Jackson_1919 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Τώρα που ανοίγουν ξανά τα γυμναστήρια, τι θα γίνει με τις 92 μέρες συνδρομής που χάθηκαν λόγω καραντίνας? Δεν εχει βγει οδηγία για το συγκεκριμένο θέμα απο το κράτος οπότε κάθε γυμναστήριο κάνει οτι θέλει ουσιαστικά. Κάποια θα πιστώσουν την μισή χαμένη συνδρομή (πχ Αρμάγος- Θεσσαλονίκη), κάποια θα δώσουν ολη την συνδρομή μόνο σε περίπτωση που κάνεις ανανέωση.
Ntinaras Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Αν ο καθενας κανει ο,τι θελει, θεωρητικα μπορεις κι εσυ Το καλυτερο που μπορεις να κανεις ειναι μπουκοταζ
GREGORYMO Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 17 λεπτά πριν, Jackson_1919 είπε Τώρα που ανοίγουν ξανά τα γυμναστήρια, τι θα γίνει με τις 92 μέρες συνδρομής που χάθηκαν λόγω καραντίνας? Δεν εχει βγει οδηγία για το συγκεκριμένο θέμα απο το κράτος οπότε κάθε γυμναστήριο κάνει οτι θέλει ουσιαστικά. Κάποια θα πιστώσουν την μισή χαμένη συνδρομή (πχ Αρμάγος- Θεσσαλονίκη), κάποια θα δώσουν ολη την συνδρομή μόνο σε περίπτωση που κάνεις ανανέωση. ΠΑΖΑΡΙ, τι άλλο !
Helionar Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Κάθε επιχείρηση θα κάνει ο πώς νομίζει προφανώς. Το δικό μου γυμναστήριο, σε συζήτηση τη μέρα που κλεινανε, αποφάσισε ότι θα μετάκυλήσει τη χαμένη διάρκεια για τις ετήσιες συνδρομές (αντί να λήξει την ημερομηνία Χ θα λήξει Χ+92 μέρες) Τώρα μπορεί να τα βρήκαν πολύ σκούρα και να αναθεωρήσουν αλλά έχω κάτι να επιμείνω προσωπικά. Βλέποντας και κάνοντας
Jackson_1919 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Τα Alterlife ανακοίνωσαν οτι προχωρούν στην παράταση των συνδρομών των μελών τους για 3 μήνες. Επεξ/σία 13 Ιουνίου 2020 από Jackson_1919
rudigarcia222 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 και τοσο καιρο που καναν μαθηματα γιογκα και πιλατες απο σκαιπ δεν σας εφτασαν βρεεεεεε
Jackson_1919 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Στα γυμναστήρια Υava, εφόσον γίνει ανανέωση της συνδρομής που λήγει, δίνεται τρίμηνη παράταση, όσο διάστημα δηλαδή έμεινε κλειστή η επιχείρηση. Στα γυμναστήρια Holmes, τα μέλη ενημερώνονται ότι θα δοθεί αυτόματη παράταση τριών μηνών. Από την πλευρά τους τα γυμναστήρια Alter Life ενημερώνουν τα μέλη τους μέσω της σελίδας τους στο Facebook ότι «με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, και όπως άλλωστε σας είχαμε υποσχεθεί, προχωράμε στην παράταση των συνδρομών των μελών μας για 3 μήνες». Στα γυμναστήρια Planet, ανάλογα με τη χρονική διάρκεια και τις υπηρεσίες για τις οποίες έχει πληρώσει κάθε μέλος, σε κάθε ανανέωση συνδρομής δίνεται voucher με το οποίο γίνεται έκπτωση. Πηγή
supermanbee Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Είναι λίγο μπέρδεμα η φάση. Εγώ συνήθως κάνω ετήσια. Έχασα 2 μήνες ούτε 15 ευρώ δηλαδή. Το θέμα είναι αν είναι σοφό να κάνω πάλι ετήσια γιατί όλοι λένε για το 2ο κύμα κορωνοιού τον Οκτώβρη.
Jackson_1919 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Τα Yava ανακοίνωσαν ότι πλέον αυξάνεται ο μέγιστος χρόνος παραμονής στο γυμναστήριο στις 2 ώρες με μέγιστο 5 επισκέψεις την εβδομάδα. Πηγη Επεξ/σία 20 Ιουνίου 2020 από Jackson_1919
neosstoforum Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 Από τα Top Fitness μου είπαν ότι θα μου προσθέσουν το μισό χρόνο που έχασα στην επόμενη συνδρομή μου. Δηλαδή αν π.χ. εγγραφώ για 8 μήνες τελικά θα έχω 9 μήνες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα