Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εμένα πάντως μου φαίνεται πολύ περίεργο να υπάρχουν υφάσματα που να είναι εντάξει στους 30 αλλά με μόλις 10 βαθμούς παραπάνω να καταλήγουν μισά σε μέγεθος.

Με αυτή την λογική θα έπρεπε να έχουν ταμπελάκι που να λέει ότι απαγορεύεται η χρήση τους υπό συνθήκες καύσωνα, διότι καλοκαίρι στην Ελλάδα με 40 βαθμούς + φουλ βρεγμένο μπλουζάκι από τον ιδρώτα δεν θα μπορούσες ούτε να το βγάλεις, θα το έπαιρνες μαζί σου στον τάφο

Δημοσ.
8 ώρες πριν, rafinos είπε

Άντε το μαύρο καθαρίζει. Το άσπρο καθαρίζει; :P 
Δεν σου λέω να έχει γράσο πάνω. Σου λέω να έχει έναν λεκέ από φαγητό ή κάτι. Το ότι το ρούχο δεν θα βρομάει ναι ισχύει. 

Το θέμα είναι ότι ψάχνω μπλουζάκι που να μπορώ ας πούμε να πρεσάρω πάνω στάμπα βινυλίου ή να γίνεται κάποιο σχέδιο πάνω με τα κατάλληλα χρώματα κτλ και αν δω ότι τα καταφέρνω μετά μπορεί να τα πουλάω κιόλας. Το θέμα είναι το να πουλήσεις μπλουζάκι που θέλει πλύσιμο στους 30 βαθμούς και να τηρηθεί αυτό μου φαίνεται δύσκολο. Άρα επειδή η μέση θερμοκρασία πλυσίματος είναι οι 40 βαθμοί, αν στην πρώτη πλύση το μπλουζάκι χάνει 1 νούμερο υπάρχει θέμα. Για αυτό και το Gildan δεν μου κάνει γιατί τα νούμερά του είναι περίεργα. Έχει κανείς εικόνα από τα B&C;

Για τους λεκέδες βάζεις λίγο υγρό πιάτων πάνω στον λεκέ και το αφήνεις μερικές ώρες και μετά το πλένεις. 

Επισκέπτης
Δημοσ.

Εγω 40 τα πλενω και δε μαζευουν οτι ρουχο και να πεταξω μεσα. Φτηνο, ακριβο, μαρκα, λαικα, ολα μεσα.

Να πω την αληθεια δε ξερω ποσο μαζευουν στη πρώτη πλυση διοτι ποτε δε φοραω αν δε τα πλυνω πρωτα, αλλα μου κανουν μια χαρα οποτε η διαφορα πρεπει να ναι μικρη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...