MarKad Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Καλησπέρα σας. Έχω το MacBook Pro (Retina, 13-inch, Early 2015) και τρέχω macOS Mojave 10.14. Σκεφτόμουν να περάσω τα Macos Catalina 10.15.5. Θα έχω κάποιο πρόβλημα με το perfomance, μπαταρία ή random crashes επειδή διαβάζω δίαφορα... Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας.
jimmakosapple Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 7 ώρες πριν, MarKad είπε Καλησπέρα σας. Έχω το MacBook Pro (Retina, 13-inch, Early 2015) και τρέχω macOS Mojave 10.14. Σκεφτόμουν να περάσω τα Macos Catalina 10.15.5. Θα έχω κάποιο πρόβλημα με το perfomance, μπαταρία ή random crashes επειδή διαβάζω δίαφορα... Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας. Προσωπικά δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα, δεν είναι πιο βαρύ από το Mojave και πλέον στην 15.5 έκδοση έχει ωριμάσει και είναι stable το λειτουργικό. 2 1
Narcos Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Στο μονο που μπορω να βοηθησω ειναι πως προσωπικα με Macbook Pro 2019 13" ... μετα την 10.15.5 εχω τρομερα προβληματα με την φορτιση! Πλεον παλευω για να ξεκινησει η φορτιση... Βαζω βγαζω το καλωδιο... ξαναβαζω... ξαναβγαζω... Βγαζω τον φορτιστη απο την μπριζα... Τον ξαναβαζω... κι αν του ερθει η ορεξη ξεκιναει να φορτιζει! Κατα τα αλλα η Catalina δουλευει ρολοι! Επεξ/σία 15 Ιουνίου 2020 από Narcos 1
MarKad Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 Στις 15/6/2020 στις 10:59 ΜΜ, Narcos είπε Στο μονο που μπορω να βοηθησω ειναι πως προσωπικα με Macbook Pro 2019 13" ... μετα την 10.15.5 εχω τρομερα προβληματα με την φορτιση! Πλεον παλευω για να ξεκινησει η φορτιση... Βαζω βγαζω το καλωδιο... ξαναβαζω... ξαναβγαζω... Βγαζω τον φορτιστη απο την μπριζα... Τον ξαναβαζω... κι αν του ερθει η ορεξη ξεκιναει να φορτιζει! Κατα τα αλλα η Catalina δουλευει ρολοι! Δεν αντιμετώπισα κάτι παρόμοιο. Ίσως με κάποιο smc reset να στρώσει δεν γνωρίζω κιόλας. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα