Προς το περιεχόμενο

Προσοχή στήν Τελλας!!!!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ακουστε τι έπαθα…είχα κάνει σύνδεση ADSL στην Tellas, μετά από κάποιους μήνες συγκεκριμένα αρχές Μαρτίου λόγο αλλαγής κατοικίας αναγκάστηκα να κάνω διακοπή κι έστειλα τα στοιχεία με το αίτημά μου σε κάποιο fax που μου έδωσαν από το help desk. (Σημείωση : ΚΑΝΕΙΣ δεν μου είπε πως το fax πρέπει να είναι ενυπόγραφο). Μέχρι τις 23 Απριλίου δεν είχα λάβει καμία επιστολή ή τηλέφωνο από την Tellas κι έτσι πήρα να μάθω τι γίνετε. Το αποτέλεσμα ήταν πως η σύνδεση έτρεχε ακόμα γιατί όπως μου είπαν δεν υπήρχε η υπογραφή μου στο fax. Κανένας όμως δεν με ειδοποίησε να το ξαναστείλω σωστά. Πάνω στο fax είχα τηλέφωνα σπιτιού, γραφείου και κινητό. Μιλώντας με κάποια υπεύθυνη, κυρία Μουσ****, είπε πως αναγκαστικά θα πληρώσω και πως δεν μπορεί ούτε καν να προωθήσει την διακοπή μου να γίνει πιο άμεσα. Όταν την ρώτησα γιατί δεν με ειδοποίησαν στο κινητό προχώρησε την συζήτηση λέγοντας ένα "τέλος πάντων". Ζητώντας φυσικά να μιλήσω με τον υπεύθυνο του τμήματος των διακοπών μου είπε πως είναι σε meeting (τι βολικό ε; ) Συμπέρασμα : Πληρώνω από τον Μάρτιο ADSL έχοντας μία απλή PSTN και θα εξακολουθώ να την πληρώνω για ακόμα ένα μήνα που θα πάρει στην Tellas να κάνει την διακοπή μου.

(Μήπως ειναι λιγο κλέφτες;; )

Σε αυτή την περίπτωση τι κάνουμε ;;;;;;;;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Se tetoies peripteseis prepei na eisai ligo tsaboukas ,oxi kai na tous rikseis kana router katakefala.Apo ti stigmi pou exeis dikio kai opws les den eixes enimerwthei gia ipogegrammeno fax ,min dextheis na plirwseis.

Stin xeiroteri kane kamia kateglia kata INKA meria :PP

Kai an iparxoun kialloi me to idio provlima tha sou dwsoun free 1024ara gia ena xrono:P

Ma den exo skopo na pliroso file mou, einai klepsia kai den maresi na me klevoun..

H malakia einai dikia tous, oxi dikia mou, opote giati na pliroso? as me pernane tilefono na mou poun oti to fax einai akiro afou den exei ipografi, den kanane ton kopo na me paroun til, pano sto fax eixa ola mou ta til, kai to kinito mou, den thelane na xreothoun??? as mou to legane na tous estelna 10 euro gia to tilefonima pou tha mou ekanan...

Ti na po re pedia, einai pio kleftes kai apo tous kleftes.... :shock:

Εγώ ξέρω οτι εδώ και αρκετό καιρό, η κυβέρνηση εχει δώσει εντολή σε οργανισμους που επικοινωνουν με τον πολίτη να δέχονται το e-mail ως μορφή επικοινωνίας. Προφανώς στο απλο ε-μαιηλ δεν μπορει να γίνει καμια ταυτοπροσωπία (δεν μιλάμε για digital signatures φυσικά, αυτα θα απασχολήσουν την χώρα μας σε 2-3 αιώνες απο τώρα!).

Το ποιοι οργανισμοί το εφαρμόζουν τελικά, ειναι άλλοι ιστορία, αλλα η πρόθεση υπάρχει.

πχ. με την εφορία δουλεύει, σου στελνουν τους κωδικους πρόσβασης με ενα απλο μαιηλ, και μου εχουν απαντήσει σε μια απορία μου που εστειλα με μαιηλ.

Αφου λοιπον δεχονται το ηλεκτρονικό μηνυμα, στο φαξ θα κολλήσουμε?

Και η υπογραφή που σου λένε ειναι για τα μπάζα. Ουτε στο φαξ μπορει να αποδειχτει ταυτοπροσωπία. Αν το στείλει άλλος αντι για σένα το φαξ, δεν μπορεις εσυ μετα να αρνηθεις οτι ειναι δικιά σου η υπογραφή? σαφώς.

