Salvation81 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 51 λεπτά πριν, CometRyzen είπε Δεν χρειάζεται και με τους 12 πυρήνες δίκαιη είναι η σύγκριση. Στα περισσότερα tasks είναι πιο γρήγορος ο 10900k ακόμα και σε Stock. Σε ότι scalari σε πάνω από 20 Threads είναι μπροστά ο 3900x. Προσωπικα θεωρώ τα 20 threads υπεραρκετά οπότε δεν με ενδιαφέρουν οι επιπλέον πυρήνες του 3900x, γιαυτο πήρα 10900k. Εμενα παλι με ενδιαφερει πολυ ποιος επεξεργαστης ειναι καλυτερος στο κομματι αρχιτεκτονικης και για να το δεις αυτο πρεπει να εχεις τον ιδιο αριθμο πυρηνων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lfc Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Επειδή είμαστε 3 μέρες εκτός θέματος επαναφέρω τη συζήτηση στο αρχικό θέμα. Εγώ πιστεύω ότι ο Jim Keller δεν παραιτήθηκε. Απλώς κουράστηκε και ήθελε ένα διάλλειμα. Όποιος έχει δει το Last Dance καταλαβαίνει τι λέω. Ακριβώς η ίδια περίπτωση με τον Dennis Rodman Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsakis11 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 15 ώρες πριν, mkirikis είπε θα πληρωσω εναν επεξεργαστη ακριβοοτερα και θα καιει περισσοτερο ρευμα ωστε να ανοιγει ο firefox μερικα δευτερα γρηγοροτερα; ενω σε ολα τα αλλα που λες και εσυ ο φτηνοτερος ειναι και καλυτερος κατι δεν καταλαβαινω σωστα μαλλον Κανε μια ενδελεχη ερευνα μονος σου και οχι απλα να διαβαζεις εδω εμας που λεμε οτι να ναι..εγω απλως απορεσα που κοροιδευουν την ιντελ λες και ειναι καμια εταιριουλα της σειρας και δεν ξερει τι βγαζει..αν διαβασεις λεω ξεκαθαρα οτι εγω δεν πορευομαι με το vfm συνηθως..απο σημερα μπορω να κρινω την 10η γενια.για να δουμε Μολις εστησα τον 10700K το μονο που ειδα ειναι οτι απλα οι ιδιες ραμ 4400 που εχω στον 3900x πηγαιναν μεχρι 3600ΜΗz εδω δουλεψαν κατευθειαν 4400.. το λες και μια επιτυχια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Phoenix4 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Ανακοίνωσε τους Ryzen XT η AMD, Insomnia νέο άρθρο asap ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα