Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορεί να μην έχεις Google services να μην έχεις εφαρμογές να μην έχεις χώρο gmail κλπ αλλά θα έχεις ένα ωραίο κουτί που θα παίρνει τηλ  και θα παραγγέλνεις δωρεάν τις δεύτερες μεγάλες πίτσες 

• Like 2
  • Απαντ. 103
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Ούτε πίτσα ούτε καφέ γμτο γιατί "ισχύουν όροι και προϋποθέσεις " Χυλόπιτα στο update του playstore οποτε μονο manual ένα - ένα .apk περνάς και όσα τσεκάρουν play protect τα ξεχνάς . Κατά τα άλλα ελπίζω να ακούγεται καλά  σα τηλέφωνο ? αλλιώς γτπ χρησιμότητα  :P

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά δεν ξέρω αν το έχει σκεφτεί κανένας , αλλά νομίζω πως η τιμή πρέπει να είναι 30€ μεγαλύτερη ακόμα και χωρίς ΦΠΑ όσο έχει και στις υπόλοιπες μεγάλες αλυσίδες δηλαδή . Αν κάποιος το πάρει να μας ενημερώσει ποια τιμή ισχύει τελικά .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έριξα άκυρο εγώ πάντως μετά από τους όρους που ξαναδιάβασα. 

Για μερικά δώρα λεει οι πρώτοι 1000 και οι πρώτοι 10κ κτλπ κτλπ 

Οπότε άνετα μπορούν να σου ρίξουν άκυρα και άλλα τέτοια. 

Αντε γειά, έπεσε ακύρωση. 

Επεξ/σία από stelios18120
  • Like 5
Δημοσ.
1 ώρα πριν, deadp είπε

Μόνο και μόνο για να θυμηθώ λίγο τα παλιά, που το κινητό συνδεόταν πιο συχνά στον υπολογιστή για φλασάρισμα, δοκιμές και jailbreak, παρά για αντιγραφή τραγουδιών και φωτογραφιών, λέω να τσιμπήσω ένα.

Μάλλον, έλεγα, γιατί τελείωσε.

Το θέμα είναι ότι δεν σε αφήνει να ξεκλειδώσεις bootloader και να βάλεις καμιά rom της προκοπής. Πολιτική της huawei. 

• Thanks 1
Δημοσ.

κοίταξε, έχω να ασχοληθώ με τέτοια πράγματα, πάνω από 4 χρόνια...

και μόνο που θα έβαζα google services θα ήταν ωραία να ασχοληθώ.

αλλα πάει τώρα, όποιος πρόλαβε, πρόλαβε.

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, ΓιώργοςΒ. είπε

Παιδιά δεν ξέρω αν το έχει σκεφτεί κανένας , αλλά νομίζω πως η τιμή πρέπει να είναι 30€ μεγαλύτερη ακόμα και χωρίς ΦΠΑ όσο έχει και στις υπόλοιπες μεγάλες αλυσίδες δηλαδή . Αν κάποιος το πάρει να μας ενημερώσει ποια τιμή ισχύει τελικά .

Kαι πώς να το σκεφτει κανείς οταν σε τιτλο και 1ο ποστ δεν υπαρχει οχι λινκ αλλά ουτε η παραμικρη αναφορα σε συγκριτικο τιμων, τον βασικότερο παραγοντα για να εχει "ισχυ" μια προσφορα?

Και μετα αρχιζουν καποιοι για "12 δωρεαν πιτσες" (χωρις ουτε πώς και από ποιον!) και μετα επιμενουν (καλα μιλαμε "φοβερη" εμπνευση της Huawei, σε λιγο θα δινει μαζι με τα κινητα και ζαντολαστιχα ξερω γω) και τελικα βρισκεται ενας ανθρωπος να ποσταρει λινκ με πληροφοριες περι αυτου και βλεπουμε οτι τα μισα ειναι ως τελος Αυγουστου ή "για 3 μηνες" (σε μερικά μαλιστα δεν λεει τιποτα περι διαρκειας ισχυος, αλλά κοβω το χερι μου οτι αυτο δεν σημαινει "οποτε θελετε"), οτι τα άλλα μισα εχουν περιορισμο σε μεγιστο αριθμο των ανθρωπων που θα εξαργυρωσουν (οπερ ετσι και βρεθηκαν 1000/10000 που εξαργυρωσαν το 1ο τους κουπονι εσυ δεν εξαργυρωνεις κανενα!) και οτι ΟΛΑ πλην του music (που στα μεσα του 2020 δε ξερω αν υπαρχει κανενας "νεος πελατης" πλεον σε music streaming που να ψαχνοταν να δινει 10 ευρω το μηνα στη..... Huawei, για να θεωρησουμε οτι "αξιζει" 60 ευρω <<facepalm>>) ειναι "παντρεμενα" με μπολικα επιπλεον εξοδα (ή "χασουρα" απο μη εφαρμογη αλλων, κατα τα άλλα ευρεως διαθεσιμων, εκπτωσεων) του στυλ 

Αναφορά σε κείμενο

Domino's Pizza μία συν μία (1+1) large pizza, Η δωρεάν πίτσα πρέπει να είναι ίσης ή μικρότερης αξίας. Ισχύει ένα κουπόνι ανά παραγγελία και δεν μπορεί να συνδυαστεί με άλλες προσφορές.

(που οπως ειπωθηκε υπαρχουν κι αλλοι τροποι να βρεις τετοιες/αντιστοιχες προσφορες, βλεπε κουπονια CU κλπ, που δεν προϋποθετουν προφανως αγορα νεου κινητου ή αντε τωρα, λεω δε ξερω, για "2 ευρω κουπονι για καφέ", που μια και μοναδικη φορα παρηγγειλα ενα πρωι καφε ντελιβερι και δεν το ξανακανω, να μη μπορεις να χρησιμοποιησεις λ.χ. την Piñata του e-food!) και προφανως σοβαρο περιορισμο στο αγοραστικο κοινο, αφου δεν εχουν ουτε κατα διανοια ολοι την (γεωγραφικη) δυνατοτητα να τα εξαργυρωσουν.

Τα βασικοτατα λοιπον που λειπουν εξ αρχης στο παρον θεμα ειναι 1ον η αναγραφη συγκριτικου τιμης (κατι που θα ηταν θετικο για την παρουσα προσφορα, μια που η τιμη ειναι χαμηλη, αν και μιλαμε για νεο μοντελο και αν ηδη πηγε στα 144 στις μεγαλες αλυσιδες, λογικα πολυ συντομα θα παει στα σκρουτζομαγαζα στο 100αρικο) και 2ον η σημαντικοτατη αναφορα στο οτι μεχρι τωρα οποια μεθοδος βρεθηκε για να περαστουν δια της πλαγιου τα Google Services βγηκε "off" πολυ συντομα και προφανως κατι τετοιο θα συνεχισει να γινεται, προφανως γιατι η ιδια η Google ειναι υποχρεωμενη να ελεγχει για τυχον ενεργα φετινα κινητα huawei με google services και να τα μπλοκαρει... Και οταν δεν εισαι καινουργιος στο android και εχεις ηδη απο "πισω" μερικες εκατονταδες (ας ειναι και δεκαδες) εφαρμογες, το να παρεις ενα τετοιο κινητο θα προκαλεσει... την υπομονη σου.

• Like 6
  • Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδή βλέπω πιο πάνω σχόλια ότι δεν μπορείς να βάλεις τις εφαρμογές από τις τράπεζες προς ενημέρωση από το app της huawei εκτός από την Πειραιώς όλες οι άλλες που ξέρω υπάρχουν και δουλεύουν 

Επεξ/σία από koystado
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τo θρεντ επρεπε να λεγεται Π(ι)τσες με δωρο "κινητο" και πολλα ψιλα γραμματα 

Επεξ/σία από IgnoreThem
  • Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, ΓιώργοςΒ. είπε

Τι εννοείς; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όσοι το παίζετε ιστορίες και σιγά μωρέ τι έγινε που δεν έχει GMS και Gapps, σκεφτείτε πριν πάρετε κάποιον στον λαιμό σας να προτείνετε τέτοιες συσκευές. Οι υπηρεσίες της Google "τρέχουν" πίσω από δεκάδες καθημερινές εφαρμογές που χρησιμοποιεί ο χρήστης. Δεν είναι μόνο η έλλειψη gmail και maps αλλά το πρόβλημα δημιουργείται επειδή η τα APIs της Google υπάρχουν σε έναν σωρό εφαρμογές. Το πιο απλό παράδειγμα είναι να θες να δεις ένα σημείο στον χάρτη σε κάποιο μήνυμα στο Twitter και να μην μπορείς αφού πατώντας πάνω στο επισυναπτώμενο θα σου ανοίγει απλά ένα γκρι παράθυρο χωρίς πληροφορίες αντί για ένα στίγμα στον χάρτη. Μέχρι και τα push notifications μπορεί να έχουν πρόβλημα.

Επεξ/σία από -WISE-
  • Like 7
Δημοσ.
1 ώρα πριν, koystado είπε

Επειδή βλέπω πιο πάνω σχόλια ότι δεν μπορείς να βάλεις τις εφαρμογές από τις τράπεζες προς ενημέρωση από το app της huawei εκτός από την Πειραιώς όλες οι άλλες που ξέρω υπάρχουν και δουλεύουν 

Της Πειραιώς δεν λειτουργεί ή δεν γνωρίζεις αν λειτουργεί ή όχι;

Με τις ξένες τύπου Ρεβολουτ τι γίνεται;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, ΓιώργοςΒ. είπε

2 ώρες πριν, giorginho είπε

Kαι πώς να το σκεφτει κανείς οταν σε τιτλο και 1ο ποστ δεν υπαρχει οχι λινκ αλλά ουτε η παραμικρη αναφορα σε συγκριτικο τιμων, τον βασικότερο παραγοντα για να εχει "ισχυ" μια προσφορα?

...

Τι εννοούν ακριβώς οι βαθιά σκεπτόμενοι ποιητές?

Επεξ/σία από zacharis1955
Δημοσ.
6 ώρες πριν, stafaf είπε

Maps, gmail, banking apps γιοκ. 

Εφαρμογές δυσλειτουργούν, ή πρέπει να κατεβάσεις 2-3 εναλλακτικά stores, ή να βρεις workaround για να το μπαλώσεις

Το πολύ apple κάνει κακό. Τα banking apps που κολλάνε? Κατεβάζεις apks. Υπάρχουν και καλύτερες εφαρμογές από g/apple maps και Gmail. 

Για εναλλακτικό στορ μια χαρά θα βόλευε το aptoide

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Το πολύ apple κάνει κακό. Τα banking apps που κολλάνε? Κατεβάζεις apks. Υπάρχουν και καλύτερες εφαρμογές από g/apple maps και Gmail. 

Για εναλλακτικό στορ μια χαρά θα βόλευε το aptoide

Ναι αλλά Instagram & Tweeter apps by google play store? Δεν είναι εθνική...συμφορά?

Επεξ/σία από zacharis1955
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...