Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Άμα ξέρεις να οδηγάς όχι δεν σε κόβουν 

το θέμα είναι ότι οι περισσότεροι κάνουν κάποια λαθάκια και ψάχνουν να βοηθήσουν την κατάσταση 

ναι ενδεχόμενος να υπάρχουν και στραβόξυλα (όπως παντού ) που κόβουν επειδή δεν λαδώθηκαν

Αφου οι κυβερνήσεις το αφήνουν συνεχίσουν και το κάνουν  

• Thanks 1
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, turbat0s είπε

Πόσο πάει το λάδι τώρα ξέρει κανείς?

Τα έξοδα τυχόν επανεξέτασης? 

όσα θέματα διάβασα όλοι λένε ~200€. εμένα μου φαίνονται πολλά πάντως.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προσπαθήστε να μην διαιωνίζετε κλασσικές παθογένειες κάνοντας παράλληλα πλούσιους κάποιους νταβατζήδες

Επεξ/σία από cthulhucarbide
  • Like 3
Δημοσ.

Ναι 200€ ειναι το λάδι, έδωσα τον Ιανουάριο, μου την δίνει και το έχω μετανιώσει αρκετά είναι η αλήθεια.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Grim Ripper είπε

Ναι 200€ ειναι το λάδι, έδωσα τον Ιανουάριο, μου την δίνει και το έχω μετανιώσει αρκετά είναι η αλήθεια.

το είχε αναφέρει καθόλου ο δάσκαλος ή τα έδωσες από μόνος σου;

Δημοσ.
6 ώρες πριν, lazkalai είπε

το είχε αναφέρει καθόλου ο δάσκαλος ή τα έδωσες από μόνος σου;

Δεν είχεααναφέρει κάτι, διάφοροι γνωστοί μου μου έλεγαν καλύτερα να λαδώσω ώστε να τελειώνω αλλιώς πιθανότερο είναι να κοπώ, να πρέπει να δώσω λεφτά για τα παράβολα ώστε να δώσω ξανά (κάπου 100€ νομίζω) ε και επειδή θα είναι βλακεία να κοπώ ξανά θα λαδώσω οπότε ουσιαστικά χάνω 100€.

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Grim Ripper είπε

Δεν είχεααναφέρει κάτι, διάφοροι γνωστοί μου μου έλεγαν καλύτερα να λαδώσω ώστε να τελειώνω αλλιώς πιθανότερο είναι να κοπώ, να πρέπει να δώσω λεφτά για τα παράβολα ώστε να δώσω ξανά (κάπου 100€ νομίζω) ε και επειδή θα είναι βλακεία να κοπώ ξανά θα λαδώσω οπότε ουσιαστικά χάνω 100€.

Σαχλαμάρες σου έλεγαν που απλά διαιωνίζουν μια άρρωστη κατάσταση.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Σαχλαμάρες σου έλεγαν που απλά διαιωνίζουν μια άρρωστη κατάσταση.

Ναι, δυστυχώς το κατάλαβα όταν ήταν αργά...

Δημοσ.

Εμενα ο δασκαλος την ημερα της εξετασης μου ειπε να παρω μαζι μου 40€ και θα μου πει τι τα θελει. Τα εδωσα αλλα ποτε δεν μου ειπε τον λογο. 

Ειχα κανει καποια λαθη στην εξεταση αλλα τελικα το πηρα το διπλωμα. Απο τον ενθουσιασμο μου ποτε δεν ρωτησα τι εγιναν τα 40€. Φανταζομαι πηγαν στην τσεπη του. 

• Like 1
Δημοσ.

Το σύστημα αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει , αφού δεν θέλουν .

Το 2015 , αφού είπα εξ αρχής δεν δίνω επιπλέον .

Άσχετα που ο εξεταστής (γυναίκα) άργησε μια ώρα , οπότε όλοι καθυστέρησαν . Ενώ ήξερα να οδηγώ αρκετά καλά. Με το τρόπο της με πλάκωσε σε όλες τις ερωτήσεις, με κατέβασε κάτω για τα ελαστικά, όλα τα δοχεία υδραυλικού κ.λ.π

Ενώ ο επόμενος που έδωσε 3ος στη σειρά , τους έδωσε 100€ και τελείωσε . Ούτε να το κατεβάσουν κάτω ούτε τίποτα.

Δυστυχώς έτσι έχουν μάθει!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 ώρες πριν, lazkalai είπε

Τι προτείνετε; Υπάρχει περίπτωση να σε κόψουν επίτηδες;

Εννοείται αν θέλουν λάδι σε κόβουν με το έτσι θέλω!

Τουλάχιστον έτσι γινόταν όταν έδινα εγώ που έκαναν ότι γουστάρανε, τώρα που λένε οτι έχουν κάμερες και καταγράφουν την διαδικασία δεν ξέρω πόσο απλό είναι...

Φυσικά υπάρχουν αυτοί που για να σε περάσουν θέλουν λάδι και αυτοί που παίρνουν λάδι για να κάνουν τα στραβά μάτια (υπάρχουν και ελάχιστοι που δεν δέχονται λάδι, αλλά αυτοί δεν είναι το θέμα μας)!

Εγώ αρχικά έπεσα στην πρώτη περίπτωση και δεν ήθελα να δώσω, εξετεστήκαμε 8 άτομα, ήμουν τελευταίος, οι άλλοι έδωσαν λάδι (και πέρασαν εννοείται), ο πρώτος εξετάστηκε 25’ και ο έβδομος 10’, εγώ εξετάστηκα για 45’ και εκτός από ένα κάρο ερωτήσεις που μου έκαναν προσπάθησαν να με βάλουν σε 4 στενά ανάποδα αλλά δεν τσίμπησα, να με βγάλουν σε λεωφορειολωρίδα αλλά δεν τσίμπησα και τελικά με κόψανε με αφορμή την οπισθογωνία (που έγινε σε κεντρικό δρόμο) και δεν με άφησαν ποτέ να την ολοκληρώσω γιατί «δεν την είχα ξεκινήσει καλά»!

Εξετάστηκα πάλι σε μιά εβδομάδα, έπεσα στην δεύτερη περίπτωση (εννοείται δεν έδωσα λάδι) και πέρασα αέρα!

Πάντως ο δάσκαλος όταν ξεκινήσαμε τα μαθήματα με ρώτησε αν θα λαδώσω ή όχι για να ξέρει αν θα πρέπει να με μάθει να οδηγώ...

Αυτό από μόνο του ήταν αρκετό για να αποφασίσω να μην συντηρήσω αυτόν τον «καρκίνο» που συντελεί στο να έχουμε ρεκόρ κάθε χρόνο στα τροχαία!

Επεξ/σία από agnostos13
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απ' όσο μου είχε πει ο δάσκαλος μπορείς να ζητήσεις δευτεροβάθμια εξέταση εάν σε κόψουν (προφανώς δεν θα το ζητήσεις εάν έκανες χοντρό λάθος) αλλά δεν θα έχεις άμεση ενημερώση για το πότε θα δώσεις επειδή είναι με ραντεβού και με κάποιον διευθυντή ο οποίος δεν λαδώνετε.

Μου είχε ακυρώσει 2-3 μαθήματα έτσι.

Επεξ/σία από Grim Ripper

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...