Επισκέπτης Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Γεια σας θέλω να σπουδάσω αρτοποιεία ζαχαροπλαστική θα ήθελα να μάθω τι επαγγελματική αποκατάσταση έχει μέσος μισθός κλπ και αν αξιζει; Μου άρεσε από μικρός αυτό το επάγγελμα γιατί παλιά είχε ο θείος μου και πήγαινα συνέχεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
velociraptoras Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 από επαγγελματική αποκατάσταση ως υπάλληλος μην περιμένεις πολλά πράγματα, οι μισθοί ειναι πολύ χαμηλοί. αν σου αρέσει τόσο πολύ σπουδασε το, δουλεψε λίγο καιρό εστω και σαν πρακτική και μετα ανοιξε δική σου επιχειρηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Ξερεις φαντάζομαι τα ωράρια του αρτοποιού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 27 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Ξερεις φαντάζομαι τα ωράρια του αρτοποιού. Ναι βεβαίως δεν έχω τόσο θέμα με αυτο 1 ώρα πριν, velociraptoras είπε από επαγγελματική αποκατάσταση ως υπάλληλος μην περιμένεις πολλά πράγματα, οι μισθοί ειναι πολύ χαμηλοί. αν σου αρέσει τόσο πολύ σπουδασε το, δουλεψε λίγο καιρό εστω και σαν πρακτική και μετα ανοιξε δική σου επιχειρηση Ευχαριστώ πολύ!! Εβλεπα σε ένα σάιτ ο μέσος μισθός είναι 800€ και είπα να ρωτήσω και εδω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 ειναι σκληρη δουλεια. just fyi. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα