ExTaCy1337 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 Δεν θα το εκανα ουτε το εκανα. Πηρα διπλωμα μηχανης και αυτοκινητου πριν καποια χρονια. Και στα δυο κοπηκα την πρωτη φορα και περασα την δευτερη, αργη γραμμη στο μηχανακι (λεει οτι πατησα εξω, αν και δεν νομιζω anyway). Στο αμαξι στην οπισθογονια, οκ εκει ξεχαστηκα και βγηκα αρκετα εξω (8 χρονια δεν εχω κανει οπισθογωνια real life, anyway..) Αλλα το να λαδωσω αυτους τους κοπριτες για κανεναν λογο. 1
ardi21 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Εγω εδωσα το 2004. Δεν παιζει ρολο που ηταν πριν 16 χρονια, και τοτε ακριβως η ιδια κατασταση επικρατουσε. Ο δασκαλος δεν μου ειχε αναφερει τιποτε για λαδωμα, εγω φυσικα δεν του ανεφερα τιποτα και μια χαρα πηρα το διπλωμα με την πρωτη. Μαλιστα ειχα κανει και ενα λαθος. Νομιζω οτι κατα ενα μεγαλο ποσοστο εμεις οι ιδιοι συντηρουμε την κατασταση. Φυσικα υπαρχουν και οι εξεταστες που αν δεν παρουν χρηματα δεν σε περνανε με τιποτα αλλα νομιζω οτι αυτοι ειναι πολυ λιγοι. Αν ξερεις να οδηγεις θα περασεις κατα 90%. Και αν πεσεις σε αλητη που θελει λαδωμα, θα δωσεις την δευτερη και θα το παρεις 100%. Αν ο δασκαλος σας πει για λαδωμα, αλλαξτε τον. Μην τσιμπατε. Επεξ/σία 13 Ιουνίου 2020 από ardi21 2
NinjACake Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 Ρε απλα μην δωσετε λεφτα(λαδι) και να αναφερετε τον εξεταστη εκει που πρεπει!! Ελεος δηλαδη
Haldol Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 Για το δίπλωμα, όχι, δεν είναι απαραίτητο. Στη συνέχεια θα χρειαστείς σίγουρα, ιδανικά κάθε 8-10 χιλιάδες χιλιόμετρα, ή χρόνο, ότι έρθει νωρίτερα.
The_Judas Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Στις 13/6/2020 στις 7:51 ΜΜ, agnostos13 είπε Πάντως ο δάσκαλος όταν ξεκινήσαμε τα μαθήματα με ρώτησε αν θα λαδώσω ή όχι για να ξέρει αν θα πρέπει να με μάθει να οδηγώ... Αυτό το θεωρώ τραγικό που σου είπε και δεν έχει καμία σχέση με το λάδωμα. Ακόμη και αν λαδώσεις αυτός θα πρέπει να σου μάθει τα βασικά. Άλλο το να κάνεις 1-2 λάθη και να σε κόψουν και άλλο να μην ξέρεις τίποτα.
agnostos13 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 57 λεπτά πριν, The_Judas είπε Αυτό το θεωρώ τραγικό που σου είπε και δεν έχει καμία σχέση με το λάδωμα. Ακόμη και αν λαδώσεις αυτός θα πρέπει να σου μάθει τα βασικά. Άλλο το να κάνεις 1-2 λάθη και να σε κόψουν και άλλο να μην ξέρεις τίποτα. Τα βασικά θα τα δείξει σε όλους, η διαφορά όμως του να έχω δει τα βασικά με το ξέρω να οδηγώ είναι τεράστια... Και από ότι κατάλαβα από συζήτηση που έιχα κάνει μαζί του (ούτε αυτός συμφωνούσε με το λάδωμα) δεν έχουν όλοι την υπομονή, την διάθεση και το χρόνο να κάτσουν να μάθουν να οδηγούν και πάνε με τη λογική να λαδώσω να το πάρω να τελειώνω. Γι αυτό και έκανε σε όλους την σχετική ερώτηση για να ξέρει τι τύπο έχει απέναντι του... Επεξ/σία 15 Ιουνίου 2020 από agnostos13
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Στις 13/6/2020 στις 10:10 ΠΜ, BufferOverflow είπε Εμενα ο δασκαλος την ημερα της εξετασης μου ειπε να παρω μαζι μου 40€ και θα μου πει τι τα θελει. Τα εδωσα αλλα ποτε δεν μου ειπε τον λογο. Ειχα κανει καποια λαθη στην εξεταση αλλα τελικα το πηρα το διπλωμα. Απο τον ενθουσιασμο μου ποτε δεν ρωτησα τι εγιναν τα 40€. Φανταζομαι πηγαν στην τσεπη του. επειδη λες λαθη και οχι λαθος, τοτε σιγουρα πηγαν στον εξεταστη (ισως κρατησε κατι και ο δασκαλος). απ οσο θυμαμαι 2 λαθη οσο μικρα και να ναι σε κοβουν.
pananton Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 δυστυχώς έτσι είναι τα πράγματα με τα λάδια και τα ξύδια. από διπλώματα οδήγησης μέχρι αστυνομία, εφορίες και πολεοδομίες. εγώ λάδωσα (το 2004 έδωσα) παρόλο που ήξερα και σήματα και οδήγηση από μικρό παιδί (μου άρεσε ότι έχει να κάνει με το αυτοκίνητο και ακόμα ασχολούμαι). αυτό που ξέρω είναι πως οι εκπαιδευτές λένε στους υποψήφιους να έχει πάνω του ένα ποσό και αν δει οτι του κάθονται "καλοί" εξεταστές τότε οκ δεν λαδώνεις. αλλιώς λαδώνεις. και ναι, παίρνουν και οι εκπαιδευτές μέρος του λαδώματος (μικρό μεν αλλά παίρνουν).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα