυρηνες ενας επεξεργαστης και να τον συγκρινεις με εναν που εχει 10 σε multi-thread τεστ ειναι ατοπο. Γιαυτο και τα single core τεστ μετρανε αρκετα. Δεν χρειάζεται και με τους 12 πυρήνες δίκαιη είναι η σύγκριση. Στα περισσότερα tasks είναι πιο γρήγορος ο 10900k ακόμα και σε Stock. Σε ότι scalari σε πάνω από 20 Threads είναι μπροστά ο 3900x. Προσωπικα θεωρώ τα 20 threads υπεραρκετά οπότε δεν με ενδιαφέρουν οι επιπλέον πυρήνες του 3900x, γιαυτο πήρα 10900k. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα