Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά,

ψάχνω μονόχρωμα απλά μπλουζάκια που να μην μαζεύουν στο πλύσιμο. Έχω δοκιμάσει μπλουζάκια roly 150gr 100% βαμβάκι μάζεψε. Πήρα JHK 155gr με pre-shrunk 100% βαμβάκι και μάζεψε και αυτό. Βρήκα τα gildan heavy cotton και ultra cotton 185gr που δεν μαζεύουν ή τουλάχιστον δεν είναι αισθητό το μάζεμα αλλά έχουν πολύ περίεργη γραμμή (είναι κάπως μεγαλύτερα) και υπάρχουν προβλήματα με τα νούμερα. 

Έχει κανείς να προτείνει κάποιο αξιόλογο μονόχρωμο μπλουζάκι που δεν μαζεύει στο πλύσιμο; Νομίζω πως το Sol's Regent είναι καλό, αλλά είναι και πανάκριβο συγκριτικά με τα άλλα. 

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, rafinos είπε

Στους 40 βαθμούς τα δοκίμασα. 

Οι οδηγίες πλύσης της ετικέτας έλεγαν για 40 βαθμούς;
Τόσα χρόνια ελεύθερος δεν μου είχε μπει στο πλύσιμο ούτε ένα ρούχο, από τότε που παντρεύτηκα και θέλει η γυναίκα μου να "πλένονται καλά" όλα μου τα ρούχα, τα παίρνω ένα νούμερο μεγαλύτερο γιατί  διαφορετικά δεν χωράνε ούτε από το κεφάλι να περάσουν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τώρα που το ξαναείδα το JHK λέει 30 βαθμούς. Το θέμα είναι πιο ρούχο καθαρίζει στους 30 βαθμούς; Οι 30 είναι κρύο πλύσιμο, απλά να πέσει πάνω νερό. Ότι να ναι. Όπως και να έχει σε 10 βαθμούς παραπάνω για να μαζέψει τόσο το ρούχο δε νομίζω ότι είναι pre-shrunk το ύφασμα. 

Επεξ/σία από rafinos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτό που μου συμβαίνει συνήθως είναι κάποια ρούχα να μπαίνουν λίγο στο πρώτο-δεύτερο πλύσιμο, και εφεξής να σταθεροποιούνται. Με την λογική αυτή δύσκολα θα βρεις μπλουζάκι (μη πλαστικό δλδ) που να μην μπαίνει καθόλου/ποτέ στους 40°. Ασχέτως τι διαφημίζουν οι περισσότεροι.

Φυσικά το να πλένεις με κρύο/χλιαρό νερό δεν είναι λύση.

Επεξ/σία από Dante80
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το Gildan μαζεύει απίστευτα λίγο, το θέμα είναι ότι στα μικρά νούμερα υπάρχει θέμα. Για παράδειγμα δεν έχει XS και το S είναι πάρα πολύ κοντά στο M των casual fit ρούχων. 

Επεξ/σία από rafinos
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, rafinos είπε

Τώρα που το ξαναείδα το JHK λέει 30 βαθμούς. Το θέμα είναι πιο ρούχο καθαρίζει στους 30 βαθμούς; Οι 30 είναι κρύο πλύσιμο, απλά να πέσει πάνω νερό. Ότι να ναι. Όπως και να έχει σε 10 βαθμούς παραπάνω για να μαζέψει τόσο το ρούχο δε νομίζω ότι είναι pre-shrunk το ύφασμα. 

Πως δεν καθαρίζει;Εκτός αν δουλευεις  με γρασσα και λαδια.Αν δεν σου καθαρίζουν κοίτα και το σαπούνι που βάζεις.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Πως δεν καθαρίζει;Εκτός αν δουλευεις  με γρασσα και λαδια.Αν δεν σου καθαρίζουν κοίτα και το σαπούνι που βάζεις.

Άντε το μαύρο καθαρίζει. Το άσπρο καθαρίζει; :P 
Δεν σου λέω να έχει γράσο πάνω. Σου λέω να έχει έναν λεκέ από φαγητό ή κάτι. Το ότι το ρούχο δεν θα βρομάει ναι ισχύει. 

Το θέμα είναι ότι ψάχνω μπλουζάκι που να μπορώ ας πούμε να πρεσάρω πάνω στάμπα βινυλίου ή να γίνεται κάποιο σχέδιο πάνω με τα κατάλληλα χρώματα κτλ και αν δω ότι τα καταφέρνω μετά μπορεί να τα πουλάω κιόλας. Το θέμα είναι το να πουλήσεις μπλουζάκι που θέλει πλύσιμο στους 30 βαθμούς και να τηρηθεί αυτό μου φαίνεται δύσκολο. Άρα επειδή η μέση θερμοκρασία πλυσίματος είναι οι 40 βαθμοί, αν στην πρώτη πλύση το μπλουζάκι χάνει 1 νούμερο υπάρχει θέμα. Για αυτό και το Gildan δεν μου κάνει γιατί τα νούμερά του είναι περίεργα. Έχει κανείς εικόνα από τα B&C;

Επεξ/σία από rafinos
Δημοσ.
48 λεπτά πριν, rafinos είπε

Άντε το μαύρο καθαρίζει. Το άσπρο καθαρίζει; :P 
Δεν σου λέω να έχει γράσο πάνω. Σου λέω να έχει έναν λεκέ από φαγητό ή κάτι. Το ότι το ρούχο δεν θα βρομάει ναι ισχύει. 

Το θέμα είναι ότι ψάχνω μπλουζάκι που να μπορώ ας πούμε να πρεσάρω πάνω στάμπα βινυλίου ή να γίνεται κάποιο σχέδιο πάνω με τα κατάλληλα χρώματα κτλ και αν δω ότι τα καταφέρνω μετά μπορεί να τα πουλάω κιόλας. Το θέμα είναι το να πουλήσεις μπλουζάκι που θέλει πλύσιμο στους 30 βαθμούς και να τηρηθεί αυτό μου φαίνεται δύσκολο. Άρα επειδή η μέση θερμοκρασία πλυσίματος είναι οι 40 βαθμοί, αν στην πρώτη πλύση το μπλουζάκι χάνει 1 νούμερο υπάρχει θέμα. Για αυτό και το Gildan δεν μου κάνει γιατί τα νούμερά του είναι περίεργα. Έχει κανείς εικόνα από τα B&C;

Νομίζω πως οτιδήποτε με στάμπα δεν μπορεί να πλυθεί πάνω από 30 βαθμούς, οπότε ίσως άδικα το ψάχνεις!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, SB_1957 είπε

Νομίζω πως οτιδήποτε με στάμπα δεν μπορεί να πλυθεί πάνω από 30 βαθμούς, οπότε ίσως άδικα το ψάχνεις!

Το βινύλιο αντέχει μεγάλες θερμοκρασίες (υπάρχει βινύλιο που αντέχει μέχρι 90). Τα περισσότερα χρώματα (ακόμα και τα σιδερότυπα που βγαίνουν με απλό εκτυπωτή) προτείνουν πλύσιμο στους 40. 

Επεξ/σία από rafinos
Δημοσ.

Αν θες να πλένεις (βρώμικα) λευκά στους 30, παίρνεις ένα oxi action για λευκά και βάζεις στο πλύσιμο. 

Δημοσ.

Το κυριο προβλημα δεν είναι αν μπορεί να πλυθεί το ρουχο στους 30, αλλα το ποσο θα το τηρήσει αυτός που θα πάρει την μπλουζα. Γιατι αν την πάρει και την πλυνει στους 40 και μαζέψει πολυ τότε θα μείνει δυσαρεστημένος. Αν είναι να πλυθεί στους 40 που είναι η μεση θερμοκρασία γενικότερα και το πλυνει ο αλλος στους 60 τότε οκ. Αλλα οι 30 μου φαίνονται λίγοι. 

Δημοσ.
7 ώρες πριν, rafinos είπε

Γεια σας παιδιά,

ψάχνω μονόχρωμα απλά μπλουζάκια που να μην μαζεύουν στο πλύσιμο. Έχω δοκιμάσει μπλουζάκια roly 150gr 100% βαμβάκι μάζεψε. Πήρα JHK 155gr με pre-shrunk 100% βαμβάκι και μάζεψε και αυτό. Βρήκα τα gildan heavy cotton και ultra cotton 185gr που δεν μαζεύουν ή τουλάχιστον δεν είναι αισθητό το μάζεμα αλλά έχουν πολύ περίεργη γραμμή (είναι κάπως μεγαλύτερα) και υπάρχουν προβλήματα με τα νούμερα. 

Έχει κανείς να προτείνει κάποιο αξιόλογο μονόχρωμο μπλουζάκι που δεν μαζεύει στο πλύσιμο; Νομίζω πως το Sol's Regent είναι καλό, αλλά είναι και πανάκριβο συγκριτικά με τα άλλα. 

http://www.kastanos.gr

Απο εκεί παίρνω όλα τα χρόνια και είναι μια χαρά! Να ξέρεις ότι δεν υπάρχει βαμβακερό ύφασμα επώνυμο η μη που να μην πιει έστω και λίγο. Τα συγκεκριμένα που σου στέλνω δοκίμασε δεν θα χάσεις. ( έχει δύο ποιότητες την φθηνή που πίνουν αρκετά και την καλή που πίνουν ελάχιστα)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...