Απο την άλλη, εγω στη θέση σου επειδή γνωρίζω οτι η ηλεκτρονική επικοινωνία (mail, fax) ειναι αρκετά "στον αέρα", σε τέτοιες μεγάλες εταιρείες,

δηλαδή το οτι στέλνεις κάτι, δεν σημαίνει οτι έφτασε, ούτε οτι -αν εφτασε- το διάβασε κάποιος, και δεν ειναι παρατημενο στο tray του fax, ή στο inbox κανενος αδειούχου/απεργού...

θα έπαιρνα ενα τηλέφωνο αμεσως μετα την αποστολή.."ειμαι ο ταδε, εστειλα φαξ, το πήρατε; ειμαστε οκ, ευχαριστώ".

Στο κάτω, κάτω ο χρόνος διακοπής τρέχει υπέρ τους, εσυ επρεπε να το σπρώξεις.

Οταν είναι να σου πουλήσουνε τη συνδρομή, εκεινοι καίγονται, εκείνοι το σπρώχνουν. Ετσι δουλεύει η κονόμα.

Ευτυχως που το κατάλαβες σε 1 μηνα, και οχι μετά 10 χρόνια δηλαδή.

Λοιπόν, μην μασάτε! Παλιότερα δούλευα σε HelpDesk μεγάλης εταιρείας κινητών τηλεφώνων και όποιος φώναζε και φαινόταν ότι θα το κυνηγήσει νομικά ΜΟΝΟ αυτός έβρισκε άκρη! Ακόμα και άνθρωποι που δεν είχαν δίκιο (πιο σπάνια βέβαια αυτοί).

Φίλε απείλησε με δικηγόρους κτλ, ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ μίλα με τον υπέυθυνο, οι υπάλληλοι ότι και να τους πεις δεν σε εξυπηρετούν γιατί απλά ΔΕΝ μπορούν. Στην ανάγκη αν δεν στον δίνουν στο τηλέφωνο πήγαινε εκεί.

Λοιπόν, μην μασάτε! Παλιότερα δούλευα σε HelpDesk μεγάλης εταιρείας κινητών τηλεφώνων και όποιος φώναζε και φαινόταν ότι θα το κυνηγήσει νομικά ΜΟΝΟ αυτός έβρισκε άκρη! Ακόμα και άνθρωποι που δεν είχαν δίκιο (πιο σπάνια βέβαια αυτοί).

Loipon diavaste kai kati pou sinevei se mena...

mou erxete loipon loipon ena sms apo to site tis OTEnet (pou den fenete o arithmos)

tou apostolea para mono ena e-mail me apilitiko periexomeno kai afou eixa kai

kati bleximatakia ekeini tin periodo pira til. stin Otenet gia na diastavrosw perisotero

an eitan pragmatiko i kapoios mlks mou ekane plaka...

rwtaw loipon tin kopelia pou apantise poios to estile... apantisi... "kurie mou mono

apo to mycosmos stelnwnte sms" :shock:

arxizw loipon kai agrievw giati poly apla ithele na me ksefortothei... zitaw ton proistameno tis... tipota me eixe stin anamoni 15 lepta wspou to eklisa kai xanapira

apantaei mia allli kopela, tis lew to simvan krataei ta tilefwna mou na me kalesoun ekeinoi.

tipota... tous pernw tin epomeni me fwnes kai liga elafra gallika me ta polla milaw me kapoion

pou mou leei pws gia kathe info thelw eisageliki paragelia... tou apantaw ki egw me xodra

gallika kai legodas tou ola ta onomata pou exw milisei oti exoun idi mia minisi o kathenas

sin tin eteria.

se merikes wres dexome ena til sto kinito. itan o idios legodas mou tin ip pou egine logged

tin sigekrimeni wra kai imera me akomi poio xodra gallika tou apandaw pws den thelw ip

thelw til. i onoma (exodas valei idi enan fili mou dikigoro na tous kanei ena til)

to apotelesma ?

mou eipan pws einai xristis otenet me tin tade ip to tade onoma

to kalo tis olis ypothesis ???

ta kerasmena pota meta binelikia pou akouse o mlks o filos mou pou ekane plaka...

Έτσι είναι, οι εταιρείες προσπαθούν να γλιτώσουν έξοδα και φασαρία. Οπότε "φιλτράρουν" κάπως τα πράγματα στα call center. Αν δεν φωνάζεις καθόλου σε γράφουν κανονικά (μείον ένα ποσοστό παραπόνων λοιπών), αν φωνάξεις πας λίγο παραπέρα (αν σταματήσεις εδώ γλιτώνουν άλλο ένα ποσοστό) και αν απειλείς με μηνύσεις κτλ τότε κατά 99.99% θα γίνει η δουλειά σου......... Αλλά η εταιρεία έχει γλιτώσει τουλάχιστον ένα 95% των περιπτώσεων γιατί το πολύ 1 στους 20 να φτάσει μέχρι εκεί..........

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...