Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα PUBLIK , έχουν προσφορά το ΑLCATEL 3X(2019) 4/64, στα 119,90 ευρώ, ο Κωτσόβολος το έβγαλε και αυτός στα 121,90 ευρώ, τιμή εκκίνησης στο Σκρούτζ 139,90 ευρώ. Κατά την ταπεινή μου άποψη πάντα, θεωρώ οτι, 6,52 ιντσες οθόνη, 4/64 και PUBLIK,  οτι είναι μια αξιοπρεπής προσφορά. Παραθέτω κάτω και τα λινκ:

https://www.public.gr/product/alcatel-3x-64gb-dual-sim-smartphone-mayro/prod10240020pp/

https://www.skroutz.gr/s/23155408/Alcatel-3X-2019-64GB-Jewelry-Black.html

alcatel-3x-black-400-1428844.jpg

Επεξ/σία από matrixxx
αφαιρεση affiliate -"βρωμικου" συνδεσμου
Δημοσ.

Προτιμότερο από ποια άποψη ? Έχει χειρότερο επεξεργαστή χειρότερη μπαταρία. Έχει μόνο λίγο καλύτερη κάμερα στο ένα είναι κακη και στο άλλο πολύ κακη 😛

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, IgnoreThem είπε

αν στο antutu που ειδα ειναι κατω απο snap 625 δεν θα το προτεινα για αγορα σε κανεναν κ για κανενα λογο

Προσωπικα διαφωνώ, για ποιον λόγο να είναι σημείο αναφοράς ο sd 625? , ο οποίος εχει κιόλας κατωτερη βαθμολογία στο antutu, σε κάποια κινητά που είδα . Παρόλα αυτά  όμως κάθε άποψη ειναι σεβαστή. Εγω που έχω δει το εν λόγω κινητό από κοντα και το έχω λίγο χρησιμοποιήσει, θεωρώ οτι είναι αξιοπρεπέστατο για τα λεφτά του, ποιοτικό και πολύ όμορφο.

7 λεπτά πριν, th3rul3r είπε

Προτιμότερο από ποια άποψη ? Έχει χειρότερο επεξεργαστή χειρότερη μπαταρία. Έχει μόνο λίγο καλύτερη κάμερα στο ένα είναι κακη και στο άλλο πολύ κακη 😛

Θα συμφωνήσω με την άποψη σου, αυτό κοιτούσα και εγώ τώρα, ετσι οπως τα γραφεις είναι.

Δημοσ.

Σε αυτά τα χρήματα θα προτιμούσα το Redmi 8 ή ακόμα καλύτερα το Huawei P40 Lite E με λίγα παραπάνω. Έχω κακή εμπειρία με Alcatel. Βέβαια έχουν περάσει 6-7 χρόνια από τότε, οπότε ίσως τώρα να είναι πιο αξιόπιστα. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 λεπτά πριν, neosstoforum είπε

Σε αυτά τα χρήματα θα προτιμούσα το Redmi 8 ή ακόμα καλύτερα το Huawei P40 Lite E με λίγα παραπάνω. Έχω κακή εμπειρία με Alcatel. Βέβαια έχουν περάσει 6-7 χρόνια από τότε, οπότε ίσως τώρα να είναι πιο αξιόπιστα. 

Παρόμοια χαρακτηριστικά, παρόμοιες επιδόσεις, στο alcatel κερδίζεις οτι εχεις 2ετη εγγύηση μεγάλου καταστήματος και οχι ένα ετος απο Σκρουυτζ, πραγμα που για κάποιους είναι πολύ σημαντικό. Από κει και πέρα ο καθενας κάνει τις επιλογές του. (Αναφέρομαι στο REDMI 8, που εχούν την ιδια τιμη )

Επεξ/σία από kazampidis
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, ΓιώργοςΒ. είπε

Άνοιξε αν θες καινούριο θέμα για να το δουν περισσότεροι γιατί είναι πολύ καλή προσφορά και αν αυτή τη στιγμή χρειαζόμουν κινητό δε θα το σκεφτόμουν ούτε λεπτό. 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, greengr21 είπε

Χωρίς google services μη τη πατήσει κανένας,όποιος γουστάρει πειράματα είναι ιδανικό. 

Ωχχ δε το είχα δει αυτό. Πάλι καλά που το είπες. Δηλαδή αν κατάλαβα καλά δε μπορείς να έχεις ούτε gmail ε;

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, neosstoforum είπε

Ωχχ δε το είχα δει αυτό. Πάλι καλά που το είπες. Δηλαδή αν κατάλαβα καλά δε μπορείς να έχεις ούτε gmail ε;

Από που προκύπτει αυτό? Έχεις κανονικά Gmail. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι το Google play και τις ενημερώσεις ασφαλείας που κάνει. 

Επεξ/σία από link67

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...