AntiCambeR Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 Θέλει προσοχή, μπορεί να ρίξουν άκυρο στα δώρα και αντιπρόταση για σουβλάκια. 🤣
supermanbee Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 Δηλαδή μπορεί να το πάρει κάποιος, να το δώσει στις αγγελίες σφραγισμένο στα 90-100 ευρώ και να του μείνουν και οι πίτσες?
greengr21 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 5 ώρες πριν, Green Dragon είπε Μια χαρά πάει το here we go. Το χρησιμοποιώ συχνά, όταν το Google maps κάνει τα δικά του. Πολλές εφαρμογές δεν χρειάζεται να τις έχεις σαν ξεχωριστά apps. Μπορείς να τα προσεγγίσεις μέσα από τον browser. Για παράδειγμα facebook, messenger, gmail, my vodafone, winbank της Πειραιώς. Ισχύει αυτό στις Huawei συσκευές;;; Σε κινητό που κυκλοφορησε το 2016 με ένα πάτημα πάνω στην εφαρμογή και το fingerprint μπαίνω στο app της τράπεζας, το "μπαίνεις στη τράπεζα από το browser" είναι αστείο παράδειγμα σορρυ κιόλας, τουλαχιστον η "προσφορά" τελείωσε για να μην πάρετε κανένα casual χρήστη στο λαιμό σας. 1 1
stafaf Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, greengr21 είπε Σε κινητό που κυκλοφορησε το 2016 με ένα πάτημα πάνω στην εφαρμογή και το fingerprint μπαίνω στο app της τράπεζας, το "μπαίνεις στη τράπεζα από το browser" είναι αστείο παράδειγμα σορρυ κιόλας, τουλαχιστον η "προσφορά" τελείωσε για να μην πάρετε κανένα casual χρήστη στο λαιμό σας. Μα γιατί θεωρείς δύσκολο να δουλεύεις τα πάντα από τον browser και να εγκαταστήσεις 4-5 stores για να κάνεις απλά τη δουλειά σου; Η επανάσταση απαιτεί θυσίες. Α και για όσους από εσάς βαρεθήκατε την τυραννία των gapps, πάρτε και το HMS, έτσι για να νιώσετε λίγο την ελευθερία. Επεξ/σία 14 Ιουνίου 2020 από stafaf 1
Green Dragon Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, greengr21 είπε Σε κινητό που κυκλοφορησε το 2016 με ένα πάτημα πάνω στην εφαρμογή και το fingerprint μπαίνω στο app της τράπεζας, το "μπαίνεις στη τράπεζα από το browser" είναι αστείο παράδειγμα σορρυ κιόλας, τουλαχιστον η "προσφορά" τελείωσε για να μην πάρετε κανένα casual χρήστη στο λαιμό σας. 51 λεπτά πριν, stafaf είπε Μα γιατί θεωρείς δύσκολο να δουλεύεις τα πάντα από τον browser και να εγκαταστήσεις 4-5 stores για να κάνεις απλά τη δουλειά σου; Η επανάσταση απαιτεί θυσίες. Α και για όσους από εσάς βαρεθήκατε την τυραννία των gapps, πάρτε και το HMS, έτσι για να νιώσετε λίγο την ελευθερία. Δεν θεωρώ τους συμφορουμίτες ανόητους που μπορεί να παρασυρθούν. Επτά σελίδες έχουν να διαβάσουν όλες τις απόψεις και να κρίνουν. Οπότε μην ανησυχείς τόσο πολύ. Εγώ π.χ. το παράγγειλα γιατί θέλω να πειραματιστώ και να περνάω την ώρα μου, επειδή είμαι συνταξιούχος. Θέλω να παρακολουθήσω από πρώτο χέρι, αν η Huawei μπορεί να εξελίξει το λειτουργικό της. Έχω super συσκευή κανονικά για να κάνω τη δουλειά μου. Είναι κακό αυτό;;; Επεξ/σία 14 Ιουνίου 2020 από Green Dragon 2
fingolfingr Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 Αpptoide δεν μπορεί να βάλει καποιος και να περασει ότι εφαρμογές θελει από εκεί;
zacharis1955 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 54 λεπτά πριν, fingolfingr είπε Αpptoide δεν μπορεί να βάλει καποιος και να περασει ότι εφαρμογές θελει από εκεί; Φυσικά και μπορεί!
adi32 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 33 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε Είναι καλύτερο από Mi 9 lite; ουτε γι αστειο 2 1
greekbusters Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 Κάνω κάτι λάθος ή δεν έχει επιλογή για παραλαβή από το κατάστημα;
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 Ταμάμ το συγκεκριμένο για setup. Τσίμπησα ένα και θα τσιμπήσω και τις πίτσες.
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 44 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε Χωρίς πίτσες και κουπόνια θα το παιρνες ; Όχι μια χαρά είναι και το mi5 με custom privacy rom αλλά η μπαταρία θα μας αφήσει soon
Προτεινόμενες αναρτήσεις