aouaas Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 δωρεάν στο gog.com για 3 μέρες. το κατεβάζεις και το έχεις για πάντα. 9 9
neosstoforum Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Έχει launcher το gog ή πρέπει να το κατεβάσεις μέσα σε 3 μέρες;
Pinkakos Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 17 λεπτά πριν, neosstoforum είπε Έχει launcher το gog ή πρέπει να το κατεβάσεις μέσα σε 3 μέρες; Λογικά μπορεις να το παρεις και απο την ιστοσελιδα, δε νομιζω πως θελει να το κατεβασεις 1
poseidon98 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Οποτε θελετε το κατεβάζετε ισχύει με ολα τα παιχνιδια ασχέτους κόστους
dancer_69 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Το πήρε κανείς? Εμένα μου κάνει loop από τη μία σελίδα στην άλλη. Μπαίνω στο παραπάνω link, πατάω το "Go to giveaway" και με πάει σ' αυτή τη σελίδα: https://www.gog.com/#giveaway Εκεί πατάω πάνω στο χρονόμετρο, με πάει παρακάτω στο banner του hitman, όταν πατάω πάνω του με γυρίζει στη σελίδα με το "Go to giveaway" και πάλι απ' την αρχή. 1
Filippos12 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 47 λεπτά πριν, panagiotis54 είπε εχει πεσει ο σερβερ φυσικα... Παταω go to giveaway και με ξαναπεταει στην αρχικη... και παλι τα ιδια . Τι ακριβως πρεπει να κανω για να το κατεβασω ;
giorgoskav Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 προφανως εχουν πεσει ατομα που δεν το εχουν και επεσε η σελιδα η ο server ευτυχως το εχω αγορασμενο!
exitpc Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 3 λεπτά πριν, dancer_69 είπε Το πήρε κανείς? Το πηρα ναι
neosstoforum Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 1 λεπτό πριν, dancer_69 είπε Το πήρε κανείς? Εμένα μου κάνει loop από τη μία σελίδα στην άλλη. Μπαίνω στο παραπάνω link, πατάω το "Go to giveaway" και με πάει σ' αυτή τη σελίδα: https://www.gog.com/#giveaway Εκεί πατάω πάνω στο χρονόμετρο, με πάει παρακάτω στο banner του hitman, όταν πατάω πάνω του με γυρίζει στη σελίδα με το "Go to giveaway" και πάλι απ' την αρχή. Εγώ το πήρα πριν 3 ώρες. "Go to giveaway" και μετά κατέβηκα μέχρι να βρω το Hitman και δίπλα έγραφε "Get for free" ή κάτι τέτοιο. Το πάτησα και προστέθηκε στη συλλογή μου. 1
VasKag Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 απο το λινκ εδω, δεν μου εμφανιζε το "get it free" με τιποτα. Απο το λινκ που μου ηρθε στο email, η διαδικασια ολοκληρωθηκε αμεσα
dinosz750 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Όσοι δυσκολεύεστε, αφού πατήστε "Go to giveaway", σας πετάει σε μια διαφημιστική σελίδα Sales και πρέπει να σκρολάρετε κάτω και κάπου έχει ενα banner με το Ηitman. Spoiler Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2020 από dinosz750 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα