lazkalai Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Τι προτείνετε; Υπάρχει περίπτωση να σε κόψουν επίτηδες;
zourman1981 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Άμα ξέρεις να οδηγάς όχι δεν σε κόβουν το θέμα είναι ότι οι περισσότεροι κάνουν κάποια λαθάκια και ψάχνουν να βοηθήσουν την κατάσταση ναι ενδεχόμενος να υπάρχουν και στραβόξυλα (όπως παντού ) που κόβουν επειδή δεν λαδώθηκαν Αφου οι κυβερνήσεις το αφήνουν συνεχίσουν και το κάνουν 1
turbat0s Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Πόσο πάει το λάδι τώρα ξέρει κανείς? Τα έξοδα τυχόν επανεξέτασης?
zourman1981 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 κάποιος από σχολή οδηγών ρε παιδιά ? ούτως η άλλος τρώνε και αυτοί 1
lazkalai Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 25 λεπτά πριν, turbat0s είπε Πόσο πάει το λάδι τώρα ξέρει κανείς? Τα έξοδα τυχόν επανεξέτασης? όσα θέματα διάβασα όλοι λένε ~200€. εμένα μου φαίνονται πολλά πάντως.
cthulhucarbide Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Προσπαθήστε να μην διαιωνίζετε κλασσικές παθογένειες κάνοντας παράλληλα πλούσιους κάποιους νταβατζήδες Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2020 από cthulhucarbide 3
Grim Ripper Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Ναι 200€ ειναι το λάδι, έδωσα τον Ιανουάριο, μου την δίνει και το έχω μετανιώσει αρκετά είναι η αλήθεια.
lazkalai Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 3 ώρες πριν, Grim Ripper είπε Ναι 200€ ειναι το λάδι, έδωσα τον Ιανουάριο, μου την δίνει και το έχω μετανιώσει αρκετά είναι η αλήθεια. το είχε αναφέρει καθόλου ο δάσκαλος ή τα έδωσες από μόνος σου;
Grim Ripper Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 6 ώρες πριν, lazkalai είπε το είχε αναφέρει καθόλου ο δάσκαλος ή τα έδωσες από μόνος σου; Δεν είχεααναφέρει κάτι, διάφοροι γνωστοί μου μου έλεγαν καλύτερα να λαδώσω ώστε να τελειώνω αλλιώς πιθανότερο είναι να κοπώ, να πρέπει να δώσω λεφτά για τα παράβολα ώστε να δώσω ξανά (κάπου 100€ νομίζω) ε και επειδή θα είναι βλακεία να κοπώ ξανά θα λαδώσω οπότε ουσιαστικά χάνω 100€.
Ukforthemoment Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 19 λεπτά πριν, Grim Ripper είπε Δεν είχεααναφέρει κάτι, διάφοροι γνωστοί μου μου έλεγαν καλύτερα να λαδώσω ώστε να τελειώνω αλλιώς πιθανότερο είναι να κοπώ, να πρέπει να δώσω λεφτά για τα παράβολα ώστε να δώσω ξανά (κάπου 100€ νομίζω) ε και επειδή θα είναι βλακεία να κοπώ ξανά θα λαδώσω οπότε ουσιαστικά χάνω 100€. Σαχλαμάρες σου έλεγαν που απλά διαιωνίζουν μια άρρωστη κατάσταση.
Grim Ripper Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 6 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Σαχλαμάρες σου έλεγαν που απλά διαιωνίζουν μια άρρωστη κατάσταση. Ναι, δυστυχώς το κατάλαβα όταν ήταν αργά...
BufferOverflow Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 Εμενα ο δασκαλος την ημερα της εξετασης μου ειπε να παρω μαζι μου 40€ και θα μου πει τι τα θελει. Τα εδωσα αλλα ποτε δεν μου ειπε τον λογο. Ειχα κανει καποια λαθη στην εξεταση αλλα τελικα το πηρα το διπλωμα. Απο τον ενθουσιασμο μου ποτε δεν ρωτησα τι εγιναν τα 40€. Φανταζομαι πηγαν στην τσεπη του. 1
meletis_m Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 Το σύστημα αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει , αφού δεν θέλουν . Το 2015 , αφού είπα εξ αρχής δεν δίνω επιπλέον . Άσχετα που ο εξεταστής (γυναίκα) άργησε μια ώρα , οπότε όλοι καθυστέρησαν . Ενώ ήξερα να οδηγώ αρκετά καλά. Με το τρόπο της με πλάκωσε σε όλες τις ερωτήσεις, με κατέβασε κάτω για τα ελαστικά, όλα τα δοχεία υδραυλικού κ.λ.π Ενώ ο επόμενος που έδωσε 3ος στη σειρά , τους έδωσε 100€ και τελείωσε . Ούτε να το κατεβάσουν κάτω ούτε τίποτα. Δυστυχώς έτσι έχουν μάθει! 1
agnostos13 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 22 ώρες πριν, lazkalai είπε Τι προτείνετε; Υπάρχει περίπτωση να σε κόψουν επίτηδες; Εννοείται αν θέλουν λάδι σε κόβουν με το έτσι θέλω! Τουλάχιστον έτσι γινόταν όταν έδινα εγώ που έκαναν ότι γουστάρανε, τώρα που λένε οτι έχουν κάμερες και καταγράφουν την διαδικασία δεν ξέρω πόσο απλό είναι... Φυσικά υπάρχουν αυτοί που για να σε περάσουν θέλουν λάδι και αυτοί που παίρνουν λάδι για να κάνουν τα στραβά μάτια (υπάρχουν και ελάχιστοι που δεν δέχονται λάδι, αλλά αυτοί δεν είναι το θέμα μας)! Εγώ αρχικά έπεσα στην πρώτη περίπτωση και δεν ήθελα να δώσω, εξετεστήκαμε 8 άτομα, ήμουν τελευταίος, οι άλλοι έδωσαν λάδι (και πέρασαν εννοείται), ο πρώτος εξετάστηκε 25’ και ο έβδομος 10’, εγώ εξετάστηκα για 45’ και εκτός από ένα κάρο ερωτήσεις που μου έκαναν προσπάθησαν να με βάλουν σε 4 στενά ανάποδα αλλά δεν τσίμπησα, να με βγάλουν σε λεωφορειολωρίδα αλλά δεν τσίμπησα και τελικά με κόψανε με αφορμή την οπισθογωνία (που έγινε σε κεντρικό δρόμο) και δεν με άφησαν ποτέ να την ολοκληρώσω γιατί «δεν την είχα ξεκινήσει καλά»! Εξετάστηκα πάλι σε μιά εβδομάδα, έπεσα στην δεύτερη περίπτωση (εννοείται δεν έδωσα λάδι) και πέρασα αέρα! Πάντως ο δάσκαλος όταν ξεκινήσαμε τα μαθήματα με ρώτησε αν θα λαδώσω ή όχι για να ξέρει αν θα πρέπει να με μάθει να οδηγώ... Αυτό από μόνο του ήταν αρκετό για να αποφασίσω να μην συντηρήσω αυτόν τον «καρκίνο» που συντελεί στο να έχουμε ρεκόρ κάθε χρόνο στα τροχαία! Επεξ/σία 13 Ιουνίου 2020 από agnostos13
Grim Ripper Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Απ' όσο μου είχε πει ο δάσκαλος μπορείς να ζητήσεις δευτεροβάθμια εξέταση εάν σε κόψουν (προφανώς δεν θα το ζητήσεις εάν έκανες χοντρό λάθος) αλλά δεν θα έχεις άμεση ενημερώση για το πότε θα δώσεις επειδή είναι με ραντεβού και με κάποιον διευθυντή ο οποίος δεν λαδώνετε. Μου είχε ακυρώσει 2-3 μαθήματα έτσι. Επεξ/σία 13 Ιουνίου 2020 από Grim Ripper
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα